ITC VEGAS’da yerini aldı
ITC VEGAS’da yerini aldı Dijitalleşmenin, iş süreçlerinin ve müşteri memnuniyetinin değişmez bir parçası olduğunu her fırsatta dile getiren Aveon Global Sigorta, global çapta insurtech alanındaki en büyük buluşma olan ITC / Insurtech Vegas fuarına üst yönetimiyle katıldı.
22.11.2023 Sigorta
Altı katlı süper yat, 58 uçak ve daha neler neler! Hepsi Putin'in mi?
Altı katlı süper yat, 58 uçak ve daha neler neler! Hepsi Putin'in mi? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünyanın en zengin adamı olduğuna inanılıyor. Öyle ki bir servet yönetimi şirketinin CEO'su, Putin'in kişisel servetinin 200 milyar dolar olduğunu iddia etti. Rus liderin Karadeniz'e bakan bir uçurumun tepesindeki konağı, milyon dolarlık lüks saatleri ve ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan takım elbiseleri de cabası...
26.03.2022 Dünya
Son dakika: Haber spikeri arabasında çıplak ve baygın halde bulundu!
Son dakika: Haber spikeri arabasında çıplak ve baygın halde bulundu! Sabah haberlerini sunan spiker, günün ilk ışıklarında polis tarafından otomobilinin içerisinde çıplak ve kendinden geçmiş şekilde bulundu. Polis kendisine alkol testi yapmak istediğinde ise reddetti.
1.05.2021 Dünya
"Bu bir devrim" deyip...
"Bu bir devrim" deyip... ABD'nin kumarhaneler kenti Las Vegas'ta silahlı saldırı düzenleyen iki kişi, ikisi polis üç kişiyi öldürdü. Saldırganlardan kadın olan daha sonra yanındaki erkek saldırganı da öldürdükten sonra intihar etti.
11.09.2019 Haberler
630 bin TL'yi sahibine teslim etti
630 bin TL'yi sahibine teslim etti ABD’nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde bir taksici, müşterisinin takside unuttuğu 630 bin TL’yi (300 bin dolar) sahibine teslim etti.
11.09.2019 Haberler
Las Vegas’ta tarihi an!
Las Vegas’ta tarihi an! ABD’de Nevada Çölü’nde yer alan Las Vegas kentine kar yağdı.
18.12.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri