Vergi Kaçırma

Vergi Kaçırma

Son dakika vergi kaçırma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vergi kaçırma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vergi kaçırma haber sayfamızda...

Vergi Kaçırma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 445 vergi kaçırma haberi bulunmuştur.
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.
26.03.2024 Dünya
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının ilk duruşması için tarih belli oldu.
25.03.2024 Dünya
İspanya'dan Arda Turan'a hapis ve para cezası iddiası!
İspanya'dan Arda Turan'a hapis ve para cezası iddiası! İspanya'da Barcelona ve Atletico Madrid formaları giyen Arda Turan'ın vergi kaçaklığı sebebiyle hapis ve para cezası aldığı iddia edildi.
19.03.2024 Futbol
CHP il başkanlığında sayılan paralar: Partilerde elden ödeme sınırı 5 milyon liradır
CHP il başkanlığında sayılan paralar: Partilerde elden ödeme sınırı 5 milyon liradır CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri tartışma konusu oldu.
14.03.2024 Gündem
Vatandaşlık için yeni bir model
Vatandaşlık için yeni bir model Afrika, Ortadoğu ve Asya ülkelerinden pek çok kişi Türkiye’de ikamet ve vatandaşlık almaya çalışıyor. Aynı şekilde çok sayıda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı da diğer ülkelerde ikamet edebilme ya da pasaport almanın yolunu arıyor. Bu işlemleri ve planlamaları yapmak için çok sayıda firma hem insanlara hem de hükümetlere danışmanlık veriyor.
5.03.2024 Ekonomi
Trump'ın ilk ceza davası başlıyor! Tarih belli oldu
Trump'ın ilk ceza davası başlıyor! Tarih belli oldu ABD'de Trump için karar verildi. Eski Başkan Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Daniels'e seçimlerde sus payı ödediği gerekçesiyle ceza davası açılmıştı. Davanın ilk duruşması 24 Mart'ta olacak.
16.02.2024 Dünya
Kira vergisi için 'kritik detaylar' Kirada sıkı takip var! İşte beyanname sürecinin işleyişi...
Kira vergisi için 'kritik detaylar' Kirada sıkı takip var! İşte beyanname sürecinin işleyişi... 2024’te yıllık 33 bin lira üzerinde kira geliri olanlar vergi ödemekle yükümlü. Devlet kayıtdışı için denetimleri derinleştirdi. İşte kira beyannamesi sürecine yönelik merak edilen sorulara yanıtlar...
24.01.2024 Ekonomi
Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Şükran Polat paylaştı
Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Şükran Polat paylaştı Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve 11 gün tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Polat'ın aylardır kapalı olan ana Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde yeniden açıldı.
14.01.2024 Cadde
Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız
Murat Cemcir: Güzellik salonu açacağız Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir pastane çıkışı objektiflere yansıyan ikili, esprili açıklamalarıyla güldürdü.
10.01.2024 Cadde
Engin-Dilan Polat çifti 'pembe oda' talep etti mi? Avukatları Hüseyin Kaya açıkladı
Engin-Dilan Polat çifti 'pembe oda' talep etti mi? Avukatları Hüseyin Kaya açıkladı Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Kaya, sunucuların sorduğu "Engin Polat, 'pembe oda' talep etmiş" iddiasına cevap vererek konuya son noktayı koydu.
3.01.2024 Cadde
'3 milyar Türk lirasına yakın bir gümrük vergisi ve cezası tahakkukunu gerçekleştirdik'
'3 milyar Türk lirasına yakın bir gümrük vergisi ve cezası tahakkukunu gerçekleştirdik' Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Bu sene 11 ay içinde yapılan operasyonlar neticesinde toplam 22 milyar liralık bir müsadere gümrüklerde yapıldı" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Adjani’ye vergi kaçırma cezası
Adjani’ye vergi kaçırma cezası Sinema dünyasının ünlü ismi Isabelle Adjani, vergi kaçırma suçlamasıyla 2 yıl ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldı.
16.12.2023 Kültür Sanat
'Dilan Polat ayrı kaldıkları zaman Engin Polat'ın çoraplarını kokluyordu!'
'Dilan Polat ayrı kaldıkları zaman Engin Polat'ın çoraplarını kokluyordu!' Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
15.12.2023 Cadde
'Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!'
'Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu!' Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Cadde
Sanatçılara sert uyarı! 'Evlerinizin lavabolarından başka yerde şarkı söyleyemeyeceksiniz'
Sanatçılara sert uyarı! 'Evlerinizin lavabolarından başka yerde şarkı söyleyemeyeceksiniz' Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat'ın ardından birçok sosyal medya fenomeni için inceleme başlatılmıştı. '2.Sayfa' programına konuk olan şarkıcı Yılmaz Morgül, fenomenleri yerden yere vurdu. Sanatçı arkadaşlarını da sert bir dille uyaran ünlü isim, "Şarkıcılar da araştırılsın" dedi.
7.12.2023 Cadde
Dilan Polat’ın lüks araçları TMSF’ye çekildi! Vatandaşların dikkatinden kaçmadı
Dilan Polat’ın lüks araçları TMSF’ye çekildi! Vatandaşların dikkatinden kaçmadı Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Haberler
Dilan Polat’ın lüks araçları TMSF’ye çekildi! Vatandaşların dikkatinden kaçmadı
Dilan Polat’ın lüks araçları TMSF’ye çekildi! Vatandaşların dikkatinden kaçmadı Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Gündem
'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!'
'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!' Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, haftalardır gündemden düşmüyor. Şarkıcı Yaşar İpek, katıldığı programda, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
5.12.2023 Cadde
Polatlara yeni soruşturma: Şimdi de uyuşturucu!
Polatlara yeni soruşturma: Şimdi de uyuşturucu! Dilan ve Engin Polat çifti hakkında, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmalarından sonra, sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezine silahlı saldırı düzenletmek suçlamasıyla ikinci kez tutuklama kararı verilmişti.
4.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili flaş açıklama: Sakınma diye bir şey yok!
Erdoğan'dan Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili flaş açıklama: Sakınma diye bir şey yok! Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Asgari ücretle ilgili soruya da yanıt veren Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarıyla ilgili atılacak adımlara ilişkin son durumu paylaştı.
2.12.2023 Haberler
Erdoğan'dan Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili flaş açıklama: Sakınma diye bir şey yok!
Erdoğan'dan Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili flaş açıklama: Sakınma diye bir şey yok! Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Asgari ücretle ilgili soruya da yanıt veren Erdoğan, Netanyahu'nun yargılanması için 3 bin avukatın UCM'ye başvurduğunu söyledi.
3.12.2023 Gündem
Son dakika... Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı! Sessizliğini bozdu: Bunun neresi açgözlülük ki
Son dakika... Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı! Sessizliğini bozdu: Bunun neresi açgözlülük ki ‘Yüksek fon getirisi’ dolandırıcılığı davasında banka müdürü Seçil Erzan 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı. Gece geç saatlere kadar süren duruşma sonrası mahkeme, Seçil Erzan’ın, “Parasını vermeme rağmen yakamı kurtaramadım. Beni sürekli tehdit etti” dediği eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir hakkında zorla getirilme kararı çıkarttı. Öte yandan Semih Kaya da günler sonra sessizliğini bozdu.
1.12.2023 Gündem
Dilan Polat'la aynı masadaydı! Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz
Dilan Polat'la aynı masadaydı! Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler de soruşturmaya dahil edildi ve haklarında yurt dışı yasağı istenmişti. Fotoğrafta yer alan fenomen Eylül Öztürk: "Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" paylaşımı yaparak hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Gündem
‘Şampiyonlar Ligi’ için çıkış yasağı!
‘Şampiyonlar Ligi’ için çıkış yasağı! Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaştığı fotoğraftaki fenomenler de soruşturmaya dahil edildi ve haklarında yurt dışı yasağı istendi.
29.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Kaçırma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.