Umur Bugay

Umur Bugay

Son dakika Umur Bugay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Umur Bugay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Umur Bugay haber sayfamızda...

Umur Bugay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 umur bugay haberi bulunmuştur.
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca 150'den fazla filmde rol alan Ferdağ'ın ölüm haberini, Film-San Vakfı duyurdu.
17.02.2024 Cadde
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI: Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Çöpçüler Kralı filmi oyuncuları ve konusu öne çıkan başlıklar arasında. Film günümüzde hala ilgi ile takip ediliyor. Film, 1977 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi isimler yer aldı. İşte, Çöpçüler Kralı oyuncu kadrosu...
26.11.2023 Cadde
Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez!
Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez! Ekran yolculuğu 21 yıl önce sona ermesine rağmen hâlâ hafızalarda olan fenomen dizi 'Bizimkiler'de rol alan Ayşe Kökçü, torunu ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Türk televizyon tarihine damga vuran yapım hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, hayata gözlerini yuman usta isimleri unutmadı.
16.08.2023 Cadde
Usta oyuncudan  üzen veda
Usta oyuncudan üzen veda ‘90’ların efsane dizisi “Bizimkiler”de canlandırdığı Ulviye ya da Türk eşiyle evlenmeden önceki ismiyle Ulrike karakteriyle geniş kitlelerce tanınıp sevilen, “Nayn Davut” deyişi dillere pelesenk olan Güzin Çorağan yaşama veda etti.
29.11.2022 Kültür Sanat
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları ve karakterler | Hababam Sınıfı Uyanıyor konusu nedir, nerede, kaç yılında çekildi?
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları ve karakterler | Hababam Sınıfı Uyanıyor konusu nedir, nerede, kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı Uyanıyor, serinin en sevilenlerindendir. Yerli komedi sinema filmi Hababam Sınıfı Uyanıyor, televizyon ekranlarında izleyicisi karşısına çıkıyor. Bu seride Halit Akçatepe son kez yer almıştır. İşte, Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncu kadrosu...
25.09.2022 Cadde
Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 45 yaşına girdi
Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 45 yaşına girdi 22 yıl önce vefat eden Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, 45 yaşına giren oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü kutladı. Kaybettiği eşi Kemal Sunal'ın da yer aldığı eski bir fotoğrafı paylaşan Gül Sunal, "Bildiğim bütün güzel sözler seni sevdiğimi anlatmaya yetmez yavrum" dedi.
22.09.2022 Cadde
Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları karakterler: Kapıcılar Kralı kaç yılında, nerede hangi apartmanda çekildi, konusu nedir?
Kapıcılar Kralı filmi oyuncuları karakterler: Kapıcılar Kralı kaç yılında, nerede hangi apartmanda çekildi, konusu nedir? Kapıcılar Kralı filmi, bir Kemal Sunal klasiği olarak film severlerin karşısına çıkıyor. Filmin başrollerinde Sunal ve Bilge Zobu yer alıyor. Film 1976 yılında hazırlandı ve 77 yılında da gözterime girdi. Kapıcılar Kralı filminde zeki bir kapıcı olan Seyit'in renkli dünyası anlatılıyor. Peki, Kapıcılar Kralı filmi hangi semtte çekildi?
31.08.2022 Cadde
Köşeyi Dönen Adam oyuncuları ve konusu! Köşeyi Dönen Adam filmi nerede çekildi?
Köşeyi Dönen Adam oyuncuları ve konusu! Köşeyi Dönen Adam filmi nerede çekildi? Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Türk filmi Köşeyi Dönen Adam, 1978 yılında vizyona girdi. Filmde Sunal'a Meral Orhonsay, Ali Şen ve Necla Soylu eşlik ediyor. Filmin sevenleri ise 'Köşeyi Dönen Adam konusu nedir, oyuncuları kimler?' sorularına yanıt arıyor.
31.07.2022 Bilgi Rehberi
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI İSİMLERİ: Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, konusu nedir?
KAPICILAR KRALI OYUNCULARI İSİMLERİ: Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kapıcılar Kralı filmi, 1976 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Filmle birlikte Kemal Sunal ve Zeki Ökten'e ödüller verilmiştir. Filmde kapıcı Seyid'in hayatı anlatılıyor. Sunal'a filmde Bilge Zobu ve Sevda Ferdağ gibi isimler de eşlik etmiştir. Kapıcılar Kralı filmi nerede, hangi semtte çekildi?
24.04.2022 Cadde
Usta sanatçı Genco Erkal'dan hayranlarını üzen haber!
Usta sanatçı Genco Erkal'dan hayranlarını üzen haber! Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden 84 yaşındaki Genco Erkal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarının devam ettiğini belirtti. Erkal'a sevenleri tarafından binlerce destek mesajı yağdı.
10.04.2022 Cadde
'Kemal Sunal cimri' iddiasına Gül Sunal'dan yanıt
'Kemal Sunal cimri' iddiasına Gül Sunal'dan yanıt Merhum sanatçı ve Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, YouTube kanalında yayınladığı videolarda 22 yıl önce kaybettiği hayat arkadaşını takipçilerine anlatmaya devam ediyor. Ali ve Ezo adında iki çocuğu olan Sunal, son videosunda; zaman zaman ortaya atılan "Kemal Sunal cimridir" iddialarına yanıt verdi.
7.04.2022 Cadde
Postacı oyuncuları kim? Postacı filmi kaç yılında, nerede çekildi, konusu nedir?
Postacı oyuncuları kim? Postacı filmi kaç yılında, nerede çekildi, konusu nedir? Postacı filminin başrollerinde Kemal Sunal ve Fatma Girik yer alıyor. Film 1984 yılında çekilmiştir. Yerli komedi yapımında postacı Adem ve Sevtap'ın aşkı anlatılıyor. Peki, Postacı filmi oyuncu kadrosunda kim var?
16.02.2022 Cadde
Çöpçüler Kralı oyuncuları kim? Çöpçüler Kralı nerede, hangi semtte çekildi?
Çöpçüler Kralı oyuncuları kim? Çöpçüler Kralı nerede, hangi semtte çekildi? Yerli komedi yapımlarından Çöpçüler Kralı filmi döneminin dışında da hayli ilgi görmeye devam ediyor. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen ve Ayşen Gruda yer alıyor. Peki, Çöpçüler Kralı filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.10.2021 Cadde
Yaşamı boyunca hiç durmayan kavuklu tiyatrocu: Ferhan Şensoy
Yaşamı boyunca hiç durmayan kavuklu tiyatrocu: Ferhan Şensoy Ortaoyuncular adlı tiyatro topluluğunun kurucusu Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Yönetmen, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, roman, deneme, günlük, tiyatro oyunu ve senaryo yazarı Şensoy, Kel Hasan Efendi'den bugüne gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralmıştı.
2.09.2021 Cadde
Postacı filmi nerede, hangi semtte çekildi? Postacı oyuncuları ve konusu...
Postacı filmi nerede, hangi semtte çekildi? Postacı oyuncuları ve konusu... Başrollerini Kemal Sunal ile Fatma Girik'in paylaştığı Postacı filmi, 1984 yılında çekildi. Adem ile Sevtap'ın neredeyse imkansız aşkını izleyenlerin karşısına çıkaran filmin çekimleri İstanbul'da yapılmıştır. İşte, Postacı filmi oyuncu kadrosu...
19.08.2021 Cadde
Türk sinemasının 'Güdük Necmi'si: Halit Akçatepe
Türk sinemasının 'Güdük Necmi'si: Halit Akçatepe Yeşilçam'ın gülen ve güldüren yüzü, 'Hababam Sınıfı'nın 'Güdük Necmi'si, 'Süt Kardeşler'in 'Ramazan'ı Halit Akçatepe, vefatının 4'üncü yılında anılıyor. Oyunculuğa henüz beş yaşında başlayan Akçatepe, sanat hayatı boyunca 70'ten fazla film ile 43 tiyatro oyununda rol aldı.
31.03.2021 Cadde
Kemal Sunal filmlerindeki küfür ve argo sözler kitap oldu
Kemal Sunal filmlerindeki küfür ve argo sözler kitap oldu Türkiye'de ilk kez bir aktörün, usta bir aktörün filmleri bir sözlük çalışmasına konu oldu. "Türkiye'yi güldüren adam" Kemal Sunal'ın filmlerini izleyip sahne sahne metne döken Gazeteci Taşkın Su, usta oyuncunun yıllardır "küfürlü" diye "tu kaka" edilmek istenen filmlerini "argo" süzgecinden geçiriyor
26.02.2021 Kültür Sanat
Zorlu PSM konserleri başlıyor
Zorlu PSM konserleri başlıyor Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla başladığı yeni sezonunu hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken etkinlikleri arasında; yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, çarpıcı canlı performanslarıyla kısa sürede yerli sahnenin gözde ekiplerinden birine dönüşen “Lalalar”, severken kaybedenlerin hikayesini anlatan Craft Tiyatro’nun sevilen oyunu “Kalp”, Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer vereceği konseri ile Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman’ın “Ferit Odman Quintet” ekibi, yer aldığı birçok skeç programı, dizi ve filmlerde yarattığı başarılı tiplemelerle mizah severlerin beğenisini kazanan “Okan Çabalar”ın tek kişilik stand-up gösterisi ve geniş çerçevede rock’n roll, blues ve biraz da hip hop olarak adlandırabileceğimiz müzikleriyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında “Adamlar” yer alıyor.
3.11.2020 Kültür Sanat
Kapıcılar Kralı ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Kapıcılar Kralı ne zaman, kaç yılında, nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı filmi konusu ve oyuncu kadrosu Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Kapıcılar Kralı, bu akşam ekranlara geliyor. İstanbul'un Cihangir semtinde çekilen Kapıcılar Kralı'nın yönetmen koltuğunda Zeki Ökten oturuyor. 100 dakikalık filmde Kemal Sunal'a Sevda Ferdağ eşlik ediyor. İşte filmle ilgili ayrıntılar...
16.08.2020 Cadde
Kapıcılar Kralı ne zaman kaç yılında nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu
Kapıcılar Kralı ne zaman kaç yılında nerede çekildi? İşte Kapıcılar Kralı oyuncuları ve konusu Kapıcılar Kralı bu akşam televizyonda izleyicilerle buluşacak. Yıllar önce izleyiciyle buluşan Kapıcılar Kralı filminin oyuncuları araştırılıyor. Peki 1976 yılında İstanbul Beyoğlu Cihangir'de çekilen Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimler?
3.07.2020 Cadde
Kapıcılar Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimler?
Kapıcılar Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimler? Umur Bugay'ın senaryosunu yazdığı Kapıcılar Kralı bugün televizyonda yayınlanacak. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Kapıclar Kralı filminin ne zaman çekildiği ve konusu araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki Kapıcılar Kralı ne zaman ve nerede çekildi?
15.04.2020 Gündem
Bizimkiler Katil olarak bilinen Aykut Oray kimdir, kaç yaşında, nereli? Aykut Oray ne zaman öldü?
Bizimkiler Katil olarak bilinen Aykut Oray kimdir, kaç yaşında, nereli? Aykut Oray ne zaman öldü? Türk dizi tarihinin en sevilen yapımları arasında yer alan Bizimkiler'in unutulmaz ismi Aykut Oray, bugünün en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Bizimkiler Katil olarak bilinen Aykut Oray kimdir, kaç yaşında, nereli?
6.04.2020 Gündem
Umur Bugay’a veda
Umur Bugay’a veda Geçirdiği kalp krizi sonucu 78 yaşında hayatını kaybeden yapımcı, yönetmen ve senarist Umur Bugay, dün son yolculuğuna uğurlandı. Umur Bugay’ı son yolculuğunda dostları yalnız bırakmadı.
9.08.2019 Gündem
İlhamın kaynağını sokakta buluyordu
İlhamın kaynağını sokakta buluyordu ‘Hababam Sınıfı’nın sinema uyarlaması ve televizyon efsanesi ‘Bizimkiler’in önceki gün aramızdan ayrılan senaristi Umur Bugay, ilhamını hep sokaktan ve gündelik hayattan alıyordu...
8.08.2019 Gündem
'Bizimkiler' gibi naif diziler neden eskide kaldı?
'Bizimkiler' gibi naif diziler neden eskide kaldı? 90'lara damga vuran, 400 küsür bölüm yayınlanan 'Bizimkiler' dizisinin senaristi Umur Bugay, 78 yaşında hayatını kaybetti. Çocukluğumuza iz bırakan 'Bizimkiler'in başarısında dizinin sıcacık senaryosuna imza atan Bugay'ın payı çoktu. Peki her şey bitti mi? Bir 'Bizimkiler' daha çıkmaz mı bu saatten sonra?
7.08.2019 Ekran

Benzer Haber Etiketleri

Umur Bugay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.