Vlog

Vlog

Son dakika vlog haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vlog gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vlog haber sayfamızda...

Vlog

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58 vlog haberi bulunmuştur.
Ölümünden sonra YouTube’da ünlenen Filistinli çocuk
Ölümünden sonra YouTube’da ünlenen Filistinli çocuk Avni Eldous adındaki Gazzeli çocuk, evinin 7 Ekim'de İsrail saldırılarında bombalanması sonucu hayatını kaybetmişti. Filistinli çocuğun hevesle kurduğu hayal ise, ölümünden sonra gerçek oldu.
26.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı '1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji destek paketini açıkladı.
29.12.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7 müjde! Teknoloji destek paketi açıklandı '1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji destek paketini açıkladı.
29.12.2022 Gündem
Fotoğraf makinesi gibi cep telefonu
Fotoğraf makinesi gibi cep telefonu Vivo’nun yeni cep telefonu modeli V25 5G, fotoğraf ve video çekiminde ezberleri bozuyor. Çok iyi görünüşe sahip telefon renk değiştiren tasarımı ile her yerde ilgi odağı olmanızı sağlıyor. Gündoğumu ışıltısı ve siyahı olmak üzere iki premium renk seçeneği ile geliyor.
29.11.2022 Advertorial
Düğün takılarını bozdurup yaptılar! Şehir şehir Türkiye’yi geziyorlar
Düğün takılarını bozdurup yaptılar! Şehir şehir Türkiye’yi geziyorlar Büşra ve Murat Yerlikaya çifti, 2019 yılında evlenerek hem hayatlarını hem de hayallerini birleştirdiler. Şimdilerde de binbir emekle yaptıkları karavanları 'Dilber' ile şehir şehir Türkiye’yi geziyorlar. "Çalışmadığımız her an seyahat halindeyiz" diyen çift, karavanla beraber değişen yaşantılarını anlattı.
10.07.2022 Tatil
Renk değiştiren selfie canavarı
Renk değiştiren selfie canavarı vivo’nun yeni cep telefonu modeli V23 5G, tam bir selfie canavarı. Renk değiştiren arka cam yüzeyi ve 50 MP geniş selfie kamerasıyla öne çıkan model, mobil fotoğrafçılıkta ezberleri bozacak. İşte, her yönüyle vivo V23 5G…
6.05.2022 Advertorial
O bir beyin cerrahı YouTube fenomeni ve çılgın Lego’cu
O bir beyin cerrahı YouTube fenomeni ve çılgın Lego’cu Op. Dr. Övünç Erdem Çorapçı, Milas Devlet Hastanesi’nde beyin ve sinir cerrahisi uzmanı olarak çalışıyor ama o daha çok YouTube’da ‘Beyinci doktor’ olarak tanınıyor. 12 yaşında Lego dünyasına giren Çorapçı, tam bir Lego çılgını...
19.09.2021 Gündem
Bursaspor'un genç ismi Taha Altıkardeş'in hedefi Avrupa
Bursaspor'un genç ismi Taha Altıkardeş'in hedefi Avrupa Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Taha Altıkardeş, disiplinli bir şekilde çalışarak hedefinin Avrupa’da oynamak olduğunu belirtti. A Takım’da yer almaya başladığı günden itibaren çok heyecanlı olduğunu dile getiren 17 yaşındaki oyuncu, “Vakıfköy’deki ortam hiçbir şeye değişilmez” dedi. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, sezon başı hazırlıklarını Afyon’da gerçekleştirdiği kamp ile birlikte sürdürürken; Bursaspor Kulübü Medya Sorumlusu Bartu Kösemsever’in vlog yayınlarındaki konuğu 17 yaşındaki stoper Taha Altıkardeş oldu.
12.07.2021 1.Lig
Vlog Ne Demek? Vlog Çekmek, Vlog Yapmak Ve Vlog Blog Ne Anlama Gelir?
Vlog Ne Demek? Vlog Çekmek, Vlog Yapmak Ve Vlog Blog Ne Anlama Gelir? Teknoloji ve internet dünyasının gelişmesi beraberinde yeni meslek alanlarını da getirmektedir. Sadece meslek olarak değil kişilere farklı alanlarda hobi gerçekleştirme imkanı da sunmaktadır. Vlog da bu alanlardan bir tanesidir. Peki nedir bu vlog? Nasıl yapılır? Vlog kelime anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.02.2021 Eğitim
Xiaomi sınıfının en yüksek performanslı akıllı telefonları olan Mi 10T serisini tanıttı
Xiaomi sınıfının en yüksek performanslı akıllı telefonları olan Mi 10T serisini tanıttı Gücün ve yaratıcılığın simgesi Mi 10T Pro ve Mi 10T'nin etkileyici kameraları, AdaptiveSync ekranları, güçlü işlemcileri ve uzun ömürlü pilleri ile dikkat çekiyor.
15.11.2020 Advertorial
İşte 2020'nin en iyi kameralı telefonları
İşte 2020'nin en iyi kameralı telefonları Telefonlara kamera eklenmesiyle bütün dünyanın fotoğraf çekme alışkanlıkları değişti. Gerek anı biriktirme, gerekse anlık fotoğraf gönderme açısında hepimizin hayatında önemli yer tutmaya başladı ve kameralı telefon sektörü, büyük rekabetin yaşandığı bir pazar haline geldi.
10.11.2020 Teknoloji
Danla Bilic ve Cemal Can Canseven neye hazır?
Danla Bilic ve Cemal Can Canseven neye hazır? Danla Bilic ve Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yakın arkadaş olduklarını bilmeyen yok. İkili son olarak birlikte poz vermiş ve bu kareleri "Biz hazırız" notuyla paylaşmış. İyi de Danla Bilic ve Cemal Can Canseven tam olarak neye hazır?
24.08.2020 Trend
İki saat boyunca kameraya bakan Youtuber trend başlatır mı?
İki saat boyunca kameraya bakan Youtuber trend başlatır mı? Youtube birbirinden fantastik trend videolara ev sahipliği yapıyor. Alternatif bir televizyon sistemi. Buraya kadar her şey normal. Peki iki saat boyunca kameraya bakan bir adamın tam 2.5 milyon kez izlenmesine ne diyorsunuz?
5.08.2020 Trend
Başarılı bir vlogger olmak için 10 püf nokta
Başarılı bir vlogger olmak için 10 püf nokta Telefonumuz her zaman yanımızda ve sürekli bir şeyler çekiyoruz ama yalnızca “işte bu” dediğimiz görüntüler vlog’umuzu başarıya götürür. Peki nasıl “O” görüntüyü yakalarız? Vlog çekmenin püf noktaları nelerdir? İşte bu videoda sizlere başarılı bir vlogger nasıl olunur bunu anlamanız için bazı ipuçlarımız var. (Sponsorlu)
27.07.2020 Teknoloji
Survivor şampiyonu Cemal Can şimdi ne yapacak?
Survivor şampiyonu Cemal Can şimdi ne yapacak? Survivor 2020 büyük bir finalle sona erdi. Barış ve Cemal Can arasında yaşanan şampiyonluk yarışında kazanan Cemal Can Canseven oldu. Peki Survivor şampiyonu Cemal Can şimdi ne yapacak?
17.07.2020 Ekran
Türkiye'de günde ortalama 7 saat 29 dakika internette geçiyor
Türkiye'de günde ortalama 7 saat 29 dakika internette geçiyor Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Ahmet Hamdi Atalay, internette geçirilen sürenin dünya ortalamasının günlük 6 saat 43 dakika, Türkiye'de ise bu sürenin 7 saat 29 dakika olduğunu söyledi.
6.07.2020 Teknoloji
Türkiye'de günde ortalama 7 saat 29 dakika internette geçiyor
Türkiye'de günde ortalama 7 saat 29 dakika internette geçiyor Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Ahmet Hamdi Atalay, internette geçirilen sürenin dünya ortalamasının günlük 6 saat 43 dakika, Türkiye'de ise bu sürenin 7 saat 29 dakika olduğunu söyledi.
4.07.2020 Ekonomi
Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın yeni projesi ne?
Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın yeni projesi ne? Kylie Jenner ve Kendall Jenner kardeşler -inanır mısınız ama- yeni bir projeye hazırlanıyorlarmış. Peki Jenner kardeşlerin merakla beklenen 'yeni' projesi ne? Influencer'ların hiç de 'yeni' olmayan 'yenilik'lerine ne zaman doyacağız?
26.06.2020 Ünlüler
Danla Bilic neden Cemal Can'la evli olduğunu söyledi?
Danla Bilic neden Cemal Can'la evli olduğunu söyledi? Danla Bilic'in "Cemal Can'la 5 ay evli kaldık, beni aldattı" açıklaması kafalarda soru işareti yaratmıştı. Danla Bilic şaka mı yapmıştı? Neden Danla Bilic, Cemal Can'la evli olduğunu söylemişti? Gelin bu konuya Molatik olalım...
23.06.2020 Trend
Etkileyici Vloglar oluşturmak için ipuçları ve Vlog kamera önerisi
Etkileyici Vloglar oluşturmak için ipuçları ve Vlog kamera önerisi Vlog (Video blog) dijital platformlarda en çok tercih edilen içerik türlerinden biri haline geldi. Lise öğrencilerinden seyahatsever emekli çiftlere kadar birçok insan akıllı telefonlarındaki kayıt düğmesine basıyor, eski dijital kameralarını bir vlog ekipmanına dönüştürüyor ve sosyal medyaya yüklüyorlar. Peki, bu videoları oluşturmak için temelde neler yapmak gerekiyor? Nasıl bir kameraya ihtiyaç duyuluyor?
10.06.2020 Teknoloji
Bir insan neden 100 bin kez 'Enes Batur' der?
Bir insan neden 100 bin kez 'Enes Batur' der? Milyonlarca kullanıcısı olan 'Youtube'da içerik üreticilerinin fenomenlik uğruna yaptığı saçmalıklar maalesef bitmiyor. Bugünlerde 'Yine mi ya?' diyeceğimiz bir içerik daha gördük...
29.04.2020 Trend
Danla Bilic gezi vlog'larına devam etmeli
Danla Bilic gezi vlog'larına devam etmeli Sosyal medya fenomeni olmak kolay ama kalmak, markasını güçlü bir şekilde ayakta tutmak bir hayli zor. Rekabet fazla. Ne yapmak lazım? Güncelleme şart. Danla Bilic de sonunda mevzuya uyandı ve gezi vlog'larıyla şahane bir değişime imza attı...
4.02.2020 Trend
DİYARBAKIR ERGANİ İLKÖĞRETİM OKULUNA GİTTİK - VLOG
DİYARBAKIR ERGANİ İLKÖĞRETİM OKULUNA GİTTİK - VLOG Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Lenovo Diyarbakır Ergani İlköğretim Okulu için hazırladıkları projeye Milliyet Teknoloji Editörümüz Batuhan Dönertaş'ı davet etti. Hayata geçirilen proje kapsamında Diyarbakırlı çocuklar, son teknolojik ekipmanlara kavuşarak, birbirinden farklı alanlarda bilim ve teknolojik yeniliklere ayak uydurdular.
22.11.2019 Teknoloji
Diyarbakır Ergani İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettik - VLOG
Diyarbakır Ergani İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettik - VLOG Lenovo, TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) ile iş birliği doğrultusunda Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimi’nde teknolojiyi gençlerle buluşturan Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin açılışını 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde TEGV’in Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimi’nde düzenlenen törenle gerçekleştirdi.
24 metre yükseklikte yoga yapılır mı?
24 metre yükseklikte yoga yapılır mı? Yoga nedir, ne değildir, az çok biliyoruz. Tam olarak mantığını anlayamasak dahi bildiğimiz şey şu: Halk ya da sanat için yapılmıyor yoga. Yerde, kendimiz için, kendi başımıza yaptığımız bir şey yoga. Peki 24 metre yükseklikte yoga yapan biri sizce tam olarak ne yapmak istiyor olabilir?
28.08.2019 Trend

Benzer Haber Etiketleri

Vlog ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.