Uyardı

Uyardı

Son dakika UYARDI haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UYARDI gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UYARDI haber sayfamızda...

Uyardı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.296 uyardı haberi bulunmuştur.
İklim Krizi: Tayland'da aşırı sıcaklar sebebiyle en az 38 kişi hayatını kaybetti
İklim Krizi: Tayland'da aşırı sıcaklar sebebiyle en az 38 kişi hayatını kaybetti Güney Asya ülkesi Tayland’da Şubat ayından beri aşırı sıcaklara bağlı olarak, en az 38 kişinin yaşamını yitirdi.
6.05.2024 Dünya
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken bazı kentlerde kar yağışı beklendiği görüldü. Meteoroloji bu hafta için de yeni uyarıda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Bülent'i şikayet eden Rafet ifşa oldu. Osman, Zümrüt'ün eşi Hüsnü'yü nasıl öldüreceğine karar verdi. Laçin, Yekta'ya rest çekti. Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
Hatay'da yaşayan vatandaşlara maske uyarısı
Hatay'da yaşayan vatandaşlara maske uyarısı Depremin vurduğu Hatay'da yaşayan vatandaşlara, uzmanından maske takmaları konusunda uyarı geldi.
5.05.2024 Gündem
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı
Kar uyarısı bile var! Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu paylaştı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Sağanak yağışın pazar günü de yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
4.05.2024 Gündem
Sağlıklı görünse de şeker deposu! Uzmanı uyardı: 'Bu 4 besin sizi kandırıyor'
Sağlıklı görünse de şeker deposu! Uzmanı uyardı: 'Bu 4 besin sizi kandırıyor' Sağlıklı yiyecekler sizi kandırıyor olabilir mi? Diyabet alanında uzmanlaşmış Diyetisyen Courtney Smith, sağlıklı olarak pazarlanan ancak zararlı içerikleri gizleyen gıdalar konusunda uyarılarda bulundu. Peki, nelere dikkat edilmeli?
3.05.2024 Genel Sağlık
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin'
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin' Bahşiş bırakılmadığı gerekçesiyle hesaba işlenen 'servis ücreti' işletmelerde yaygınlaşmaya başladı. Çok sayıda kişi kuver ücretine ek olarak adisyona eklenen servis ücretine tepkisini sosyal medyada paylaştı. Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Mücahit Saraçlı, "Hesap pusulasının altına bu tür değişik isimlerde birçok ilaveler yapıyorlar. Yüzde 10, yüzde 15 hatta yüzde 20'ye varıyor. Çok sayıda şikayet var. Tüketici, müşteri bunu ödemesin.
3.05.2024 Gündem
Kenya'daki korkunç sel felaketi: Ölü sayısı en az 188!
Kenya'daki korkunç sel felaketi: Ölü sayısı en az 188! Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 188'e yükseldi.
2.05.2024 Dünya
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi
Bakan Işıkhan 1 Mayıs'ta işçilerle bir araya geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs'ta Ankara Sincan'da işçilerle bir araya geldi.
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs tedbirleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı
1 Mayıs tedbirleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı Sabahın erken saatlerinde 1 Mayıs tedbirleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı. İşte detaylar...
1.05.2024 Gündem
TEM'de feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı
TEM'de feci kaza! Bariyerlere ok gibi saplandı İstanbul Eyüpsultan’da gece yarısı feci bir kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de ağır yaralandı.
1.05.2024 Gündem
İzmir açıklarında 22'si çocuk 60 düzensiz göçmen kurtarıldı
İzmir açıklarında 22'si çocuk 60 düzensiz göçmen kurtarıldı İzmir Dikili açıklarında can salları içerisinde 22'si çocuk 60 düzensiz göçmen kurtarıldı. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
THY Genel Müdürü açıkladı! Orta Doğu'dan Rize'ye 2 sefer
THY Genel Müdürü açıkladı! Orta Doğu'dan Rize'ye 2 sefer Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi Orta Doğu'dan Rize'ye haftada 2 charter sefer başlayacağını belirtti. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
Ankara sele teslim! Sağanak etkili oldu, yollar göle döndü
Ankara sele teslim! Sağanak etkili oldu, yollar göle döndü Ankara Valiliği'nin yaptığı uyarının ardından kentte etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
30.04.2024 Gündem
Meteoroloji 28 il için uyardı! Neredeyse tüm yurtta sağanak var
Meteoroloji 28 il için uyardı! Neredeyse tüm yurtta sağanak var Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı üstüne uyarı geldi. Yeni yayımlanan hava durumu haritasında neredeyse tüm yurtta sağanak yağış olacak. Yağışlar salı gününe kadar sürecek. Ankara sele teslim oldu. İşte merak edilen detaylar...
30.04.2024 Haberler
Berbere girip dehşet saçtı! 'Eşimle ilgili dedikodu yapıyorsunuz' deyip 2 kişiyi öldürdü
Berbere girip dehşet saçtı! 'Eşimle ilgili dedikodu yapıyorsunuz' deyip 2 kişiyi öldürdü Kütahya'da korkunç bir olay yaşandı. 80 yaşındaki Rıfat K. berbere girip eşiyle ilgili dedikodu yaptıkları iddiasıyla 2 kişiyi tüfekle vurup öldürdü. İşte detaylar...
30.04.2024 Gündem
Sivas'ta bir eve yıldırım düştü! Ev böyle zarar gördü
Sivas'ta bir eve yıldırım düştü! Ev böyle zarar gördü Sivas Gemerek'te şiddetli yağışlar meydana geldi. Sağanak yağış sırasında bir eve yıldırım düştü ve evde hasar oluştu.
30.04.2024 Gündem
Son dakika! Meteoroloji 28 il için uyardı! Ankara sele teslim! Neredeyse tüm yurtta sağanak var
Son dakika! Meteoroloji 28 il için uyardı! Ankara sele teslim! Neredeyse tüm yurtta sağanak var Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı üstüne uyarı geldi. Yeni yayımlanan hava durumu haritasında neredeyse tüm yurtta sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara resmen sele teslim oldu. Vali Şahin son durumu açıkladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı riskin devam ettiğini bildirdi. İşte tüm detaylar...
1.05.2024 Gündem
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı İstanbul Okmeydanı’nda sigara içerek dükkana giren bir şahıs, kendisini dışarıya çıkması için uyaran esnafa bağırınca gençler tarafından darbedildi.
30.04.2024 Haberler
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı
İstanbul'da 'sigara içilmez' dayağı İstanbul Okmeydanı’nda sigara içerek dükkana giren bir şahıs, kendisini dışarıya çıkması için uyaran esnafa bağırınca gençler tarafından darbedildi.
30.04.2024 Gündem
Ankara Valiliği'nden 'kuvvetli yağış' uyarısı! Saat aralığına dikkat
Ankara Valiliği'nden 'kuvvetli yağış' uyarısı! Saat aralığına dikkat Ankara Valiliği, kent genelinde beklenen yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanağa karşı vatandaşları uyardı. Ankara Valiliği saat aralığına dikkat çekti.
29.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! 14 il için sarı kodlu uyarı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Meteoroloji yeni harita yayımladı! 14 il için sarı kodlu uyarı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritası yayımlayarak vatandaşları uyardı. 14 kent için sarı kodlu alarm verildi. İstanbul dahil birçok ilde 1 hafta dolu, sağanak ve gök gürültülü yağmur yağacak. İşte o detaylar...
29.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.
29.04.2024 Gündem
Zatürreden hayatını kaybeden polis Arslan'a son görev
Zatürreden hayatını kaybeden polis Arslan'a son görev Yakalandığı hastalık nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru İbrahim Arslan (48) son yolculuğuna uğurlandı.
29.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar
Erdoğan'dan 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili son dakika açıklaması: Tedbir almadılar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyardı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.