Velayet Davası

Velayet Davası

Son dakika velayet davası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan velayet davası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan velayet davası haber sayfamızda...

Velayet Davası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 420 velayet davası haberi bulunmuştur.
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti'
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'ndan aşk karesi! 'Enişteniz seçti' Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, çocuklarının babası Mustafa Can Keser ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü isim son olarak sosyal medya hesabından yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
4.04.2024 Cadde
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı!
54 yaş büyük oyuncunun bebeğini doğurmak için hayatını tehlikeye attı! Hollywood yıldızı Al Pacino, geçtiğimiz haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren Noor Alfallah, hamilelikte yakalandığı, hayatını tehdit eden hastalığı ilk kez anlatarak, samimi açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı: Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Bir dönem ekranlara gelen Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı daha sonra yayınladığı bir videoda uyuşturucu kullandığını itiraf ederek gözleri üzerine çekmişti. Ersubaşı şimdi ise katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Cadde
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!
Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım! Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı olaylı şekilde ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş, araç içinde çektiği itiraf videosu ile herkesi şoke etmişti. Daha sonrasında videoyu tehdit edildiği için çektiğini belirten Ersubaşı, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi.
28.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama!
Damla Ersubaşı'ndan uyuşturucu ve kumar itirafı sonrası yeni açıklama! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya... Dava devam ederken, ünlü oyuncuya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. "Uyuşturucu batağına düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim" diyen Ersubaşı, videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini öne sürdü.
23.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Oyuncu Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu.Ersubaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi. Oyuncu, paylaştığı videoda kumar ve uyuşturucu itirafında bulundu.
22.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım!
Damla Ersubaşı: Uyuşturucu batağına düştüm, kumar oynadım! Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik olmuştu. Ersubaşı, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünlü oyuncu, paylaştığı videoda 'kumar' ve 'uyuşturucu' itirafında bulundu.
23.12.2023 Cadde
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım!
Damla Ersubaşı'ndan hakkındaki iddialara yanıt: Ne yaptıysam kendime yaptım! 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2020 yılında ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile bu kez çocuklarının velayeti konusunda mahkemelik oldu. Ersubaşı’nın 'yasaklı madde bağımlısı' olduğunu ileri süren Mustafa Can Keser'e, oyuncudan yanıt gecikmedi.
21.12.2023 Cadde
Aylar önce ilk kez anne olmuştu! 83 yaşındaki sevgilisiyle evlenecek mi?
Aylar önce ilk kez anne olmuştu! 83 yaşındaki sevgilisiyle evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Cadde
Velayet davası sonuçlandı! Usta oyuncunun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka dudak uçuklattı
Velayet davası sonuçlandı! Usta oyuncunun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka dudak uçuklattı Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
4.11.2023 Cadde
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı yeni aşkını paylaştı
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı yeni aşkını paylaştı Türk senarist Alev Aydın ile ilişkisi sona eren ABD'li şarkıcı Halsey'nin, bir süredir adının anıldığı oyuncu Avan Jogia ile yeni bir aşka yelken açtığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Henüz ilişkilerinin başında olan ikili, birlikte ilk paylaşımlarını yaparak aşklarını resmileştirdi.
28.10.2023 Cadde
Eski karısına gelen mesajı ifşa etti! 'Çocuklarınla birlikte malikaneme gel'
Eski karısına gelen mesajı ifşa etti! 'Çocuklarınla birlikte malikaneme gel' Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davası, yıllardır gündemden düşmüyor. İkilinin birbirlerine karşı yeni deliller sunmaya devam ettiği makeme sürecinde, Pitt'ten beklenmedik bir hamle geldi. Ünlü isim, eski eşine Miraval hisselerini sattığı Rus iş insanı Yuri Shefler'dan gelen bir elektronik postayı ifşa etti.
28.10.2023 Cadde
Gizlice evlenmiş, olaylı boşanmıştı! Ebru Destan'dan 'velayet' açıklaması
Gizlice evlenmiş, olaylı boşanmıştı! Ebru Destan'dan 'velayet' açıklaması Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Ebru Destan, iki senelik ilişkinin ardından iş insanı Mete Okay İnan ile 2011'de gizlice nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, evliliklerine karşı çıkan eşinin ailesi yüzünden zor günler yaşamıştı. 2016'da olaylı şekilde yolları ayrılan ikili, çocukları Oktay ve Ali'nin velayeti için karşı karşıya gelmişti. Destan, velayet davası süreci hakkında konuştu.
10.10.2023 Cadde
Boşandığı eşinden şok dava! Baba ile çocukları birbirinden ayıran ilginç karar
Boşandığı eşinden şok dava! Baba ile çocukları birbirinden ayıran ilginç karar Emrullah Topaloğlu'nun Almanya’dan Türkiye’ye getirdiği 2 çocuğunu hemen okula yazdırmasına rağmen eşinin açtığı davada mahkeme, çocukların Türkiye'ye gittikleri için eğitimlerine devam edemedikleri gerekçesiyle velayeti anneye verdi.
29.09.2023 Gündem
Tuğçe Tayfur'dan eski eşinin iddialarına yanıt! 'Kocamın parası tatlı geldi galiba'
Tuğçe Tayfur'dan eski eşinin iddialarına yanıt! 'Kocamın parası tatlı geldi galiba' Taner Şafak (2012–2019) ve Tolga Ertuğrul ile evlenip boşanan Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa'dan olaylı ayrılığı sonrası Muhammet Aydın'la dünyaevine girmişti. Dün '2. Sayfa' programına konuk olan çiftten Tayfur, oğlunun babasının evinde travma yaşadığını söyledi. Bu iddialar üzerine sessizliğini bozan Taner Şafak'a, Tuğçe Tayfur'dan cevap geldi.
28.09.2023 Cadde
Karavandaki yasak aşkı fark etmedi! Yolcu diye içeri aldı yuvası yıkıldı
Karavandaki yasak aşkı fark etmedi! Yolcu diye içeri aldı yuvası yıkıldı YouTube platformu üzerinden yüzbinlerce takipçi edinen çift bir anda sırra kadem bastı. Aylar sonra konuşan kanalın sahibi ise karavandaki yasak aşkın evliliklerini nasıl bitirdiğini paylaştı.
27.09.2023 Dünya
Çocuğu istismar davasında 30 yıl hapis cezasını Yargıtay onadı
Çocuğu istismar davasında 30 yıl hapis cezasını Yargıtay onadı Muğla'nın Fethiye ilçesinde o dönem 14 yaşındaki Y.S.A.'dan bebeği dünyaya gelip, hakkında açılan davada 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ile 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından toplamda 30 yıl hapse çarptırılan Selçuk Çatalcam'ın (37) cezası, Yargıtay'da onandı.
1.07.2023 Gündem
Vicdanı izin vermediği için avukat çifti darbedip oğlunu kaçırmış
Vicdanı izin vermediği için avukat çifti darbedip oğlunu kaçırmış Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi.
23.06.2023 Gündem
Aavukat çifti darbedip oğlunu kaçırdı: Vicdanım izin vermedi
Aavukat çifti darbedip oğlunu kaçırdı: Vicdanım izin vermedi Bursa'da velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Gündem
'Velayet' davasında ortalık karıştı! Avukat çifte bıçaklı saldırı
'Velayet' davasında ortalık karıştı! Avukat çifte bıçaklı saldırı Bursa’da, velayet davası sonrası çocuğu teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı (27) ile müvekkilleri Kıymet E. (34), kendilerini takip edip aracın önünü kesen ailenin taşlı ve bıçaklı saldırına uğradı. Kanalcı çiftini yaralayıp çocuğu kaçıran babası ve 2 amcasıyla, babaannesi gözaltına alındı.
21.06.2023 Gündem
Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı! Ender için velayet davası
Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı! Ender için velayet davası Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çft ayrılık kararı alarak herkesi şaşırttı. Çift arasında yakın zamanda velayet davası başlayacak.
26.04.2023 Cadde
Ebru Destan'ın yeni projesi
Ebru Destan'ın yeni projesi Ebru Destan, önceki gün Aqua Florya AVM'de bulunan balık rerstoranında objektiflere takıldı. Restorana girmeden önce objektiflere poz veren ünlü oyuncu ve manken, muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.
19.04.2023 Cadde
'Leonardo' davasında İtalyan anneye iade kararı
'Leonardo' davasında İtalyan anneye iade kararı İtalya'da dünyaya gelen ve 3 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in (45) İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit (7) ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin (33) Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada, Leonardo'nun vatandaşı olduğu ülkeye iadesine karar verildi.
17.04.2023 Gündem
17 yaşındaki çocuk okulda annesini öldürmüştü! Adım adım dehşeti anlattı
17 yaşındaki çocuk okulda annesini öldürmüştü! Adım adım dehşeti anlattı Samsun'da kendisini görmeye geldiği annesini okulda öldürüp, annesinin erkek arkadaşını da ağır yaralayan 17 yaşındaki çocuk hakkında 39 yıla kadar hapis cezası istendi. Kendini savunan A.A.Ö. her şeyi tek tek anlattı.
23.03.2023 Gündem
Ayrıldığı sevgilisine 'Tarçın' için dava açtı, geri istiyor
Ayrıldığı sevgilisine 'Tarçın' için dava açtı, geri istiyor İzmir'de yaşayan Selma Karul (61), Golden melezi 10 yaşındaki 'Tarçın' isimli köpeğini ayrıldıktan sonra kendisine vermediği iddiasıyla eskiden birlikte yaşadığı Oktay O.'ya (77) dava açtı.
2.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Velayet Davası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.