Suluada: Türkiye'nin Maldivler'i
Suluada: Türkiye'nin Maldivler'i Suluada, Türkiye'nin Maldivler'i, gizli cenneti, korunması gereken yerlerin en başında gelen doğa harikası bir rota...
21.09.2021 Doğa
"Deep water solo" tutkunlarının yeni adresi: Suluada
"Deep water solo" tutkunlarının yeni adresi: Suluada Antalya'nın Adrasan sahili ile Taşlıkburnu arasında, kıyıdan 2 kilometre açıkta olan Suluada, son yılların en popüler gezi noktalarından biri olmasının yanı sıra adrenalin tutkunlarının da gözdesi. Suluada, sporcuların, tekneden sarp kayaya tutunduktan sonra donanımsız olarak tırmanabildikleri noktadan kendilerini boşluğa bırakarak suya atladıkları deep water solo sporu için doğal bir ortam sağlıyor.
6.10.2020 Tatil
Burası Maldivler değil Türkiye! 10 Ekim'e kadar...
Burası Maldivler değil Türkiye! 10 Ekim'e kadar... Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yerli ve yabancı tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. Denizin durgun, havanın sıcak olması nedeniyle adaya yapılan tekne turları 10 Ekim'e kadar devam edecek. Eşsiz manzara eşliğinde adaya gidenlere zaman zaman yunus sürüleri de eşlik ediyor.
30.09.2019 Haberler
Suluada'da çevre kirliliği tehlikesi
Suluada'da çevre kirliliği tehlikesi Beyaz kumu, pırıl pırıl denizi, kıyılarında Akdeniz fokları ve orfozlara yuva olan su altı mağaraları ve su kuşlarıyla 'Antalyadaki Maldivler' olarak nitelendirilen Suluada, yaz döneminde günlük 2 bine yakın ziyaretçi ağırlıyor.
17.07.2019 Tatil
Suluada'da Maldivler'i aratmayan görüntüler
Suluada'da Maldivler'i aratmayan görüntüler Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz renkli suyuyla Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yaz döneminde günde 50'yi aşkın tekneyle 1500'ü aşkın ziyaretçi ağırlıyor.
10.07.2019 Tatil
Türkiye'nin Maldivler'i
Türkiye'nin Maldivler'i İşte beyaz kumsalı ve turkuaz renkli suyuyla Türkiye'nin Maldivler'i...
10.07.2019 Gündem