Velayet

Velayet

Son dakika velayet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan velayet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan velayet haber sayfamızda...

Velayet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.112 velayet haberi bulunmuştur.
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti' Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
4.04.2024 Cadde
Pitt ile Jolie sonunda boşanıyor
Pitt ile Jolie sonunda boşanıyor Bir zamanların âşk denen duygusunun dünyada vücut bulduğu hali olarak görülen Hollywood yıldızı Brad Pitt ve Angelina Jolie nihayet boşanıyor.
30.03.2024 Dünya
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Yedi yıllık evlilik tek celsede bitti! 'Ne yazılır bilemiyorum, seni çok sevdim'
Yedi yıllık evlilik tek celsede bitti! 'Ne yazılır bilemiyorum, seni çok sevdim' Son olarak 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce nikah masasına oturduğu Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasının ardından, Şafak Özbir sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Cadde
Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı!
Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı! Son olarak 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce nikah masasına oturduğu Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasında, kızları Berfin Cano'nun velayetini kimin alacağı da belli oldu.
22.03.2024 Cadde
Sessiz sedasız boşandılar! Ünlü oyuncu ihaneti affetmedi
Sessiz sedasız boşandılar! Ünlü oyuncu ihaneti affetmedi 'Sevginin Gücü', 'V for Vendetta' ve 'Siyah Kuğu' gibi yapımlarda yer aldığı rollerle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen ünlü aktris Natalie Portman'ın, geçtiğimiz yaz eşi Benjamin Millepied tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. İkili, o dönemde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken; Portman'ın bu durumu affetmediği ve eşinden boşandığı ortaya çıktı.
9.03.2024 Cadde
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı!
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı! Hollywood yıldızı Al Pacino, geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren Noor Alfallah, hamilelikte yakalandığı, hayatını tehdit eden hastalığı ilk kez anlatarak, samimi açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı daha sonra yayınladığı bir videoda uyuşturucu kullandığını itiraf ederek gözleri üzerine çekmişti. Ersubaşı şimdi ise katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Cadde
T.C. BURSA 5. AİLE MAHKEMESİ
T.C. BURSA 5. AİLE MAHKEMESİ T.C. BURSA 5. AİLE MAHKEMESİ
5.02.2024 Resmi İlanlar
ANKARA 14. AİLE MAHKEMESİNDEN
ANKARA 14. AİLE MAHKEMESİNDEN ANKARA 14. AİLE MAHKEMESİNDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
T.C. İSTANBUL 46. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEN
T.C. İSTANBUL 46. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEN T.C. İSTANBUL 46. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
Velayet kavgası ölümle bitti! İfadesi ortaya çıktı
Velayet kavgası ölümle bitti! İfadesi ortaya çıktı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde boşanmak isteyen eşi Bahar Kanyılmaz’ı (22) başından tabancayla vurarak öldüren Tarık Kanyılmaz (25) tutuklandı. Kanyılmaz’ın ifadesinde "Boşanmak istiyordu. Ben de ‘çocukları ver, çocukları alırım’ dedim. O da ‘çocukları vermem’ dedi. Kavga ettik. Bir anda sinirlenince böyle oldu" dediği öğrenildi.
30.01.2024 Gündem
Velayeti kendisinde olan hasta oğlu babasına gitmek istemedi! Anneye hapis şoku
Velayeti kendisinde olan hasta oğlu babasına gitmek istemedi! Anneye hapis şoku Antalya’da yaşayan Nergiz A. (41), velayeti kendisinde olan diyabet hastası oğlu K. A.’nın (9) iki hafta sonu babasına gitmemesi üzerine yapılan şikayet nedeniyle 6 gün hapis cezasına çarptırıldı.
17.01.2024 Haberler
Velayeti kendisinde olan hasta oğlu babasına gitmek istemedi! Anneye hapis şoku
Velayeti kendisinde olan hasta oğlu babasına gitmek istemedi! Anneye hapis şoku Antalya’da yaşayan Nergiz A. (41), velayeti kendisinde olan diyabet hastası oğlu K. A.’nın (9) iki hafta sonu babasına gitmemesi üzerine yapılan şikayet nedeniyle 6 gün hapis cezasına çarptırıldı.
17.01.2024 Gündem
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım! Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı olaylı şekilde ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş, araç içinde çektiği itiraf videosu ile herkesi şoke etmişti. Daha sonrasında videoyu tehdit edildiği için çektiğini belirten Ersubaşı, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi.
28.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama!
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya... Dava devam ederken, ünlü oyuncuya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" diyen Ersubaşı, videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini öne sürdü.
23.12.2023 Cadde
Afyonkarahisar’da katliam yapan damadın ifadesi ortaya çıktı
Afyonkarahisar’da katliam yapan damadın ifadesi ortaya çıktı Afyonkarahisar’da boşanma aşamasındaki eski eşi ile birlikte 4 kişiyi öldüren damadın ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan katil zanlısı ve öldürdüğü karısının bugün görülen boşanma davası ise bir başka tarihe ertelendi.
22.12.2023 Gündem
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu.Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oyuncu, paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu.
22.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Velayet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.