Telefonda Görüştü

Telefonda Görüştü

Son dakika telefonda görüştü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan telefonda görüştü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan telefonda görüştü haber sayfamızda...

Telefonda Görüştü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.723 telefonda görüştü haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü! İşte ele alınan konular
Bakan Fidan Suudi mevkidaşı ile görüştü! İşte ele alınan konular Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’deki son durum ve bölgesel gelişmeler ele alındı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Bosna-Hersekli mevkidaşıyla görüştü
Bakan Fidan, Bosna-Hersekli mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakovic ile telefonda görüştü.
23.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi sonrası ilk temas: Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile görüştü
İran-İsrail gerilimi sonrası ilk temas: Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.
19.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Gündem
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu
CHP Lideri Özgür Özel'den 16 siyasi parti liderine bayram telefonu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi partilerin liderleriyle telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü
Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Siyasi parti liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi parti liderleriyle telefonda görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya liderleriyle de peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Ambargo uygulayan ilk ülkeyiz
Ambargo uygulayan ilk ülkeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Filistin Ekonomi Bakanı el-Amur ile telefonda görüştü.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Kıtlık ihtimali belirdi
Kıtlık ihtimali belirdi Gazze’de İsrail’in, uluslararası yardım kuruluşu World Central Kitchen (WCK) araçlarına düzenlediği skandal saldırının ardından bölgede bir kez daha kıtlık olasılığı belirdi. Saldırı sonrası WCK ve diğer bir yardım kuruluşu Anera çalışmalarına ara verdiğini duyurmuştu. 
5.04.2024 Gündem
ABD Başkanı Biden ile Çin Devlet Başkanı telefonda görüştü
ABD Başkanı Biden ile Çin Devlet Başkanı telefonda görüştü ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Beyaz Saray tarafından görüşmelerin detayları açıklandı.
2.04.2024 Dünya
Fidan’dan Lavrov’a Karadeniz telefonu
Fidan’dan Lavrov’a Karadeniz telefonu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Rusya Federasyonu Dışişleri Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
2.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar ve Rus yetkililerle telefonda görüştü.
1.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmelere ilişkin açıklama yapıldı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale İftar programına telefonla bağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale İftar programına telefonla bağlandı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile iftar programında telefonla görüşerek, "Kırıkkale, CHP'ye oy verme yanlışına düşmez" dedi.
27.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale'de İftar programına telefonla bağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale'de İftar programına telefonla bağlandı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile iftar programında telefonla görüşerek, "Kırıkkale, CHP'ye oy verme yanlışına düşmez" dedi.
27.03.2024 Gündem
BM İsrail'in yeni kararını açıkladı! Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarına giriş yok
BM İsrail'in yeni kararını açıkladı! Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarına giriş yok Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, “İsrailli yetkililer, BM'ye Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarının girişini artık onaylamayacaklarını bildirdi” açıklamasında bulundu. Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Filistin’e ait 800 hektardan fazla araziye "devlet arazisi" olarak el koyması kınandı. Macron'dan Netanyahu'ya uyarı geldi.
24.03.2024 Dünya
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz Cumhur İttifakı Ankara adayı Turgut Altınok "Trafikte ciddi bir problem var. Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz" dedi. İşte detaylar...
13.03.2024 Gündem
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı ile telefonda görüştü
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı ile telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile telefonda görüştü.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.03.2024 Gündem
‘Milletin huzuruna kimse kastedemez’
‘Milletin huzuruna kimse kastedemez’ Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Erdoğan, “Teröristleri Gabar’da, Tendürek’te, Cudi’de mağaralara gömdük. Milletimizin huzuruna kimse kastedemez. Yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
4.03.2024 Gündem
Özel, Gül ile görüştü: Mahkemenin kararı hukuksuz
Özel, Gül ile görüştü: Mahkemenin kararı hukuksuz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “MİT TIR’ları” haberi nedeniyle beş yıl hapis cezası verilen Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ile telefonda görüştü.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telefonda Görüştü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.