Meksika’da yemek yeme yarışmasında bir kişi boğularak öldü
Meksika’da yemek yeme yarışmasında bir kişi boğularak öldü Meksika’da düzenlenen yemek yeme yarışması sırasında boğulan bir yarışmacı hayatını kaybetti.
19.09.2022 Dünya
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci oldu? (8 Kasım)
Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Hangi gelin birinci oldu? (8 Kasım) FOX TV'de ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali bu akşam yapıldı. Seyirciler bu hafta hangi yarışmacının kazanacağını merak etti. Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta hangi gelin kazandı? Kim 15 bin liranın sahibi olacak?
8.11.2019 Gündem
Zuhal Topal'la Sofrada 1. bölümü ile başladı! Yeni bölüm fragmanı...
Zuhal Topal'la Sofrada 1. bölümü ile başladı! Yeni bölüm fragmanı... Zuhal Topal'la Sofrada bu akşam başladı. FOX TV ekranında başlayan yeni yarışma yemek yarışmalarına rakip olmaya kararlı. Zuhal Topal'ın sunumu ile Zuhal Topal'la Sofrada izleyenlerin beğenisini ilk bölümden kazandı.
27.08.2018 Gündem
Yarışma için 255 çöp şiş yiyen kız öğrenci evinde yaşıyor olabilir
Yarışma için 255 çöp şiş yiyen kız öğrenci evinde yaşıyor olabilir Antalya'da düzenlenen ödüllü yemek yeme yarışmasını hiç beklenmedik biri kazandı: Sadece 40 kilo ağırlığında olan 21 yaşındaki Ceren Yılmaz. Kısa sürede 255 çöp şiş yiyen ve yarışma sonunda 47 kiloya çıkan Ceren, "Acaba kendisi açlıkla boğuşan bir öğrenci evinin mensubu mu?" sorusunu akla getirdi.
31.07.2018 Hayat
Hızlı yemek yeme yarışmasında bir kişi öldü
Hızlı yemek yeme yarışmasında bir kişi öldü Japon Kyodo ajansının haberine göre, 13 Kasım'da yapılan hızlı onigiri  pilav topu yeme yarışmasına katılan 23 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
23.11.2016 Dünya
Yemek yarışmasında korkunç kaza!
Yemek yarışmasında korkunç kaza! TV8'de yayınlanan 'Ver Fırına' adlı yemek yarışmasında Salih Sadıkoğlu, yemek yaparken bir anda su ısıtıcıyı ayağına düşürünce kötü bir şekilde yandı.
11.09.2019 Televizyon
Yarışmada babasından destek alınca...
Yarışmada babasından destek alınca... Yarışmada babasından destek alınca...
11.09.2019 İlginç Videolar