Yaban Keçisi

Yaban Keçisi

Son dakika Yaban keçisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yaban keçisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yaban keçisi haber sayfamızda...

Yaban Keçisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 304 yaban keçisi haberi bulunmuştur.
Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi
Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, fotokapanla görüntülendi.
25.04.2024 Haberler
Yer: Erzincan! Gündüz saatlerinde sürü halinde fotokapana yakalandılar
Yer: Erzincan! Gündüz saatlerinde sürü halinde fotokapana yakalandılar Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, gündüz saatlerinde Munzur Dağı'nın otlaklarında fotokapanla görüntülendi.
25.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
'11 bin 284 yaban hayvanını tedavi edip yaşam alanlarına bıraktık'
'11 bin 284 yaban hayvanını tedavi edip yaşam alanlarına bıraktık' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2023'te çeşitli nedenlerle yaralanan 11 bin 284 yaban hayvanını tedavi edip doğal yaşam alanlarına bıraktık. Ülkemizde 154 memeli, 490 kuş, 140 sürüngen türünün yaşadığını biliyoruz. Ayrıca 19 bine yakın omurgasız hayvan ile 11 bine yakın bitki türünün de yaşadığını tespit ettik" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan Üçağızlı Mağaraları, 72-29 bin yıl öncesindeki insanların yaşamlarına dair önemli buluntular içeriyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Karlı dağlarda yem arayan yaban keçileri görüntülendi
Karlı dağlarda yem arayan yaban keçileri görüntülendi Malatya'nın Arapgir ilçesinde nesli tehlike altındaki yaban keçileri, farklı noktalarda yem ararken görüntülendi.
26.01.2024 Haberler
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
ABD'ye kaçırıldı, Türkiye'ye iade edildi! Antalya Müzesi'nde sergilenecek
ABD'ye kaçırıldı, Türkiye'ye iade edildi! Antalya Müzesi'nde sergilenecek Boubon Antik Kenti'nin 60 yıl önce yağmalanması sonucu ABD'ye kaçırılan ve Türkiye'ye iadesi sağlanan 41 tarihi eser ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.
7.12.2023 Kültür Sanat
41 tarihi eser ait oldukları yere, Türkiye'ye dönüyor
41 tarihi eser ait oldukları yere, Türkiye'ye dönüyor Türkiye’den yasa dışı yollarla çıkarılmış Anadolu kökenli 41 tarihi eser Amerika Birleşik Devletleri’nden Türkiye’ye dönüyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, “Gururluyuz. Cumhuriyetimizin 100. yılında iadesini sağladığımız eser sayımız 3 bin 59'a ulaştı” dedi.
5.12.2023 Gündem
Nesli koruma altında! Artvin'de görüldüler
Nesli koruma altında! Artvin'de görüldüler Artvin'de nesli tükenmekte olan yaban keçileri karayolunda görüldü. Dünya Doğayı Koruma Birliği'nin yayımladığı nesli tükenmekte olan keçilere Artvin Çoruh Vadisi ev sahipliği ediyor.
18.11.2023 Gündem
En çok gezen, en çok uyuyan takibe takılıyor! 1 yıl boyunca izlendiler
En çok gezen, en çok uyuyan takibe takılıyor! 1 yıl boyunca izlendiler "Fırtına", "Yağmur" ve "Kar Tanesi" ve "Barut" isimleri verilerek bir yıl boyunca uydu alıcılarıyla takip edilen yaban keçileriyle ilgili ilginç veriler ortaya çıktı.
9.11.2023 Gündem
21 yaban keçisi bir yıl boyunca izlendi! Dikkat çeken veriler ortaya çıktı
21 yaban keçisi bir yıl boyunca izlendi! Dikkat çeken veriler ortaya çıktı Yürütülen proje kapsamında 21 yaban keçisini bir yıl boyunca uydu verileriyle takip edilere her anları izlendi. Ortaya çıkan veriler ise dikkat çekti.
9.11.2023 Gündem
Tedavisi tamamlanan yavru dağ keçisi 2 ay sonra özgürlüğüne kavuştu
Tedavisi tamamlanan yavru dağ keçisi 2 ay sonra özgürlüğüne kavuştu Hakkari’de askerler tarafından bitkin halde bulunarak Van'da koruma altına alınan yavru yaban keçisi özgürlüğüne kavuştu.
5.11.2023 Gündem
8 yıldır doğal hayatı korumaya çalışıyor
8 yıldır doğal hayatı korumaya çalışıyor Küçük akbabaların nüfusundaki düşüşün önüne geçmek ve bu türün varlığının korunmasına katkı sağlamak amacıyla Doğa Derneği ile uzun yıllardır iş birliği yapan Vaillant Türkiye, Küçük Akbaba Koruma Projesi’nin sekizinci yılında da desteğini sürdürüyor.
21.10.2023 Ekonomi
Tunceli’de Kırmızı listedeki vaşak dağ keçisi avlarken görüntülendi
Tunceli’de Kırmızı listedeki vaşak dağ keçisi avlarken görüntülendi Tunceli’de nesli tükenmekte olduğu için Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği kırmızı listesinde yer alan vaşak, bir yaban keçisini avlarken görüntülendi.
19.10.2023 Haberler
Tunceli’de kırmızı listedeki vaşak dağ keçisi avlarken görüntülendi
Tunceli’de kırmızı listedeki vaşak dağ keçisi avlarken görüntülendi Tunceli’de nesli tükenmekte olduğu için Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği kırmızı listesinde yer alan vaşak, bir yaban keçisini avlarken görüntülendi.
19.10.2023 Gündem
Yaban keçisi ailesi fotokapanda
Yaban keçisi ailesi fotokapanda Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nce yapılan yalaktan su içen yaban keçisi ailesi fotokapana yansıdı.
30.09.2023 Haberler
Yaban keçisi ailesi fotokapanda
Yaban keçisi ailesi fotokapanda Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nce yapılan yalaktan su içen yaban keçisi ailesi fotokapana yansıdı.
30.09.2023 Yaşam
Vaşakla kangal köpeği karşıya karşıya geldi! İnanılmaz meydan okuma
Vaşakla kangal köpeği karşıya karşıya geldi! İnanılmaz meydan okuma Gümüşhane’de yavrularını korumak isteyen anne vaşak ile kangal köpeğinin karşı karşıya geldiği anlar kameralara yansıdı.
29.09.2023 Gündem
Hayvanlar yine namlunun ucunda
Hayvanlar yine namlunun ucunda Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, av turizmini başlatan talimatı yayınladı.
13.09.2023 Gündem
Anadolu yaban koyununu avlamaya izin verildi: Ücreti 675 bin TL!
Anadolu yaban koyununu avlamaya izin verildi: Ücreti 675 bin TL! 2023-2024 av turizmi uygulama talimatı ek kararı kapsamında; 1 Anadolu yaban koyunu avlanmasına izin verildi. Anadolu yaban koyununu avlama ücreti ise 675 bin lira olarak belirlendi.
12.09.2023 Gündem
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu.
20.07.2023 Gündem
İstanbul'da operasyon: Hayvan postları ele geçirildi
İstanbul'da operasyon: Hayvan postları ele geçirildi Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Kartal'da bir adrese yaptığı operasyonda aralarında antika tabancaların da bulunduğu çok sayıda silah, miğfer, kama ve kılıçlar ile hayvan postları ve doldurulmuş hayvan ele geçirildi. 
9.07.2023 Gündem
Sivas’ta yaban hayatı, fotokapanlara yansıdı
Sivas’ta yaban hayatı, fotokapanlara yansıdı Sivas’ta Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından çeşitli bölgelere yerleştirilen fotokapanlar yabani hayatı görüntüledi.
4.07.2023 Haberler
Sınırda Mehmetçik bulmuştu! Yavru yaban keçisi süt annesine alıştı
Sınırda Mehmetçik bulmuştu! Yavru yaban keçisi süt annesine alıştı Hakkari’nin Irak sınırında görev yapan Mehmetçik'in bulduğu yavru yaban keçisi süt annesine alıştı. Yerinde duramayan yavru yaban keçisi düz duvarlara tırmanarak süt annesini takip ediyor.
29.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaban Keçisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.