Vakfı

Vakfı

Son dakika vakfı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vakfı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vakfı haber sayfamızda...

Vakfı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.100 vakfı haberi bulunmuştur.
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) 23 Nisan’da üç yeni saha daha açtı.
24.04.2024 Basketbol
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
Ödül ‘Profesör 104’e
Ödül ‘Profesör 104’e Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı’nın her yıl düzenlediği Çocuk Romanı Ödülü’nün bu yılki sahibi belli oldu.
24.04.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları İletişim Başkanlığı duyurdu! Türkiye ile Irak arasında 26 anlașma imzalandı. İşte o anlaşmanın detayları...
22.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi!
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığını yaptığı Kulüpler Birliği heyeti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya geldi.
22.04.2024 Futbol
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor Tek Dünya Karadeniz Vakfı, toplumların iyileştirilmesi ve kalkınması hedefiyle başladığı yolculuğun lansmanını 22 Nisan Dünya Günü’nde gerçekleştirdi. Coğrafi sınırları aşarak birçok ülkede faaliyet gösteren vakıf; eğitim, ekonomik kalkınma ve yaşam desteği alanlarını odağına alarak toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Ekonomi
‘Devamlılığını sağlayacağız’
‘Devamlılığını sağlayacağız’ Yaşar Topluluğu markalarından Pınar’ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri’ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR’ı, Adıyaman’daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. 
20.04.2024 Ege
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Çocuk
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak Yaşar Topluluğu markalarından Pınar'ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu
19.04.2024 Ekonomi
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar Yeditepe Üniversitesi, ABD’deki Diş Hekimliği Eğitim Programları Akreditasyon Komisyonu (CODA) tarafından akredite edilen, Avrupa’da ilk, dünyada ikinci üniversite oldu.
19.04.2024 Eğitim
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Mardin’de düzenlenen Uluslararası Beytülmakdis Sempozyumu'na katıldı.
18.04.2024 Gündem
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı'
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 2023 yılında 255 milyon doları aştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik"
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik" Ankara'da gerçekleştirilen sergide bulunan Rus ressam Tatiana Kirillova'dan açıklamalar. Kirillova "Hitit kültürü, bana ilham veriyor" dedi.
15.04.2024 Kültür Sanat
Çocukları buluşturan yeni dünya
Çocukları buluşturan yeni dünya Hayal gücünün sınırlarını zorlayan Çocukların Festivali, altıncı kez düzenleniyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı?
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı? İran’ın İsrail’e düzenlediği misillemeyi Milliyet’e değerlendiren uzmanlar, bu saldırının daha çok Tel Aviv’in hanesine yazılacağını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil Gazze’de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu’da kalıcı barış mümkün değildir” dedi.
14.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, 21 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında müzikseverlere klasik müziğin yıldızlarıyla dolu bir program sunmaya hazırlanıyor.
11.04.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Vakfı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.