Tour De France

Tour De France

Son dakika Tour de France haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tour de France gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tour de France haber sayfamızda...

Tour De France

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 188 tour de france haberi bulunmuştur.
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi!
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 58.’si rekabet düzeyinin en yüksek olduğu yarıştı... Sportif performans anlamında her etap rüzgar gibi geçti. Ölçülen hız ortalamaları yarışın artan kalitesini ispatlarken, sezon sonu gelmesine rağmen dünyaca ünlü pedalların hırs ve azmi yarışa verilen değerin bir kanıtı niteliğindeydi.
22.10.2023 Diğer
Mark Cavendish, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yarışacak
Mark Cavendish, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yarışacak Britanyalı ünlü sprinter Mark Cavendish, beşinci kez Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda yarışacak.
5.10.2023 Diğer
Paris filmi gibi olimpiyat!
Paris filmi gibi olimpiyat! Warner Bros. Discovery Sports İçerik ve Yapımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Scott Young, açılış töreni Seine Nehri’nde yapılacak Paris 2024’te izleyicilere çok daha sürükleyici bir deneyim sunabileceklerini belirterek “3 bin çalışanla, yayınlarımız 3 bin 800 saatlik canlı aksiyonu içerecek” dedi.
30.07.2023 Diğer
Erman Öner yazdı: Vingegaard’ın 2. zaferi!
Erman Öner yazdı: Vingegaard’ın 2. zaferi! Günlerdir süren müthiş mücadele bugün sona eriyor. Danimarkalı bisikletçi Jonas Vingegaard, Tour de France’ı yine kazanırken, bu sonuçla binlerce kilometre süren amansız mücadelede art arda mutlu sona ulaştı.
23.07.2023 Diğer
Tour de France'da zafer Tadej Pogacar'ın
Tour de France'da zafer Tadej Pogacar'ın Tour de France’ın altıncı etabını UAE Team Emirates takımından 24 yaşındaki Sloven bisikletçi Tadej Pogacar kazandı.
7.07.2023 Diğer
Dünyanın en prestijli ve zor yarışı: Fransa Bisiklet Turu
Dünyanın en prestijli ve zor yarışı: Fransa Bisiklet Turu İspanya’nın Bilbao kentinde dün başlayan 110. Fransa Bisiklet Turu hakkında bilinmesi gereken her şeyi sizler için bir araya topladık. 23 Temmuz’da Paris’te sona erecek yarışta sporcuları birbirinden zorlu parkurlar bekliyor
2.07.2023 Diğer
Erman Öner yazdı: Giro d’Italia’nın kökleri
Erman Öner yazdı: Giro d’Italia’nın kökleri Sezonun ilk Büyük Turu Giro d’Italia’nın 2023 şampiyonunun kim olacağı artık tek bir etap uzaklıkta. Dünyanın en iyi bisikletçileri, dünyanın en yüksek teknoloji içeren malzemeleri ile donatılmış bisikletleri üzerinde 21 etap boyunca dağ tepe demeden yollarda pedal bastı.
28.05.2023 Diğer
Sürprizlerle tarih yazan ülke Danimarka
Sürprizlerle tarih yazan ülke Danimarka Danimarka tarihinin en önemli iki sportif başarısı da beklenmeyen yerlerden geldi. Futbolcularını plajlardan toplayarak EURO 92’ye katılan ve mucizevi biçimde şampiyonluğa ulaşan milli takımdan 30 yıl sonra, kısa bir süre öncesine kadar fabrikada balık paketleyen bir bisikletçi Dünya Şampiyonu oldu. Jonas Vingegaard’ın Tour de France’ı kazanması Vikingleri sevince boğdu.
31.07.2022 Diğer
Balık pazarından bisikletin zirvesine
Balık pazarından bisikletin zirvesine Fransa Bisiklet Turu’nu kazanan Jonas Vingegaard, bundan daha bir kaç sene öncesine kadar balık pazarı ve balık fabrikasında çalışıyordu. Profesyonel olduktan kısa süre sonra en önemli bisiklet yarışını kazanarak herkesi şaşkına çevirdi
26.07.2022 Diğer
Sıra dışı bir Tour: Fransa Bisiklet Turu
Sıra dışı bir Tour: Fransa Bisiklet Turu Fransa Bisiklet Turu’nda kökleri eskilere dayanan tarihi rekorlar yeni jenerasyon tarafından geçmişin tozlu raflarına gömülürken, yarış dinamiklerine dair alışılageldik kalıplar da birer birer yıkılıyor.
24.07.2022 Diğer
Tarihe geçen sportmenlik! Durup rakibini bekledi
Tarihe geçen sportmenlik! Durup rakibini bekledi Danimarkalı Vingegaard Fransa Bisiklet Turu’nda en önemli rakibinin yere düştüğünü görünce, arayı açmak yerine durup bekledi. Tadej Pogacar yerden kalkıp yanına varınca örnek davranış sergileyen meslektaşının elini sıktı.
23.07.2022 Diğer
Tour de France’da 14'üncü etabı Michael Matthews önde bitirdi
Tour de France’da 14'üncü etabı Michael Matthews önde bitirdi Tour de France’da 14. etabı, BikeExchange-Jayco takımından Avustralyalı Michael Matthews kazandı. Danimarkalı Vingegaard genel klasman liderliğini korudu.
17.07.2022 Diğer
Murat Ağca yazdı: Zirveye yelken açtı
Murat Ağca yazdı: Zirveye yelken açtı Denize uzak Afyon’da doğdu, köy okulunda keşfedildi, eğlence için başladığı yelkende 15 yaşında dünya şampiyonu oldu. Avrupa ve Asya şampiyonalarında da kürsüye çıkan Medine Havva Tatlıcan, artık gözünü olimpiyat madalyasına çevirdi.
10.07.2022 Diğer
Maskesiz! Danimarka'yı kana bulayan saldırgan kamerada
Maskesiz! Danimarka'yı kana bulayan saldırgan kamerada Bir görgü tanığı "Aniden silah sesi duyduk. Sonra alışveriş merkezini koşarak geçtik ve bir tuvalete sığındık" diyerek geçmek bilmeyen dakikaları anlattı. Kalabalığa ateş açarak dünyayı dehşete düşüren saldırganın görüntüleri yayınlandı.
4.07.2022 Dünya
Danimarka'daki bir AVM'ye silahlı saldırı düzenlendi
Danimarka'daki bir AVM'ye silahlı saldırı düzenlendi Bir görgü tanığı "Aniden silah sesi duyduk. Sonra alışveriş merkezini koşarak geçtik ve bir tuvalete sığındık" diyerek geçmek bilmeyen dakikaları anlattı. Kalabalığa ateş açarak dünyayı dehşete düşüren saldırganın görüntüleri yayınlandı.
4.07.2022 Haberler
Erman Öner yazdı: Bisikletin zirvesi Tour de France
Erman Öner yazdı: Bisikletin zirvesi Tour de France Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Fransa Turu bu yıl Danimarka’nın başkenti Kopenhag’dan start aldı. 22 takımdan 176 bisikletçi üç hafta boyunca toplam 3 bin 328 kilometre sıcak, yağmur veya yokuş demeden pedal basacak.
3.07.2022 Diğer
57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Bodrum'dan İstanbul'a 8 gün sürecek
57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Bodrum'dan İstanbul'a 8 gün sürecek T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 10-17 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için heyecan katlanarak artarken organizasyonun basın lansmanı ise Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
15.03.2022 Diğer
Bisikletçiler sezonu Boostcamp’le açıyor
Bisikletçiler sezonu Boostcamp’le açıyor Amatör yol bisikletçilerinin gözde bisiklet tatili Boostcamp, bu yıl beşinci kez 23-27 Mart’ta Marmaris’te düzenleniyor.
6.03.2022 Pazar
Kurtuluş reçetesi Tokyo-Sakarya
Kurtuluş reçetesi Tokyo-Sakarya Dünya ve olimpiyat şampiyonu Kolombiyalı bisikletçi Mariana Pajon, sakatlık yüzünden inişe geçen kariyerini Tokyo ve Sakarya’daki dereceleriyle ayağa kaldırdı. ‘BMX’in kraliçesi’ lakaplı yıldız isim, Türkiye’nin kendisi için önemini anlattı
14.11.2021 Diğer
Son dakika - Fransa Bisiklet Turu'nda 19. etabı Mohoric kazandı!
Son dakika - Fransa Bisiklet Turu'nda 19. etabı Mohoric kazandı! Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) 19. etabını, Bahreyn Victorious takımının Sloven sporcusu Matej Mohoric ilk sırada bitirdi.
16.07.2021 Diğer
Son dakika - Fransa Turu'nda 19. etabı Tadej Pogacar kazandı!
Son dakika - Fransa Turu'nda 19. etabı Tadej Pogacar kazandı! Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) 18. etabını, BAE Emirates takımının Sloven sporcusu Tadej Pogacar ilk sırada bitirdi.
15.07.2021 Diğer
Fransa Turu'nda 17. etabı Tadej Pogacar kazandı!
Fransa Turu'nda 17. etabı Tadej Pogacar kazandı! Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) 17. etabını, BAE Emirates takımının Sloven sporcusu Tadej Pogacar ilk sırada bitirdi.
14.07.2021 Diğer
Fransa Bisiklet Turu'nun 16. etabını Patrick Konrad kazandı!
Fransa Bisiklet Turu'nun 16. etabını Patrick Konrad kazandı! Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) 16. etabını, Bora-Hansgrohe takımının Avusturyalı sporcusu Patrick Konrad ilk sırada bitirdi. 
13.07.2021 Diğer
Fransa Bisiklet Turu'nun 15. etabını Sepp Kuss kazandı
Fransa Bisiklet Turu'nun 15. etabını Sepp Kuss kazandı Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) 15. etabını, Jumbo-Visma takımının ABD'li sporcusu Sepp Kuss ilk sırada bitirdi.
11.07.2021 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Tour De France ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.