Trabzonspor Basketbol

Trabzonspor Basketbol

Son dakika Trabzonspor Basketbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Trabzonspor Basketbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Trabzonspor Basketbol haber sayfamızda...

Trabzonspor Basketbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.001 trabzonspor basketbol haberi bulunmuştur.
Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı, sağlık durumu nasıl? Koronavirüse yakalanan Ekrem İmamoğlu kimdir?
Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı, sağlık durumu nasıl? Koronavirüse yakalanan Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu'da koronavirüse yakalandı. İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından yapılan açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yapılan Covid-19 testinin pozitif olduğu açıklandı. Sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Ekrem İmamoğlu açıklamalarda bulundu. Peki Ekrem İmamoğlu kimdir, kaç yaşında?
24.10.2020 Gündem
Mart ayının basketbol devleri belirlendi
Mart ayının basketbol devleri belirlendi Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı raporda Mart ayında basketbol camiasının zirvesindeki isimleri belirledi. Raporda geçtiğimiz ayın en popüler basketbol takımları, en çok konuşulan oyuncuları ve koçları yer aldı.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon sona erdi. Ligde daha önce play-off'a kalan takımlar belli oldu.
Potada normal sezon bitiyor
Potada normal sezon bitiyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon 30. ve son hafta maçlarıyla sona erecek.
1.07.2020 Basketbol
Trabzonspor basketbol altyapı faaliyetleri düzenlenen açılış töreniyle başladı.
Trabzonspor basketbol altyapı faaliyetleri düzenlenen açılış töreniyle başladı. Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenen törene Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yanı sıra beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve sporcuların aileleri katıldı.
20.01.2019 Futbol
Trabzonspor, basketbolda altyapıya yatırım yaptı
Trabzonspor, basketbolda altyapıya yatırım yaptı Trabzonspor basketbol altyapı faaliyetleri, düzenlenen açılış töreniyle başladı.
1.07.2020 Basketbol
Ankara’da Yavaş İstanbul’da İmamoğlu
Ankara’da Yavaş İstanbul’da İmamoğlu CHP dün PM toplantısının ardından yerel seçimlerde yarışacak 67 adayını daha ilan etti. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş, Adana’da Zeydan Karalar, Antalya’da Muhittin Böcek aday gösterildi.
19.12.2018 Siyaset
Ekrem İmamoğlu kimdir?
Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu, CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 2019 Yerel seçimlerinde CHP'den İstanbul'da aday gösterilen Ekrem İmamoğlu evli ve üç çocuk babasıdır. Peki Ekrem İmamoğlu kimdir, kaç yaşında?
19.12.2018 Gündem
TBF resmen açıkladı: Trabzonspor 2018-2019 sezonunda yok
TBF resmen açıkladı: Trabzonspor 2018-2019 sezonunda yok Türkiye Basketbol Federasyonu, Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün yönetim kuruluna göndermiş olduğu resmi yazı ile Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 2018-2019 sezonuna katılmama kararını bildirdiğini duyurdu.
Trabzonspor Basketbol Takımı ligden çekildiğini açıkladı!
Trabzonspor Basketbol Takımı ligden çekildiğini açıkladı! Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği, 2018-2019 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yer almayacağını açıkladı.
Trabzonspor Basketbol kapanıyor!
Trabzonspor Basketbol kapanıyor! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden "Trabzonspor Basketbol Kulübü" ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Onan: Tahincioğlu Basketbol Ligi çok çekişmeli geçecek
Onan: Tahincioğlu Basketbol Ligi çok çekişmeli geçecek TBF Üst Yöneticisi Ömer Onan, "Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi geçen sezon da çok güzel ve zevkli olmuştu. Bu sezon da çok çekişmeli olacağına inanıyorum" dedi.
Trabzonspor basketbolda ligden çekiliyor mu? Açıklama...
Trabzonspor basketbolda ligden çekiliyor mu? Açıklama... Trabzonspor Basketbol Kulübün’den 11 milyonluk alacağı için hukuki yollara başvuran Trabzonspor Kulübü, başlatılan icra takibi işlemlerinin 9 gün önce durdurulduğunu, ‘Trabzonspor Kulübü alacağını talep ettiği için Basketbol Derneği kapanıyor’ şeklindeki haber ve yorumların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Trabzonspor Basketbol, ligden çekiliyor
Trabzonspor Basketbol, ligden çekiliyor Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Trabzonspor Kulübü arasında yaşanan icra krizi farklı boyutlara ulaştı.
Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi
Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde Abiş Hopikoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.
Hopikoğlu: Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz
Hopikoğlu: Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Futbol Kulübü'nde bir önceki yönetimin, kulüplerine aktardığı 11 milyon TL için icra takibi başlatması, isim ve logo haklarını geri çekeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. Hopikoğlu, "Hukuki mütalaamızı pazartesi gübü Basketbol Federasyonuna vereceğiz. Biz Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz" dedi.
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması! Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüp ve kendisine bağlı 5 ayrı şirketin bağımsız denetim kurulu tarafından 45 gün inceleneceğini belirterek, "Bizim de içinde bulunduğumuz döneme ait tüm harcamalar ortaya çıkacak ve rapora göre hareket edeceğiz" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Abiş Hopikoğlu sezonu değerlendirdi
Abiş Hopikoğlu sezonu değerlendirdi Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, sezonu değerlendirdi.
"Trabzonspor'la yeniden doğdum"
"Trabzonspor'la yeniden doğdum" Trabzonspor Basketbol Takımının oyuncusu Bora Hun Paçun, "Yönetimi, hocası, oyuncusu ve kulüp görevlisinin bu kadar kenetlendiği bir takımı bir daha kolay kolay görebileceğimizi zannetmiyorum" dedi.
Ozan Bulkaz: "Oyuncular onurlu bir mücadele verdi"
Ozan Bulkaz: "Oyuncular onurlu bir mücadele verdi" Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Ozan Bulkaz, yabancı oyuncuların şehri terk etmesinin ardından Türk ve altyapıdan aldıkları genç oyuncuların onurlu bir mücadele verdiğini söyledi.
'Çaresizlikten oyuncu oldum'
'Çaresizlikten oyuncu oldum' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Cici Babam' filmiyle seyirciyle buluşan oyuncu Onur Buldu oldu.
27.04.2018 Cadde
'Çaresizlikten oyuncu oldum'
'Çaresizlikten oyuncu oldum' Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Cici Babam' filmiyle seyirciyle buluşan oyuncu Onur Buldu oldu.
27.04.2018 Cadde
Trabzonspor Basket'ten ‘yabancı oyuncu’ açıklaması
Trabzonspor Basket'ten ‘yabancı oyuncu’ açıklaması Trabzonspor Basketbol Kulübü, alacakları nedeniyle Eskişehir Basket maçına çıkmayan, daha sonra bordo-mavililerin bu oyuncularla yollarını ayıracağını duyurmasının ardından yaşanan süreçte Trabzonspor için mücadele etmeyi kabul eden yabancı oyuncular ile yola devam edileceğini açıkladı.
Skorer TV-Günün Gelişmeleri
Skorer TV-Günün Gelişmeleri Sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan Galatasaray'da, yönetim kesenin ağzını açtı.   Önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye çalışan Fenerbahçe'de sürpriz bir ismin gündeme geldiği iddia edildi.     Beşiktaş,Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.     Trabzonspor Basketbol Takımı'nın yabancı oyuncuları, maaşları ödenmediği gerekçesiyle maçlara çıkmama kararı aldı.
14.04.2018 Programlar
Trabzonspor, maça çıkmayan tüm yabancı oyuncularıyla yollarını ayırdı!
Trabzonspor, maça çıkmayan tüm yabancı oyuncularıyla yollarını ayırdı! Trabzonspor Basketbol Takımı'nın yabancı oyuncuları, kulüpten alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle bugün saat 15.15’te oynanan Eskişehir Basket maçına çıkmama kararı aldı. Trabzonspor Basketbol Takımı, Eskişehir Basket maçına çıkmayan yabancı oyuncular Paul Harris, Sarunas Vailiauskas, Tomislav Zubcic, Osiris Eldridge, Chris Obekpa, Calep Green ve Brady Heslip ile yollarını ayırma kararı aldı. Oynanan mücadeleyi ise Eskişehir Basket 86-73 kazandı.

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor Basketbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.