Tekrar

Tekrar

Son dakika tekrar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekrar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekrar haber sayfamızda...

Tekrar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 132.413 tekrar haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman'a saldırıya AK Parti'li Çelik'ten tepki
Ergin Ataman'a saldırıya AK Parti'li Çelik'ten tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partsi Sözcüsü Ömer Çelik, Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması yaptı.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
Kerem Bürsin'den kas şov! Pozu sosyal medyada gündem oldu
Kerem Bürsin'den kas şov! Pozu sosyal medyada gündem oldu Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde Ateş Arcalı karakteriyle seyirci karşısına çıkan Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından yayınladığı pozuyla gündem oldu. Ünlü oyuncu, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sergiledi.
26.04.2024 Cadde
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum'
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum' Arkadaşıyla keyifli zaman geçirmek için evine gitti. Arkadaşının köpeği başta hiç saldırganlık emaresi göstermiyordu. Ancak bir anda üzerine atılıp dişlerini yüzüne geçirdi.
26.04.2024 Dünya
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi!
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi! Denizli’de hırsızların uyguladığı yeni yöntem akıllara durgunluk getirdi. 2 kadın 1 çocuk hırsız kapı dürbünlerine yapıştırdıkları kağıt parçalarının alınmadığı dairenin boş olduğunu anlayarak girdiler. Giremedikleri dairelerin ise kapı önündeki ayakkabıları çalan hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise gülmeleri dikkat çekti.
26.04.2024 Haberler
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor? Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi!
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi! Denizli’de hırsızların uyguladığı yeni yöntem akıllara durgunluk getirdi. 2 kadın 1 çocuk hırsız kapı dürbünlerine yapıştırdıkları kağıt parçalarının alınmadığı dairenin boş olduğunu anlayarak girdiler. Giremedikleri dairelerin ise kapı önündeki ayakkabıları çalan hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise gülmeleri dikkat çekti.
26.04.2024 Gündem
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede
Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. Sarı-lacivertli oyuncuların, ‘Penaltı hatalıydı. Ama maçı son dakikaya bırakmamalıydık’ dedikleri öğrenildi.
26.04.2024 Fenerbahçe
İkizler fotoğraf peşinde
İkizler fotoğraf peşinde Babaları Mecit Tül, 7 yıldır profesyonel sokak fotoğrafçılığı yapan 6 yaşındaki ikiz kardeşler Miran ve Narin boylarından büyük makineleriyle sokaklarda fotoğraf çekmeye başladı. Bir yıldır babalarıyla fotoğraf çektiklerini söyleyen ikizler bunu tutkuyla yapıyor.
26.04.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda yaralanan 1 gemi personeli hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
25.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli'nin doğduktan kısa bir süre sonra kalp ameliyatına alınan bebeği İbrahim Ayel, bugün ikinci kez operasyon geçirdi. Ünlü isim, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’ Çevre Mühendisleri Odası yönetim kurulu, 3 kent için çöl tozu uyarısında bulundu. Yetkililer çöl tozunun en geç 2 gün içerisinde yağış ile atmosferden temizleneceğini belirtti ancak 30 Nisan'a kadar bölgede yağış beklenmediğinin de altını çizdi.
25.04.2024 Gündem
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki'
Duygu Nebioğlu'na gelen beklenmedik telefon kafa karıştırdı! 'Karşımdaki ses öyle şeyler anlattı ki' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderileriyle gündem olmaya devam ediyor. Nebioğlu, son olarak kendisine gelen beklenmedik telefon hakkında konuştu.
25.04.2024 Cadde
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence Sinaloa Karteli'ni yöneten kötü şöhretli El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri itirafçı olanlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tüyler ürperten sadist listede, canlı canlı vahşi kaplanların önüne atılan düşmanlar ve sapkın insan deneyleri var.
25.04.2024 Dünya
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi’ne yaptı.
25.04.2024 Gündem
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var'
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, NFL yıldızı Tom Brady ile ilişkisinde umduğunu bulamamasının ardından kendine yeni bir sevgili aradığı iddia edildi. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu da söyledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı Antalya’da falezlerin denizle buluştuğu alandan suya atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarpınca bölgede mahsur kaldı.
25.04.2024 Haberler
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı Antalya’da falezlerin denizle buluştuğu alandan suya atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarpınca bölgede mahsur kaldı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekrar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.