Vivo, iPhone X'teki özelliğin 10 kat gelişmişini kendi telefonlarına getiriyor
Vivo, iPhone X'teki özelliğin 10 kat gelişmişini kendi telefonlarına getiriyor Vivo, Apple'ın iPhone X'te kullandığı sistemden 10 kat daha doğru olduğunu iddia ettiği yeni 3B algılama teknolojisini duyurdu. Vivo, bu teknolojisiyle Apple'ı geride bırakabilir.
28.06.2018 Teknoloji
TrueDepth kamera Apple'ın bu ürünlerinde de kullanılabilir
TrueDepth kamera Apple'ın bu ürünlerinde de kullanılabilir Apple, iPhone X ile birlikte TrueDepth kamerayı da tanıttı. Bu özellik şimdilik sadece iPhone X modelinde bulunsa da Apple ilerleyen dönemde TrueDepth kamera ve Face ID'yi diğer ürünlerine entegre edebilir.
15.12.2017 Apple
Apple lazer teknolojisine milyon dolarlık yatırım yaptı
Apple lazer teknolojisine milyon dolarlık yatırım yaptı Apple, yüz tanıma teknolojisi için lazer işlemciler üreten Finisar'a 390 milyon dolar yatırım yaptı. Yeni teknolojilerin 2019'da gelecek yeni iPhone modellerinin geliştirilmesi için de kullanılıyor.
14.12.2017 Apple
Geliştiriciler, iPhone X'in TrueDepth kamerasını nasıl kullanıyor?
Geliştiriciler, iPhone X'in TrueDepth kamerasını nasıl kullanıyor? Tayvanlı bir görsel efekt sanatçısının Tumblr üzerinden yaptığı paylaşım, iPhone X'in yeni TrueDepth kamera sisteminin geleceğin uygulamalarına nasıl etki edeceğine dair ipucu veriyor.
16.11.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri