Tokat

Tokat

Son dakika tokat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tokat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tokat haber sayfamızda...

Tokat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.604 tokat haberi bulunmuştur.
İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji'den üst üste hava durumu uyarısı! 13 ile dikkat
İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji'den üst üste hava durumu uyarısı! 13 ile dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. CNN Türk Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, ayın 15'inden sonra ülke genelinde havaların değişeceğini belirtti. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı belli oldu Kuzey Makedonya’da cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Gordana Siljanovska Davkova, ülkenin yeni cumhurbaşkanı oldu. Davkova, ülkenin ilk kadın cumhurbaşkanı olarak kayıtlara geçti.
8.05.2024 Dünya
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Yurt genelinde etkili olacak: Kuvvetli şekilde geliyor
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Yurt genelinde etkili olacak: Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre sıcaklıklar mevsim normalleri altına düşüyor ve sağanak yağışlar geri dönüyor.
8.05.2024 Gündem
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar
Zabıt katibinden 80 milyonluk vurgun: Tatlı dilime güler yüzüme para veriyorlar Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman Demirel ve 14 sanık davanın ilk duruşmasında savunma yaptı.
8.05.2024 Gündem
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak! Cuma gününe dikkat
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak! Cuma gününe dikkat TÜBA Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, yarından itibaren Arabistan ve Kuzey Afrika üzerinden Türkiye'ye toz taşınımı geleceğini açıkladı.
8.05.2024 Gündem
19 yeni sistem devrede! Kandilli paylaştı:7 dakikada haber verecek
19 yeni sistem devrede! Kandilli paylaştı:7 dakikada haber verecek Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, Tsunami Erken Uyarı Sistemi hakkında bilgi verdi.
8.05.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporunu paylaştı! Cuma gününden itibaren geri dönüyor
Meteoroloji yeni raporunu paylaştı! Cuma gününden itibaren geri dönüyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Sağanak yağış ise cuma gününden itibaren yeniden yurda dönecek.
7.05.2024 Gündem
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı Adana’da bir kişi tartıştığı şahsı bayıltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarına bıraktı.
7.05.2024 Haberler
Yer: Adana! Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı
Yer: Adana! Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı Adana’da bir kişi tartıştığı şahsı bayıltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarına bıraktı.
7.05.2024 Gündem
Dikkatsizlik ve aşırı hız kazaları beraberinde getirdi!
Dikkatsizlik ve aşırı hız kazaları beraberinde getirdi! Tokat'taki trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
7.05.2024 Haberler
Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı: 11 ile dikkat! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı: 11 ile dikkat! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 11 il için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış ve kar uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
6.05.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar radara girdi: Bu kentlerde yaşayanlar dikkat
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar radara girdi: Bu kentlerde yaşayanlar dikkat Meteoroloji güncel haritayı paylaştı. Yarın 5 kent için kar uyarısı geldi. Sıcaklıklar ise bazı bölgelerde 4 derece artacak, bazı kesimlerde ise 5 derece birden düşecek. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm iller için beklenen hava durumu detayları…
6.05.2024 Gündem
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken bazı kentlerde kar yağışı beklendiği görüldü. Meteoroloji bu hafta için de yeni uyarıda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den kar alarmı! 2 gün sürecek, 11 kent için uyarı geldi
Son dakika... Meteoroloji’den kar alarmı! 2 gün sürecek, 11 kent için uyarı geldi Meteoroloji haritayı güncelledi. Mayıs ayı gelmesine rağmen bugün ve yarın için 11 kent için kar yağışı uyarısı yapıldı, 29 kentte sarı alarm verildi. Bursa Uludağ’da ise kar yağışı etkili oldu, hava sıcaklığı 4 ile 8 derece arasında ölçüldü. İşte İstanbul, Ankara başta olmak üzere kar beklenen iller ve yurt genelindeki hava durumu detayları…
5.05.2024 Gündem
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Galatasaray
Tokat'ta gaz sıkışması nedeniyle patlama!
Tokat'ta gaz sıkışması nedeniyle patlama! Tokat'ta mutfaktaki gaz sıkışması kaynaklı patlamada ev sahibi Duran Yıldız (62), yaralandı.
5.05.2024 Gündem
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı Yeni teknik direktörü adına temaslarda bulunan Beşiktaş'ta gözler Nuri Şahin'e çevrilmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'yı bu sezon kasıp kavuran genç teknik adam siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.
5.05.2024 Beşiktaş
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi'
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi' Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendirdi.
5.05.2024 Voleybol
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Sağanak yağışın pazar günü de yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
4.05.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Mayıs ayında kar sürprizi
Son dakika: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Mayıs ayında kar sürprizi Bugün yurdun tamamında sağanak yağış etkili olurken, Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınladı.
4.05.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den yeni uyarı! 15 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji'den yeni uyarı! 15 ilde alarm Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
4.05.2024 Gündem
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Haberler
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 77 ilde düzenlenen Sibergöz 37 operasyonlarından 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
3.05.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var
Bakan Yerlikaya açıkladı: 77 ilde yeni operasyon... Çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 77 ilde düzenlenen Sibergöz 37 operasyonlarından 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tokat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.