Test

Test

Son dakika test haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan test gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan test haber sayfamızda...

Test

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.855 test haberi bulunmuştur.
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü'
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü' ABD Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, CNN TÜRK kanalında Enver Kaptanoğlu'nun konuğu oldu. Matthew Bryza, Türkiye - ABD ilişkileri, İsrail - Filistin savaşı gibi konular hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Borsada yeni rekor
Borsada yeni rekor Borsa güne yüzde 0,28 yükselerek 10.237,02 puanla rekor seviyeden başladı. Açılışın ardından endeks tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti.
3.05.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Çarşamba günü piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı belli oldu. Karar sonrası altın fiyatlarında yükseliş görülse de genel itibarıyla piyasada aşağı yönlü trend sürüyor. İşte detaylar...
3.05.2024 Uzmanpara
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular Takvimler I. Dünya Savaşı yıllarını gösteriyordu. Osmanlı askerleri tarafından yakalanıp Yozgat'taki esir kampına getirilen iki asker, yaptıkları planla herkesi kandırabileceğini düşünürken 'deli' damgası yedi. Tüm çabaları boşa çıkan ikilinin çektikleri tüm çile ise aslında boşunaydı.
3.05.2024 Yaşam
Selçuk Bayraktar'dan SİHA maketi yakan terör örgütü yandaşlarına cevap
Selçuk Bayraktar'dan SİHA maketi yakan terör örgütü yandaşlarına cevap İsviçre'de bir grup terör örgütü PKK destekçisinin Bayraktar TB-2 SİHA'nın maketini yaktığı görüntülere Selçuk Bayraktar'dan yanıt geldi.
2.05.2024 Gündem
Metroda genç kızın korku dolu anları! Tacizci kıskıvrak yakalandı
Metroda genç kızın korku dolu anları! Tacizci kıskıvrak yakalandı İstanbul Başakşehir'de bir genç kızı metroda taciz eden kişi polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. İşte detaylar...
2.05.2024 Gündem
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Haberler
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yerli motor ile rekor irtifa gerçekleştirildi. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
İngiltere’de bilim insanları daha 'sağlıklı' beyaz ekmek üretmeye çalışıyor
İngiltere’de bilim insanları daha 'sağlıklı' beyaz ekmek üretmeye çalışıyor İngiltere’de bilim insanları, kepekli ekmek kadar sağlıklı ancak görünüm ve tat olarak beyaz ekmeğe benzeyen yeni bir ekmek türü yaratmaya çalışıyor.
2.05.2024 Dünya
Borsada tüm zamanların rekoru
Borsada tüm zamanların rekoru Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.51 oranında artışla 10097 puan seviyesinden başladı. Açılışın ardından endeks tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti.
2.05.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında ‘Fed’ etkisi
Altın fiyatlarında ‘Fed’ etkisi ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı geçtiğimiz gün açıklandı. Banka beklentiler doğrultusunda faizi sabit tuttu. Karar sonrası Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarının ardından altın fiyatları hareketlendi. İşte detaylar...
2.05.2024 Uzmanpara
Çin, Fujan'ı suya indirdi! Dünya Pasifik’e kilitlendi: Yapılan en güçlü uçak gemisi
Çin, Fujan'ı suya indirdi! Dünya Pasifik’e kilitlendi: Yapılan en güçlü uçak gemisi Çin, Fujan isimli uçak gemisini dünyaya tanıttı. ABD medyası ise bu geminin kendi gemilerinden olan farklarını derledi.
2.05.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşım sistemleri yerli ve milli hale geliyor
Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşım sistemleri yerli ve milli hale geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, akıllı ulaşım sistemleriyle ilgili bakanlık olarak önemli yatırımlar ve projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.
1.05.2024 Ekonomi
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.38’in üzerinde başladı.
1.05.2024 Uzmanpara
Altın yatırımcılarının gözü Fed faiz kararında
Altın yatırımcılarının gözü Fed faiz kararında Yeni haftanın ilk günlerinden itibaren düşüş gösteren altın fiyatları dün yüzde 2’nin üzerinde kayıp yaşadı. Öte yandan altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün kritik gelişmede olacak. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
1.05.2024 Uzmanpara
Otonom araçlar pilotu geçemedi
Otonom araçlar pilotu geçemedi Körfez ülkesi Abu Dabi’de en iyi performansa sahip dört otonom yarış otomobili ile Formula 1 pilotu Daniil Kvyat karşı karşıya geldi.
1.05.2024 Ekonomi
TEM'de feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı
TEM'de feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı İstanbul Eyüpsultan’da gece yarısı feci bir kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de ağır yaralandı.
1.05.2024 Gündem
Berbere girip dehşet saçtı! 'Eşimle ilgili dedikodu yapıyorsunuz' deyip 2 kişiyi öldürdü
Berbere girip dehşet saçtı! 'Eşimle ilgili dedikodu yapıyorsunuz' deyip 2 kişiyi öldürdü Kütahya'da korkunç bir olay yaşandı. 80 yaşındaki Rıfat K. berbere girip eşiyle ilgili dedikodu yaptıkları iddiasıyla 2 kişiyi tüfekle vurup öldürdü. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
MSB duyurdu! Kurtaran-2024 Tatbikatı tamamlandı
MSB duyurdu! Kurtaran-2024 Tatbikatı tamamlandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kurtaran-2024 Tatbikatı'nın 10 gemi, 3 denizaltı, 3 uçak, 2 helikopter ve 1 İnsansız Hava Aracı’nın iştirakiyle tamamlandığını açıkladı.
30.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! 33. test uçuşu başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! 33. test uçuşu başarıyla tamamlandı Bayraktar TB3 33. test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, o anları paylaştı.
30.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! 33. test uçuşu başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! 33. test uçuşu başarıyla tamamlandı Bayraktar TB3 33. test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, o anları paylaştı.
30.04.2024 Haberler
312 gün sonra öldüğü kesinleşti! Korhan Berzeg olayında yeni soru işaretleri
312 gün sonra öldüğü kesinleşti! Korhan Berzeg olayında yeni soru işaretleri Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan ve 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının kendisine ait olduğu belirlenen Korhan Berzeg'in ölümünde yeni soru işaretleri ortaya çıktı. Ailenin avukatı "Kafamızda oluşan soru işaretleri var. Kitabın bu sayfayı yeni açılmış oldu." dedi.
30.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Test ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.