Yaşar

Yaşar

Son dakika Yaşar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yaşar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yaşar haber sayfamızda...

Yaşar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.679 yaşar haberi bulunmuştur.
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı.
26.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Haberler
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meçhul Asker Anıtı’nı ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil Kuzye Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Hatta salı günü Libya'da uçaklar rötar yaptı. O kadar muhteşem bir çöl tozu oluştu. 'Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Haberler
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Gündem
Yer: Antalya! 3 gündür her yerde aranıyordu, ölü bulundu
Yer: Antalya! 3 gündür her yerde aranıyordu, ölü bulundu Antalya'da inşaatta çalışan ve 3 gündür kayıp olarak aranan İsmail Mutlu (25), dere yatağında ölü bulundu.
25.04.2024 Gündem
İnci Taneleri 12. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 12. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Dilber'i aşk acısı sarıyor!
25.04.2024 Televizyon
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan tarihlerinde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ölçüldü. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle İzmir'de de görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, çöl tozunun her yıl mart sonu ve nisan ayında oluştuğunu belirterek, astım ya da bahar alerjisi olanlar için maske önerisinde bulunarak "Pazartesiden itibaren yoğun çöl tozu geldi. Tamamen çöl tozu bulutu var. İzmir'de güneşi göremedik, ancak gördüğünüz ormanlar, yeşilliklerin hepsinin temelinde çöl tozu vardır. Çöl tozları yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
24.04.2024 Gündem
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Güler’den üniformalı koroya: Yüreklerimizi coşturdunuz
Güler’den üniformalı koroya: Yüreklerimizi coşturdunuz Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Vatan Marşı’nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu Kartal’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, ağacı devirerek yol kenarındaki arsaya uçtu.
23.04.2024 Gündem
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Haberler
Mermili, gecelikli işkence rezaletinde son perde
Mermili, gecelikli işkence rezaletinde son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden tutuklu sanıklar Yaşar Deniz Çakıcı (29) ile arkadaşları Ebubekir Tokatlı (32), önceki duruşmalarda tahliye edilen müşteki sanık Mehmet Ş. (30), Gökhan Y. (38) ve tutuksuz sanık Gamze Ü. (25), 4 yıl 7 ay ile 20 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
22.04.2024 Gündem
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde
Mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalette son perde Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024 Gündem
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor Erzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024 Ekonomi
Sermiyan Midyat'ın aracına motosikletli kurye çarptı! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat'ın aracına motosikletli kurye çarptı! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yaşar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.