Tekstil

Tekstil

Son dakika tekstil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekstil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekstil haber sayfamızda...

Tekstil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.092 tekstil haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Muş’un Bulanık ilçesinde AK Parti seçim bürosunu ziyaret ederek halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye’nin yüzyılında Türkiye’yi çok daha güçlendirecek, çok daha ileriye götüreceğiz inşallah" dedi.
26.03.2024 Gündem
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor'
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ne söylediysek onu sonuna kadar gerçekleştirmek için gece gündüz uğraştık. Bazıları bırakın vaatlerini yapmayı, ne vadettiklerini bile hatırlamıyorlar. Seçimden sonra unutuyorlar" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı iyileşti
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı iyileşti Almanya'da ihracatçıların hissiyatı mart ayında gözle görülür bir şekilde iyileşti.
25.03.2024 Uzmanpara
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak'
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak' 9 ay önce Türkiye'ye üniversite eğitimi için gelen Kazakistanlı Danay Kara, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda akıcı Türkçesiyle dikkat çekiyor. Gelmeden önce Yeşilçam ve Kemal Sunal filmleri izlediğini söyleyen Danay'a iki ülke arasındaki benzerlikleri ve Türkiye'deki yaşamını sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Teknik liselerin eğitim- öğretim desteği ödemelerine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı
Teknik liselerin eğitim- öğretim desteği ödemelerine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Organize Sanayi Bölgeleri içinde veya dışında açılan Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrenciler için verilecek olan eğitim- öğretim desteğinde değişiklik yapıldı.
19.03.2024 Eğitim
Bakan Şimşek Denizli iş dünyasıyla bir araya geldi
Bakan Şimşek Denizli iş dünyasıyla bir araya geldi Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Borsası (DTB) ile Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) başı çektiği Denizli iş dünyası ile sivil toplum kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturan Denizli İş Adamları, Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nun organizasyonuyla gerçekleştirilen Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Denizli İş Dünyası İle İstişare Toplantısında, Denizlililer 3 saate yaklaşan geniş katılımlı toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e merak ettiklerini sorma ve düşüncelerini iletme imkanı yakaladı.
19.03.2024 Ekonomi
Promosyon sektörü fuara hazırlanıyor
Promosyon sektörü fuara hazırlanıyor Informa Markets tarafından PROMASİAD’ın destekleriyle düzenlenen PROMOGIFT İstanbul’un yeni tarihleri açıklandı. Firmalara tanıtım ve promosyon çözümleri sunan fuar, 31 Ekim 3 Kasım tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.
19.03.2024 Kobi
'Kepez'de prestijli caddeler olacak'
'Kepez'de prestijli caddeler olacak' Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleriyle iftar sofrasında buluşan AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 'Kepez'de cazibe merkezi olacak prestijli caddeler yapacağız.' dedi.
16.03.2024 Gündem
Tekstile Ramazan Bayramı dopingi: Bayram öncesi istenilen ürünleri yetiştirmeye çalışıyoruz
Tekstile Ramazan Bayramı dopingi: Bayram öncesi istenilen ürünleri yetiştirmeye çalışıyoruz Kahramanmaraş'ta deprem nedeniyle binlerce tekstil atölyesi işlemez hale gelince, Adana'da Ramazan Bayramı öncesi tekstil atölyelerinde yoğunluk sürüyor. Adana'dan üretilen ürünler hem yurt içine hem de yurt dışına gönderiliyor.
13.03.2024 Ekonomi
Kadın çalışanlar işyerinde saç saça baş başa kavga etti
Kadın çalışanlar işyerinde saç saça baş başa kavga etti İstanbul Esenyurt’ta bulunan işyerinde kadın çalışanlar arasında nedeni bilinmeyen kavga çıktı. Saç saça baş başa birbirine giren kadınları erkek çalışanlar güçlükle ayırırken, yaşanan kameraya yansıdı.
13.03.2024 Haberler
Kadın çalışanlar işyerinde saç saça baş başa kavga etti
Kadın çalışanlar işyerinde saç saça baş başa kavga etti İstanbul Esenyurt’ta bulunan işyerinde kadın çalışanlar arasında nedeni bilinmeyen kavga çıktı. Saç saça baş başa birbirine giren kadınları erkek çalışanlar güçlükle ayırırken, yaşanan kameraya yansıdı.
13.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu. Milliyet'e özel açıklamalarda bulunan Çebi, iddialara sert yanıtlar verdi. İşte detaylar...
13.03.2024 Beşiktaş
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış
Bakan Yumaklı açıkladı: Balon balığı avcılığı desteğinde yüzde 400 artış Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, benekli balon balığında destekleme fiyatının yüzde 100 artırılarak 12,5 TL'den 25 TL'ye, diğer balon balığı türlerinde de yüzde 400 artırılarak 2,5 TL'den 10 TL'ye çıkarıldığını belirtti. Yumaklı, "Sucul biyoçeşitliliğimizin ve su ürünleri kaynaklarımızın korunması amacıyla istilacı türlere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Korkunç olay! Önce eşini öldürdü, sonra intihar girişiminde bulundu
Korkunç olay! Önce eşini öldürdü, sonra intihar girişiminde bulundu İstanbul Sancaktepe'de korkunç bir olay yaşandı. Deniz Can uzun süredir anlaşmazlık bulunan eşi Duygu Can'ı 14 yaşındaki kızının önünde kurşun yağdırdı. İşte detaylar...
11.03.2024 Gündem
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 🛒 BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler var? Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Metal Merdiven, Kırıcı-Delici Matkap, Plastik Boya, Tavan Boyası, Otomatik Temizleme Seti
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 🛒 BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler var? Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Metal Merdiven, Kırıcı-Delici Matkap, Plastik Boya, Tavan Boyası, Otomatik Temizleme Seti BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günleri mağazalarda satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler vatandaşların yakın takibinde yer almaya devam ediyor. Bu hafta BİM 8 Mart Cuma kataloğunda satışa çıkacak ürünler arasında Hırdavat Ürünleri, TV, Cep Telefonu, Çaydanlık, Cam Ürünler, Yuvarlak Çerezlik, Kupa, Otomatik Temizleme Seti gibi ürünler yer alıyor. İşte BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
8.03.2024 Bilgi Rehberi
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NE ZAMAN VE NASIL ORTAYA ÇIKTI? 8 Mart 2024 Dünya Kadınlar Günü neden kutlanır, önemi nedir?
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NE ZAMAN VE NASIL ORTAYA ÇIKTI? 8 Mart 2024 Dünya Kadınlar Günü neden kutlanır, önemi nedir? Dünya genelinde her yıl aynı gün kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tarihçesi 1800'lü yıllara dayanıyor. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak tanımlanan bu özel gün her sene 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. Peki, Kadınlar Günü ne zaman ve nasıl ortaya çıktı? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilk nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır, önemi nedir? İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tarihçesi ile anlamı hakkında merak edilenler...
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum İzmir'de çalışan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, “erkek mesleği” olarak bilinen TIR şoförlüğünde, yurt içinde ve yurt dışında gece-gündüz demeden yolların adeta tozunu attırıyor. 40 yıllık şoförlere taş çıkartan, binlerce kilometre yol yapan Elaldı, “öğretmenim” dediği babasından işi öğrendi; azmi ve başarı hikayesiyle tüm kadınlara örnek oldu.
7.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 'Batman Ekonomik Kalkınma, Kültür ve Turizm Projeleri Açılış ve 2024 Yılı GAP Projeleri İmza Töreni'ne katıldı.
6.03.2024 Ekonomi
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık...
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünlerinde bu hafta yer alan ürünler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Mutfak araç ve gereçleri mağazalarda satışa çıkacak. İşte BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
6.03.2024 Bilgi Rehberi
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Rahşan Ertuğrul tutuklandı.
4.03.2024 Gündem
Schengen nedeniyle kontroller sıkılaştı: 10 kilometrelik TIR kuyruğu!
Schengen nedeniyle kontroller sıkılaştı: 10 kilometrelik TIR kuyruğu! Edirne'de ihracat yükü taşıyan TIR’lar, 31 Mart'ta Schengen bölgesine geçecek Bulgaristan'ın, Lesovo gümrüğünde kontrolleri sıkılaştırması nedeniyle, Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunda 10 kilometreyi bulan kuyruk oluşturdu.
1.03.2024 Ekonomi
Ne altın, ne dolar, ne mevduat! Hiçbiri bu kadar kazandırmadı! Dünyada zirveye ulaştı
Ne altın, ne dolar, ne mevduat! Hiçbiri bu kadar kazandırmadı! Dünyada zirveye ulaştı Merkez Bankası’nın faizi sabit tutması ve mevduat faizlerinde getirilerin azalması ile birlikte yatırımcı tercihleri değişti. Yeni yıl itibarıyla borsada getiriler dikkat çekiyor. Piyasada şu anda ‘teknoloji coşkusu’ yaşanıyor. Peki rallinin sebebi ne, borsa için yeni tahmin ne? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
1.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tekstil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.