Tasfiye

Tasfiye

Son dakika tasfiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tasfiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tasfiye haber sayfamızda...

Tasfiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.244 tasfiye haberi bulunmuştur.
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda kabul edilen, Türkiye’yi “Lider Ülke ve Süper Güç” yapma hedefi doğrultusunda hazırlanan “Millî Yükseliş İradesi” başlıklı yeni parti programını kamuoyuna ilan etti.
19.04.2024 Gündem
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan!
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan! Ticaret Bakanlığı, e-ihale yöntemiyle yılın ilk 3 ayında yapılan tasfiyelik satışlar için toplam 3 bin 807 ihale gerçekleştirildiği ve 913 milyon liradan fazla gelir elde edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Bitlis'te tarım arazileri sular altında kaldı
Bitlis'te tarım arazileri sular altında kaldı Şiddetli yağış ve karların erimesi sonucu Güzeldere Vadisi’ndeki tarım arazileri sular altında kaldı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan  'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var
Bakan Tunç'tan 'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Avukatlık Kanunu'yla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Bir taslak çalışmamız var. Bilim kurulu üzerinde çalışıyor. Avukat meslektaşlarımızın, barolarımızın da görüşlerini almaya devam ediyoruz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosunun takdirlerine taslağımızı önce Cumhurbaşkanlığı'mıza ve sonrasında da meclis grubumuza ve milletvekillerimize, takdirlerine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler CHP Lideri Özgür Özel, Sarıyer'de yeniden aday gösterilmeyen ve daha sonra bağımsız aday olan Şükrü Genç'e "adaylıktan çekil" çağrısında bulundu. Öte yandan Özel'in mitingde kullandığı "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadeleri tepki çekti.
27.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Haberler
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Gündem
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, gündemde yer alan konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye’nin en acıklı korosu emekliler
Türkiye’nin en acıklı korosu emekliler “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum” diyen CHP lideri Özel, “Türkiye’nin en büyük korosu emekli korosu, Türkiye’nin en acıklı türküsünü çağırıyorlar; 10 bin lira türküsü. Dünyada böyle bir haksızlığa uğrayan topluluk yoktur” ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde İstanbul'da yeni metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törenle açıldı. 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıklayan Erdoğan mevcut İBB yönetimine de tepki gösterdi.
19.03.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde İstanbul'da yeni metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törenle açıldı. 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıklayan Erdoğan mevcut İBB yönetimine de tepki gösterdi.
19.03.2024 Gündem
Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleri... Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın
Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleri... Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Haberler
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı
Çinli emlak şirketi tahvil ödemesini yapmadı Çin'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Country Garden Holdings Co. ilk kez yuan cinsinden bir tahvilin kupon ödemesini kaçırdı.
13.03.2024 Uzmanpara
Rusya’da marka değişimi hızlandı
Rusya’da marka değişimi hızlandı Rusya’da Sony, LG ve Bosch mağazaları kapanıyor, yerlerini Türk ve Çin markaları dolduruyor. Kommersant gazetesi Rusya’da kalan LG, Bosch ve Sony mağazalarının ellerinde kalan son ürünleri de satarak kepenk indirmeye başladıklarını yazdı.
1.03.2024 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tasfiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.