Yıldız futbolcuyu şoke eden video! '5 bin pound karşılığında...'
Yıldız futbolcuyu şoke eden video! '5 bin pound karşılığında...' Geçtiğimiz gün sosyal medyada dolaşan bir video gündeme bomba gibi düştü.
30.09.2020 Magazin
Wanyama'dan sürpriz transfer! Galatasaray...
Wanyama'dan sürpriz transfer! Galatasaray... Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek istediği Kenyalı orta saha oyuncusu, Tottenham'dan ayrılarak MLS ekibi Montral Impact'e imza attı.
30.06.2020 Galatasaray
Evren Göz: 'Galatasaray'ın önceliği Wanyama değil.'
Evren Göz: 'Galatasaray'ın önceliği Wanyama değil.' Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programında Evren Göz, Adı Galatasaray ile anılan Tottenham'lı Wanyama ile ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. Göz, 'Düşük bir ihtimal şu an Galatasaray'ın önceliği Wanyama değil. Oynayan ilk yarıyı iyi geçirmiş oyunculara bakılıyor şu an Galatasaray'ın gündeminde değil.' ifadelerini kullandı.
6.01.2020 Futbol
Galatasaray'ın rakibi Brugge'dan Wanyama bombası!
Galatasaray'ın rakibi Brugge'dan Wanyama bombası! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi Club Brugge bombayı patlattı.
30.06.2020 Galatasaray
Sturridge'in ardından bir bomba daha! İngiltere'den...
Sturridge'in ardından bir bomba daha! İngiltere'den... Daniel Sturridge'i kadrosuna katan Trabzonspor transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Tüm gözler İngiltere'de! Galatasaray'ın hedefi...
Tüm gözler İngiltere'de! Galatasaray'ın hedefi... Falcao transferi için uğraşan sarı kırmızılı takımın bir diğer hedefi ön libero. Tüm gözler ise İngiltere'de...
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri