Pence, Arizona ziyaretini ertelemekten vazgeçti
Pence, Arizona ziyaretini ertelemekten vazgeçti ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, son günlerde ülkede en çok yeni tip corona virüs (covid-19) vakalarının görüldüğü eyaletlerden Arizona'ya yapacağı ziyareti ertelemekten vazgeçti.
29.06.2020 Dünya
İsrail'e 500 milyon dolarlık şok! Vazgeçtiler...
İsrail'e 500 milyon dolarlık şok! Vazgeçtiler... Hindistan'ın, İsrail'e sipariş verdiği 500 milyon dolarlık antitank füze sistemlerini almaktan vazgeçtiği bildirildi.
24.06.2019 Ekonomi
'Kendimi atacağım' dedi, parayı görünce vazgeçti
'Kendimi atacağım' dedi, parayı görünce vazgeçti Eskişehir’de 2 bin lira borcu olduğu iddiasıyla bir binanın 6. katına çıkarak kendini aşağıya atmak isteyen şahıs, polis ekiplerinin yakınlardaki bir bankadan aldığı parayı görünce atlamaktan vazgeçti.
11.09.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 2013 yılında sosyal paylaşım hesabındaki paylaşımlarında hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapsi istenen oyuncu Selin Şekerci'nin yargılanmasına devam edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, avukatı aracılığıyla Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti. Mahkeme, bir dahaki celsede Şekerci'nin savunmasının alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti 14.03.2018 11:31 | Son Güncelleme:14.03.2018-12:33 DHA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 2013 yılında sosyal paylaşım hesabındaki paylaşımlarında hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapsi istenen oyuncu Selin Şekerci'nin yargılanmasına devam edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, avukatı aracılığıyla Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti. Mahkeme, bir dahaki celsede Şekerci'nin savunmasının alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Paylaş Twitle A+ a- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikayetinden vazgeçti İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Selin Şekerci gelmezken, avukatı hazır bulundu. Hakim, celse arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatının şikayetten vazgeçtiklerine dair bir dilekçe sunduğunu ifade ederek sanığın duruşmaya neden gelmediğini sordu. Bunun üzerine Selin Şekerci'nin avukatı, müvekkilinin şehir dışında olduğunu belirterek gelecek celse hazır edeceklerini söyledi. Hakim, bir dahaki celseye katılmadığı takdirde hakkında zorla getirme kararı çıkaracağı uyarısında bulunarak Şekerci'nin mazeretini kabul etti. Mahkeme, Şekerci'nin gelecek celse dinlenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
11.09.2019 Haberler
"Hayat yaşamaya değer" diyerek intihardan vazgeçirdiler
"Hayat yaşamaya değer" diyerek intihardan vazgeçirdiler Adana'da vatandaşlar, geçirdiği trafik kazası sonucunda çalışamaz duruma gelince, nehir üzerindeki köprüye çıkıp ölmek isteyen genci, "Hayat yaşamaya değer" diyerek intihardan vazgeçirdi. Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. 2011 yılında yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpmasıyla sol bacağına platin katılan Murat Berber (36), o günden beri çalışamadı. Kendisine çarpan araç sürücüsünden de şikayetçi olan Berber, maddi sıkıntıya girdi. 1 çocuk babası Berber, ekmek alacak para bile kazanamayacak hale gelince bunalıma girip Seyhan Nehri üzerindeki Demirköprü'ye çıktı. Yoldan geçen vatandaşlar, intihar etmek isteyen Berber'i görünce polisi aradı. Olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı CANKUR ekipleri çağırıldı. Bazı vatandaşlar da intihar girişimini cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Adana Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde çalışan işçiler, 'Hayat yaşamaya değer, atlama' diye bağırdı. İşçilerin ikna çabasına uyan genç köprüden indi. İşçiler, intihardan vazgeçtiği için genci alkışladı. Asıl mesleğinin kaynakçılık olduğunu söyleyen Murat Berber, "Geçirdiğim kaza sonucunda çalışamaz hale geldim. Karım şuanda aç eve ekmek alamadım. Bana çarpan adam tahliye oldu, ben sürünüyorum. Adalet Bakanımızdan ve Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Ağabey tokadı intihardan caydırdı
Ağabey tokadı intihardan caydırdı Konya’da bir kişi aldığı alkolün etkisiyle evinin çatısına çıkarak atlamak istedi. Jiletle kendine zarar veren şahıs, ağabeyinden yediği tokattan sonra aşağıya indi. Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Merhamet Sokak üzerindeki 3 katlı müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçimini topladığı kağıt ve plastik maddeleri satarak sağlayan 8 çocuk babası Özkan Y. (29) aldığı alkolün etkisiyle evinin çatısına çıkarak etrafa bağırmaya başladı. Özkan Y’nin intihar girişiminde bulunduğu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. KOLUNU JİLETLEDİ Polisler geldiği sırada evinin çatısında içki ve sigara içen Özkan Y, polis ve itfaiye erlerinin ikna çabalarına cevap vermedi. Etrafa küfürler savuran Özkan Y. jiletle kendine zarar verdi. Bir süre sonra Özkan Y'nin yanına çıkan ağabeyi elindeki alkollü içki kutusunu ve jileti aldıktan sonra tokat atıp vurarak aşağı inmesi için ikna etti. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Özkan Y, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 2,13 promil alkollü olduğu öğrenilen şahıs, doktorların önerdiği yatılı psikiyatri tedavisini kabul etmeyerek taburcu oldu. "8 ÇOCUĞU VAR, BIKTIK USANDIK" Özkan Y’nin her içki içtiğinde kendinden geçtiğini söyleyen ve ismini vermeyen dini nikahlı karısı ise, “Bir gün değil ki her gün içiyor. 8 tane çocuğu var. Biri nikahlı biri nikahsız 2 tane karısı var. İçki içti çıktı. Alkollü kendisi. Kendini kesiyordu. Bıktık, usandık. Çoluk çocuk ekmek yemiyorlar” ifadelerini kullandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Dekontu görünce intihardan vazgeçtiler
Dekontu görünce intihardan vazgeçtiler BODRUM’da villa inşaatında çalıştıklarını ve 15 bin lira alacaklarının ödenmediğini ileri süren 37 yaşındaki E.A. ve 29 yaşındaki S.D. terasa çıkıp intihar girişiminde bulundu. Polisin devreye girmesiyle paraları banka hesabına yatırılıp makbuzunu whatsapp uygulaması üzerinden gönderilen işçiler, 7 saat sonra ikna edildi.
11.09.2019 Yaşam
Skorer TV - Spor Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni Günün öne çıkan gelişmeleri Skorer.TV'de
28.02.2013 Haber Bülteni
Kocaman kararını verdi!
Kocaman kararını verdi! Teknik direktörlük görevini dün bıraktığını açıklayan Aykut Kocaman'ı başkan Aziz Yıldırım'ın ikna ettiği öğrenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe