Uçak

Uçak

Son dakika uçak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uçak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uçak haber sayfamızda...

Uçak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.772 uçak haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Haberler
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı'ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi. "Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. "diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da!
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da! İngiltere’nin köklü kulüplerinden Championship’te mücadele eden Hull City, “Tigers on Tour” hazırlık kampı için Antalya’ya geldi.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı Bulgar medyasında çıkan haberlerde KAAN, F-35 ve S-400'lere dair geniş çaplı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullanılırken F-35 ve S-400 denkleminin de çözümüne yönelik detaylara yer verildi.
18.03.2024 Dünya
‘Boeing batmak için çok büyük’
‘Boeing batmak için çok büyük’ ABD’de Alaska Havayolları’na ait Boeing “737 MAX 9” uçağının Ocak’ta uçuş sırasında kapısının patlaması sonrası yaşanan pek çok arıza endişelere neden olurken, küresel ticari uçak pazarının yarısına sahip şirketin “büyüklüğünün”, adil bir soruşturmayı engelleyeceği iddia edildi.
18.03.2024 Dünya
Boeing, Latam uçağı kazası sonrası pilotlardan koltukları kontrol etmelerini istedi
Boeing, Latam uçağı kazası sonrası pilotlardan koltukları kontrol etmelerini istedi Avustralya'da 50 kişinin yaralandığı uçak kazasıyla ilgili, "bir uçuş görevlisinin yanlışlıkla pilot koltuğundaki bir düğmeye bastığı, bunun da uçağın burnunu aşağıya doğru ittiği" bildirildi.
17.03.2024 Dünya
‘Kaan’ın ilk uçuşu bir devrimdi’
‘Kaan’ın ilk uçuşu bir devrimdi’ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, “Kaan’ın ilk uçuşu önemliydi” dedi.
17.03.2024 Gündem
Ege’de yine göçmen faciası
Ege’de yine göçmen faciası Düzensiz göçmenlerin Avrupa hayali bir kez daha faciayla sonuçlandı. Çanakkale’nin Eceabat ilçesi açıklarında batan bottaki yedisi çocuk 22 düzensiz göçmen boğularak hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Temel Kotil'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
Temel Kotil'den CNN Türk'te önemli açıklamalar TUSAŞ Genel müdürü Temel Kotil CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlıyor.
15.03.2024 Haberler
Temel Kotil: 2028'de 20 tane KAAN Hava Kuvvetleri envanterinde olacak
Temel Kotil: 2028'de 20 tane KAAN Hava Kuvvetleri envanterinde olacak TUSAŞ Genel müdürü Temel Kotil CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Temel Kotil 2028'de 20 tane KAAN uçağın Hava Kuvvetleri envanterine dahil edileceğini açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi Çanakkale açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan botun batması sonucu bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı.
15.03.2024 Gündem
Havada rekor! Bakan Uraloğlu 2024 yılı şubat ayı rakamlarını açıkladı
Havada rekor! Bakan Uraloğlu 2024 yılı şubat ayı rakamlarını açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye genelinde hizmet veren havalimanlarında şubat ayı içerisinde 14 milyon 748 bin 115 yolcunun taşındığını bildirerek “Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı. Bununla birlikte yılın ilk iki ayında havalimanlarımızın hizmet verdiği yolcu sayısı ise 29 milyon 505 bin 779’e ulaşırken taşınan yük ve kargo miktarı 662 bin 353 tona yükseldi” dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Türk Yıldızları’nın eğitim uçağı düştü
Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Türk Yıldızları’nın eğitim uçağı düştü Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda Türk Yıldızları’nın eğitim uçağı düştü
14.03.2024 Haberler
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Haberler
Fenerbahçe'nin rakibi Saint Gilloise turdan ümidini kesti! Uçakta oyun oynadılar
Fenerbahçe'nin rakibi Saint Gilloise turdan ümidini kesti! Uçakta oyun oynadılar Saint Gilloise takımı futbolcularının Fenerbahçe karşısında dört farklı kazanarak turu geçeceklerine inanmadıkları, İstanbul seyahatini uçakta video oyunu oynamak için bir fırsata dönüştürerek eğlendikleri belirtildi.
14.03.2024 Konferans Ligi
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Datça’da kıyıya yakın alanda uçan balık görüldü
Datça’da kıyıya yakın alanda uçan balık görüldü Muğla’nın Datça ilçesinde kıyaya yakın bölümde Güney Ege ve Akdeniz’de açık alanlarda yaşayan Uçan Balık görüldü.
14.03.2024 Yaşam
Boeing’in dosyası kabarıyor
Boeing’in dosyası kabarıyor Alaska Havayolları’na ait “737 Max 9” tipi yolcu uçağının kapısının Ocak ayında sefer sırasında patlaması sonrası soruşturma altında olan uçak üreticisi Boeing, yeni bir arızayla daha karşı karşıya kaldı.
14.03.2024 Dünya
Rusya’daki petrol rafinerilerine dron saldırısı! Yaralılar var
Rusya’daki petrol rafinerilerine dron saldırısı! Yaralılar var Rusya’nın Rostov ve Ryazan kentlerindeki 2 petrol rafinerisi ve Ukrayna sınırındaki Belgorod'a dron saldırısı düzenlendi. Saldırılar sonrası rafinerilerde yangın çıkarken, 8 kişi de yaralandı.
13.03.2024 Dünya
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak 2023 yılında 1,8 milyar Euro gelir elde eden Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Hava Yolları, 2024 yılı yaz sezonunda 28 yeni noktaya uçacak. Havayolu şirketi bu sene 15 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.
13.03.2024 Ekonomi
Kairos roketi fırlatıldıktan hemen sonra patladı! Japonya'da büyük şok
Kairos roketi fırlatıldıktan hemen sonra patladı! Japonya'da büyük şok Dünya yörüngesine uydu yerleştirmeyi hedefleyen özel şirket “Space One”a ait Kairos roketinin ilk fırlatma girişimi sırasında infilak etti.
13.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uçak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.