Yasin

Yasin

Son dakika yasin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yasin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yasin haber sayfamızda...

Yasin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.664 yasin haberi bulunmuştur.
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı. Başkentte Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’te bulunan Sığınak’taki sergi, 25 Mayıs’a kadar ziyaret edilecek.
26.04.2024 Kültür Sanat
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü İsrail’in 202 gündür bombardımanı sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 305’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 293’e yükseldi.
25.04.2024 Dünya
Araştırma: İnsanlar yaşlılığın eskiye göre daha geç başladığını düşünüyor
Araştırma: İnsanlar yaşlılığın eskiye göre daha geç başladığını düşünüyor Yeni bir çalışma, insanların 'yaşlılığın' ne zaman başladığına dair algılarının zaman içinde nasıl değiştirdiğini araştırdı.
24.04.2024 Dünya
Ümraniyespor ve Kocaelispor, PFDK'ya sevk edildi!
Ümraniyespor ve Kocaelispor, PFDK'ya sevk edildi! TFF Hukuk Müşavirliği, Ümraniyespor ve Kocaelispor'u PFDK'ya sevk etti.
23.04.2024 1.Lig
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı Bursa’da 27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu. Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.04.2024 Haberler
Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: Kocaman, bu canavar
Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: Kocaman, bu canavar Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve yakaladıkları 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı. Yakaladıkları balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç anlarını saniye saniye kayda aldı.
22.04.2024 Haberler
Balıkçılar ne yapacaklarını şaşırdı! 'Kocaman, bu canavar'
Balıkçılar ne yapacaklarını şaşırdı! 'Kocaman, bu canavar' Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı.
22.04.2024 Gündem
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı Bursa’da 27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu. Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.04.2024 Gündem
Konya'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 5 yaralı
Konya'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 5 yaralı Konya’nın Kulu’nun ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil refüjdeki bariyerlere çarpıp takla attı. Kaza da 5 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip!
Gaziantep FK, Kasımpaşa karşısında 2 golle galip! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
21.04.2024 Gaziantep FK
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti 20 Nisan 1993 tarihinde şehit olan jandarma er Adem Akman’ın babası Cemil Akman, oğlunun şehadete yürüdüğü gün hayatını kaybetti. Cemil Akman, şehit oğlunun yanına defnedildi.
21.04.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'deki bütün okullarımız için kitap seti hazırladık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İlim medeniyetimize baktığımız zaman ‘Dini ilimler’, ‘Din dışı ilimler’ diye bir tasnif yok. Hepsi bizim için dini ilim. Yani tefsir, hadis, fıkıh, kelam, ‘Ulum-i İslamiyye’ dediğimiz o ilimler ne kadar dini ise matematik, astronomi, tıp ve benzeri tabii bilimler dediğimiz ilimler de dini ilimdir. Biz öyle düşünüyoruz. O ilimlerde zirve olmuş alimlere baktığımız zaman küçük yaşlarda hafız olduklarını görüyoruz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" ifadelerine yer verildi.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Berna kanlar içerisinde kaldı Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı birleşme partisindeki değişikliği açıkladı. Oyun esnasında Berna kanlar içerisinde yerde kaldı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
17.04.2024 Cadde
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
15.04.2024 Magazin
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
16.04.2024 Cadde
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde
İran'da Kheibar, İsrail'de Arrow! Füze saldırısının ardından gözler bu sistemlerde İsrail ordusu İran'ın geçtiğimiz gece düzenlediği 300'den fazla İHA ve balistik füze saldırılarında Necef çölündeki Nevatim Askeri Üssü'nün hafif derecede zarar gördüğünü ancak buradaki sistemlerin çalışır durumda olduğunu bildirdi. Peki İsrail'in hava savunma sisteminde neler var? İran'ın füzeleri etkili olabilir mi? İşte haberin ayrıntıları...
15.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yasin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.