Sungurlar

Sungurlar

Son dakika Sungurlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sungurlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sungurlar haber sayfamızda...

Sungurlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 118 sungurlar haberi bulunmuştur.
Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kimle evli?
Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kimle evli? Güldür Güldür'ün yılbaşı özel programına ünlü oyuncu Aslıhan Güner konuk oluyor. Sevilen oyuncu programda Karadeniz şarkısı seslendiriyor. Güner'in komedi programına konuk olması nedeniyle hakkındaki bilgiler de araştırılıyor. İşte "Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kimle evli?" sorularının cevabı...
31.12.2020 Cadde
Hasan Denizyaran kimdir?
Hasan Denizyaran kimdir? Hasan Denizyaran bu akşam ekrana gelecek olan Eser Yenenler Show'a konuk olacak. Özel bir üniversitede drama ve oyunculuk eğitimi alan Hasan Denizyaran 1 yıl süren ajans deneyimiyle birlikte birkaç reklam filminin yanı sıra modellik yapmıştır. Dizi kariyerine Sungurlar dizisi ile adım atan genç oyuncu Hayat Sevince Güzel adlı dizide Erkan karakterine hayat vermiştir. İşte Hasan Denizyaran hakkında merak edilenler...
17.05.2019 Gündem
Ayça Ayşin Turan kaç yaşında?
Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan, Hakan: Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolleri paylaşıyor. Birçok dizide rol alan Ayça Ayşin Turan, oyunculuk kariyerinin yanı sıra geçtiğimiz yıl bir sunuculuk deneyimi yaşamıştı. Peki Ayça Ayşin Turan kimdir?
19.12.2018 Gündem
Alper Atak kimdir? Game of Thrones'a neden davet edildi?
Alper Atak kimdir? Game of Thrones'a neden davet edildi? Büyük izleyici kitlesi olan Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Alper Atak Game of Thrones çekimleri için seçmelere davet edildi. Alper Atak kimdir? Kaç yaşında?
4.06.2018 Trend
Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 88. son bölüm ile Çarşamba akşamı ekrana geldi. Soluk soluğa izlenen Diriliş Ertuğrul son bölümde Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Peki Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümde Ertuğrul Bey intikamını alabilecek midir?
19.05.2017 Gündem
Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Diriliş Ertuğrul son bölümden sonra 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul'un nefes kesen son bölümü dün akşam TRT 1'de izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahnelerin bir arada yaşandığı Diriliş Ertuğrul son bölümünde Sultan Aleaddin, Ertuğrul ile yüz yüze gelmiştir. Ebu Mansur adıyla bir süre Kayı Obasın'da misafir kalacak. Bu süre içerisinde Sadettin Köpek'in neler yaptığını öğrenmiş olacak. Vasilius’un bu büyük saldırısından da vurulan Aliyar ölüyor. Son bölümden sonra Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
18.05.2017 Gündem
Önce dizilerde görüldü
Önce dizilerde görüldü TBMM 15 Temmuz FETÖ Darbe Komisyonu’nun hazırladığı raporda, FETÖ’nün yayın organlarındaki dizi, reklam ve afişler analiz edildi.
27.12.2016 Gündem
Sungurlar dizisi FOX TV'ye geçecek mi? İşte son açıklama
Sungurlar dizisi FOX TV'ye geçecek mi? İşte son açıklama Sungurlar dizisinin Fox TV’ye transfer olduğu iddialarına açıklama geldi.
17.12.2015 Gündem
Sungurlar 39. bölüm fragmanı nefes kesti-izle
Sungurlar 39. bölüm fragmanı nefes kesti-izle Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak. Serdar Komutan ve Sungurlar'ı hangi operasyonlar bekliyor. İşte Sungurlar yeni bölümden detaylar..
13.11.2015 Gündem
Samanyolu TV, dizi ve programların çekimlerine ara verdi
Samanyolu TV, dizi ve programların çekimlerine ara verdi Samanyolu TV, sürpriz bir karar alarak tüm sezon dizileri ve programlarının çekimlerine ara verdi.
5.11.2015 Gündem
Sungurlar 37. son bölümü ile nefes kesti-izle
Sungurlar 37. son bölümü ile nefes kesti-izle Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar son bölümde heyecan doruktaydı. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin 37. son bölümünde baskın düzenlendi. Serdar komutan örgütün elinde..Sungurlar son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.
3.11.2015 Gündem
Sungurlar 37. Bölüm Fragmanı izle
Sungurlar 37. Bölüm Fragmanı izle Sungurlar 37. Bölüm Fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Sungurlar 37. bölüm fragmanında heyecanlı operasyon-izle
Sungurlar 37. bölüm fragmanında heyecanlı operasyon-izle Samanyolu TV'de ekrana gelen Sungurlar'da yine heyecan dorukta. Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Sungurlar 37. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitledi. İşte Sungurlar yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler..
31.10.2015 Gündem
Sungurlar 37. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Sungurlar 37. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Samanyolu TV'nin heyecan dolu dizisi Sungurlar 37. bölüm fragmanını izleyici ile buluşturdu. Sungurlar timi büyük bir operasyona giriyor. Heyecan dorukta. Sungurlar 37. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.
27.10.2015 Gündem
Sungurlar 36. son bölümde tehlikeli plan-izle
Sungurlar 36. son bölümde tehlikeli plan-izle Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar 36. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sungurlar son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Son bölümünde, Naza örgütün elindeydi. Peki Sungurlar 36. son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar...
25.10.2015 Gündem
Sungurlar - 36. Bölüm fragmanı izle
Sungurlar - 36. Bölüm fragmanı izle Sungurlar - 36. Bölüm fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Sungurlar 36. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Sungurlar 36. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Samanyolu TV'nin heyecanlı dizisi Sungurlar yeni sezona başladı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Sungurlar son bölümü ile ekrana kilitlerken 36. bölüm fragmanını da yayınladı. İşte Sungurlar 36. yeni bölümden ilk ipuçları..
20.10.2015 Gündem
Sungurlar 35. son bölümde heyecan doruktaydı-izle
Sungurlar 35. son bölümde heyecan doruktaydı-izle Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi. Geçtiğimiz sezon 34. bölüm ile final yapan Sungurlar dizisi bu sezon yine kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın dorukta oldu Sungurlar 35. son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. İşte Sungurlar 35. son bölüm ve 36. yeni bölüm fragmanı...
18.10.2015 Gündem
Sungurlar 35. bölüm için nefesler tutuldu-izle
Sungurlar 35. bölüm için nefesler tutuldu-izle Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Sungurlar yeni sezon için hazır. 10 Ekim'de ekrana gelecek olan Sungurlar 35. bölüm gelecek haftaya ertelendi. Sungurlar 35. bölüm ile yeni sezona başlayacak. İşte ayrıntılar..
14.10.2015 Gündem
Yas sebebiyle dizi ve programlar yayınlanmayacak!
Yas sebebiyle dizi ve programlar yayınlanmayacak! Türkiye, Ankara’da yaşanan katliamın ardından yas ilan etti, yas sebebiyle ise dizi ve programlar yayınlanmayacak. Peki hangi kanalda hangi dizi ve programlar yayınlanmayacak? İşte o dizi ve programlar...
12.10.2015 Gündem
Sungurlar 35. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle
Sungurlar 35. bölüm ne zaman yayınlanacak-izle Samanyolu TV'nin ilgiyle takip eidilen dizisi Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanını yayınladı. Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Sungurlar'ın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu. Sungurlar 35. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.
22.09.2015 Gündem
Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle
Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanı yayınlandı-izle Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar 35. bölüm yeni sezon fragmanını yayınladı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin başlangıç tarihi henüz belli değil. İşte Sungurlar 35. bölüm fragmanı ve sürpriz detaylar..
19.08.2015 Gündem
Sungurlar 34. bölüm sezon finalinde kanlı düğün-izle
Sungurlar 34. bölüm sezon finalinde kanlı düğün-izle Sungurlar 34. bölüm ile sezon finali yaptı. Düğün hazırlığı yapan Serdar ve Naza büyük bir baskınla karşılaşıyorlar. Sungurlar sezon finalinde beklenmeyen saldırı nelere sebep olacak. İşte son bölümde izleyemedikleriniz..
17.06.2015 Gündem
Sungurlar 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle
Sungurlar 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Peki heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Sungurlar 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sungurlar son bölümden kaçırdığınız detaylar..
10.06.2015 Gündem
Sungurlar 33. bölümde Serdar kurtulacak mı-izle
Sungurlar 33. bölümde Serdar kurtulacak mı-izle Samanyolu Tv'nin sevilen dizisi Sungurlar bu akşam 33. bölüm ile ekrana gelecek. Nefesler tutuldu...Serdar komutan hücreden kaçabilecek mi? Sungurlar yeni bölüm fragmanı ve merak ettikleriniz haberimizin detayında..
6.06.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sungurlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.