Yağmurlu Hava

Yağmurlu Hava

Son dakika yağmurlu hava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yağmurlu hava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yağmurlu hava haber sayfamızda...

Yağmurlu Hava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.190 yağmurlu hava haberi bulunmuştur.
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji yeni hafta için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verilirken bazı kentlerde kar yağışı beklendiği görüldü. Meteoroloji bu hafta için de yeni uyarıda bulundu.
6.05.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabına yağmur engeli
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabına yağmur engeli 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı, yağmur sonrası yolların kaygan olması nedeniyle nötralize edildi.
28.04.2024 Diğer
Gümüşhane 54 yıl sonra rekor kırdı! 'İnsanlar nefes darlığı çekmeye başladı'
Gümüşhane 54 yıl sonra rekor kırdı! 'İnsanlar nefes darlığı çekmeye başladı' Meteoroloji’nin 54 yıllık kayıtlarına göre Gümüşhane’de Nisan ayının en sıcak gün rekoru 30,7 dereceyle 25 Nisan 2024 tarihinde kırıldı.
28.04.2024 Gündem
İngiltere'de perakende satış büyümesi yavaşladı
İngiltere'de perakende satış büyümesi yavaşladı İngiliz Perakende Konsorsiyumu'nun (BRC) raporuna göre, tüketici talebinin rekor yağışlarla azaldığı şubat ayında İngiltere'de perakende satış büyümesi yavaşladı.
5.03.2024 Uzmanpara
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Yağmur İstanbul'a yaradı! Barajlarda seviye arttı
Yağmur İstanbul'a yaradı! Barajlarda seviye arttı İstanbul’un barajları yağmurla bereketlendi. Geçtiğimiz hafta yüzde 16 seviyelerine kadar inen doluluk oranı 3 gün aralıksız devam eden yağışların ardından yüzde 22.63'lere ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'da finalin adı Serdar Ortaç oldu!
Kuruçeşme Açıkhava'da finalin adı Serdar Ortaç oldu! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı! Yağmurlu hava hayranlarını durduramadı
Kuruçeşme Açıkhava'da Yaşar rüzgarı! Yağmurlu hava hayranlarını durduramadı Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda VE Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam pop rüzgârı estirdi. Yağmurlu havaya aldırış etmeyen binlerce müziksever yağmurluklarla, popçunun şarkılarına eşlik ederek eğlenmeye devam etti.
1.10.2023 Cadde
GTA 3 Hileleri: GTA 3 Araba, Helikopter, Yüzme ve Ölümsüzlük Hilesi
GTA 3 Hileleri: GTA 3 Araba, Helikopter, Yüzme ve Ölümsüzlük Hilesi GTA serisinin üçüncü oyunudur. Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan ve hala günümüzde oynanmaya devam eden GTA 3 2001’de yayımlanmıştır. Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen GTA 3’ü daha eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, silah, helikopteri ölümsüzlük, para ve tank gibi hileleri bulunur. Bunun yanı sıra GTA 3 hileleri ile oyunda geçilmesi zor görevlerin tamamlanmasına yardımcı olur. GTA 3 araba, helikopter ve ölümsüzlük hilesi için “GTA 3 Hileleri” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Tanju Özcan'dan Eren Erdem iddiası: Bunun planlandığını hissediyorum
Tanju Özcan'dan Eren Erdem iddiası: Bunun planlandığını hissediyorum Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşte sona yaklaşılırken dikkat çeken bir açıklama geldi.
10.07.2023 Gündem
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon’da geleneklere devam
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon’da geleneklere devam Eski ve yeni yıldızlar, kraliyet ailesi, tribünlerdeki ünlü isimler, yağmurlu hava, asla esnetilmeyen kurallar, çilek, piknikler ve İngiliz yaşam tarzı... Anlayacağınız Wimbledon’da her şey aynı...
9.07.2023 Tenis
Mayıs ayında şaşırtan görüntü! İlçe beyaza büründü
Mayıs ayında şaşırtan görüntü! İlçe beyaza büründü Kars'ın Sarıkamış ilçesinde mayıs ayında yağan kar vatandaşları şaşırttı.
2.05.2023 Gündem
Meteoroloji'den 3 kent için kritik uyarı! İstanbul dahil çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 3 kent için kritik uyarı! İstanbul dahil çok kuvvetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bir son dakika uyarısı geldi. İstanbul, Ankara dahil öğle saatlerinden itibaren sağanak uyarısı yapan Meteoroloji, tedbirli olma çağrısında bulundu.
18.04.2023 Gündem
Kars Nisan ayında beyaza büründü!
Kars Nisan ayında beyaza büründü! Kars’ta gece etkili olan kar yağışı etrafı yeniden beyaza bürürken, kar kalınlığı ise yüksek kesimlerde 25 santimetreyi geçti
1.04.2023 Gündem
Kars’ta yoğun kar yağışı! Beyaza büründü
Kars’ta yoğun kar yağışı! Beyaza büründü Kars'ta son günlerde etkili olan yağmurlu hava yerini kar yağışına bıraktı. Mart ayında yağan kar, "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" atasözünü de bir kez daha doğruladı.
20.03.2023 Haberler
Kars’ta yoğun kar yağışı! Beyaza büründü
Kars’ta yoğun kar yağışı! Beyaza büründü Kars'ta son günlerde etkili olan yağmurlu hava yerini kar yağışına bıraktı. Mart ayında yağan kar, "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" atasözünü de bir kez daha doğruladı.
20.03.2023 Gündem
Hayvanlarıyla kar yağışına yakalanan çoban o anları kaydetti
Hayvanlarıyla kar yağışına yakalanan çoban o anları kaydetti Sivas'ın Ulaş ve Altınyayla ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Altınyayla ilçesinde arazide hayvanlarıyla kar yağışına yakalanan çoban o anları cep telefonuyla kaydetti. 
21.12.2022 Haberler
5'inci Dünya Göçebe Oyunları'nın Kazakistan'da yapılacağı açıklandı
5'inci Dünya Göçebe Oyunları'nın Kazakistan'da yapılacağı açıklandı Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanvekili Hakan Kazancı, Bursa’nın İznik ilçesinde düzenlenen 4’üncü Dünya Göçebe Oyunları’na 4 günde yaklaşık 1 milyon ziyaretçi geldiğini açıkladı. Kazancı, 5’inci Dünya Göçebe Oyunları’nın ise Kazakistan’da yapılacağını duyurdu.
2.10.2022 Diğer
Kış geri geldi! Sabah saatlerinde başladı ilçe beyaza büründü
Kış geri geldi! Sabah saatlerinde başladı ilçe beyaza büründü Ağrı'da sabah saatlerinde başlayan yağmur yüksek kesimlerde kara dönüştü. Diyadin ilçesinindeki bazı köyler kar yağışı sebebiyle beyaza büründü.
20.05.2022 Gündem
Son dakika: İstanbul dahil birçok il için uyarı! Yağışlar yeniden geliyor
Son dakika: İstanbul dahil birçok il için uyarı! Yağışlar yeniden geliyor Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı. Yayınlanan raporda pazar günü yer yer etkili olmaya başlayacak olan yağışların pazartesi günü İstanbul da dahil olmak üzere tüm yurtta etkisini göstereceği görülüyor. Öte yandan Artvin-Ardahan karayolu Sahara Geçidi'nde Mayıs ayında kar yağışı etkili oldu. Karayolunun karla kaplanması ve görüş mesafesi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
20.05.2022 Gündem
Ahlat’ta Mayıs ayında kar yağdı
Ahlat’ta Mayıs ayında kar yağdı Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı yüksek rakımlı köylere Mayıs ayında kar yağdı.
8.05.2022 Haberler
Büyük şaşkınlık yaşandı! Mayıs ayında beyaza büründü
Büyük şaşkınlık yaşandı! Mayıs ayında beyaza büründü Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı yüksek rakımlı köylere Mayıs ayında kar yağdı.
8.05.2022 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den kuvvetli kar uyarısı! Pazartesi gününe dikkat
Son dakika... Meteoroloji'den kuvvetli kar uyarısı! Pazartesi gününe dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan kar uyarılarının ardından birçok kentte kar yağışı etkili oldu. Nisan ayında yurdu etkisi altına alan kar yağışı bugün de devam edecek. Kars’ta kar kalınlığı 20 santimetreyi geçerken Ankara başta olmak üzere Erzincan, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan illerinde karla birlikte sıcaklıklar 10 ila 15 derece arasında düşecek. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen’de Pazartesi günü için yeni uyarıda bulundu. İşte yeni hava durumu raporu…
13.04.2022 Gündem
Kars Nisan ayında kışı yaşıyor: Kente kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti
Kars Nisan ayında kışı yaşıyor: Kente kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti Kars, Nisan ayında kışı yaşıyor. Kentte gece başlayan kar yağışı etrafı yeniden beyaza bürüdü.
13.04.2022 Haberler
İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI, kar fırtınası mı bekleniyor? Aybar kar fırtınası nedir?
İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI, kar fırtınası mı bekleniyor? Aybar kar fırtınası nedir? Aybar kar fırtınasının uzun yılların ardından Türkiye'de görülebileceği gündemde. Fırtına haberleriyle birlikte İstanbul'da kar yağışı olacak mı merak konusu. Cemrelerin düşmesi ile birlikte havaların ısınması beklenirken Mart ayı yağışlı ve soğuk geçiyor. Peki, Aybar kar fırtınası nedir? İstanbul'da hava nasıl?
8.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağmurlu Hava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.