Yeni Adım

Yeni Adım

Son dakika yeni adım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni adım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni adım haber sayfamızda...

Yeni Adım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.420 yeni adım haberi bulunmuştur.
Rusya'dan yeni adım! Fransız Büyükelçiyi bakanlığa çağrıldı
Rusya'dan yeni adım! Fransız Büyükelçiyi bakanlığa çağrıldı Rusya, Fransız Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne'nin Moskova ile görüşmenin “yararlı” olmadığını belirten açıklamalarının ardından, Moskova Büyükelçisi Pierre Levy'i bakanlığa çağırdı.
12.04.2024 Gündem
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün!
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Yeni adım atılacak mı? sorusuna AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan cevap!
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Yeni adım atılacak mı? sorusuna AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan cevap! AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
23.03.2024 Haberler
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Yeni adım atılacak mı? sorusuna AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan cevap!
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Yeni adım atılacak mı? sorusuna AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan cevap! AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Arnavutköy-İstanbul havalimanı metro hattı yarın açılıyor!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Arnavutköy-İstanbul havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’u bir baştan diğer başa modern raylı sistem ağlarıyla da donattıklarını belirterek, “Ayrıca yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasında 14 kilometrelik yeni metro hattını da hizmete açıyoruz. Bir yıl içinde bu hattın devamındaki Arnavutköy-Halkalı etabını da tamamlayarak, tamamı yeraltında teşkil edilen metro sınıfında Türkiye’nin en uzun, dünyanın da en uzunlarından olacak 69 kilometrelik ring hattını tamamlamış olacağız” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi... Mazbata detayı
Hatay'da Gökhan Zan muamması! YSK'dan yeni bilgi... Mazbata detayı TİP, Gökhan Zan'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiklerini duyurdu, Gökhan Zan adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte YSK'dan alınan son bilgi...
18.03.2024 Gündem
Türkiye Bankalar Birliği'nden "faiz artırma talimatı" iddialarına ilişkin açıklama
Türkiye Bankalar Birliği'nden "faiz artırma talimatı" iddialarına ilişkin açıklama Türkiye Bankalar Birliği, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "faiz artırma talimatı" verdiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı Eskişehir’deki Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde elden bilet satışı yapılan yazıhanelerin yarısı, online bilet satışı ve daha çok tercih edilen Yüksek Hızlı Tren nedeniyle kapandı.
18.03.2024 Ekonomi
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası Bu hafta altın, borsa ve döviz piyasalarını etkileyecek olan iki kritik gelişme açıklanacak. Geçtiğimiz hafta altın fiyatları rekordan dönmüş, borsa ise 9 bin puanın altına sarkmıştı. Ekonomist Hikmet Baydar konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı nakit çekime faiz ayarı! Yeni adım vatandaşları nasıl etkiler?
Kredi kartı nakit çekime faiz ayarı! Yeni adım vatandaşları nasıl etkiler? Kredi kartı ile ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesapları ile ilgili faiz değişikliğine gidildi. Peki kredi kartlarına ilişkin atılan son adımlar vatandaşları nasıl etkiler? İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Damardan plastik alıyoruz
Damardan plastik alıyoruz Türkiye’de yapılan araştırmada, tıbbi tedavide kullanılan serumlardan kana doğrudan mikroplastik geçtiğini belirlendi. 1 litrelik serumda 65 adet mikroplastik saptandı. Uzmanlar, plastik yerine cam serum kullanılmasını öneriyor.
18.03.2024 Gündem
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
Kusmak orucu bozar mı? Ağız dolusu kusmak orucu etkiler mi?
Kusmak orucu bozar mı? Ağız dolusu kusmak orucu etkiler mi? Ramazan ayının gelip çatlamasıyla beraber akıllarda birçok soru işareti beliriyor. Bunlardan biri de oruçluyken kusmanın orucu bozup bozmadığı. Yanlışlıkla su içilmesi gibi kusmak da oruçla ilgili kafa karıştırıcı sorunlardan biri.
11.03.2024 Ramazan
CHP'yi karıştıran DEM Parti krizi! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan mı gitti? Açıklama geldi
CHP'yi karıştıran DEM Parti krizi! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan mı gitti? Açıklama geldi CHP'de süren DEM Parti krizi derinleşirken, iddialar CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na uzandı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
6 Şubat Gençlik Merkezi Bakan Şimşek’in katılımıyla açıldı
6 Şubat Gençlik Merkezi Bakan Şimşek’in katılımıyla açıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve 6 Şubat Dayanışma Derneği iş birliğinde yapımı tamamlanarak şehre kazandırılan 6 Şubat Gençlik Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla hizmete açıldı.
7.03.2024 Gündem
Kentsel dönüşümde 5 şehirde 0,69 faizli kredi! Pilot iller belli oldu
Kentsel dönüşümde 5 şehirde 0,69 faizli kredi! Pilot iller belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faizle kredi verileceğini açıkladı.
7.03.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Limanlarda elleçlenen yük miktarında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Limanlarda elleçlenen yük miktarında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ekonomik anlamda yaşanan iyileşmenin ticari hayattaki yansımalarının görülmeye başladığını söyleyerek, “Ülkemiz ekonomisinde yaşanan olumlu gelişmeler kendini deniz ticaretinde de gösteriyor. Sadece şubat ayında limanlarımıza gelerek elleçlenen yük miktarı önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,4 artarak 43 milyon 853 bin 985 tona, konteyner miktarı ise yüzde 38,9 gibi rekor oranda artarak 1 milyon 167 bin 210 TEU’ya yükseldi” dedi.
7.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti!
İstanbul'da metro arızası ulaşımı felç etti! Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'nda yapılamayan seferler nedeniyle istasyonlarda yoğunluk oluşurken, bölgede trafik de kilitlendi.
7.03.2024 Gündem
Yatırımı olanlar dikkat: Rekor sonrası gram altın için yeni rakam
Yatırımı olanlar dikkat: Rekor sonrası gram altın için yeni rakam Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ederken, BLG Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Belgin Maviş gram altın için beklenen rakamı ve tarihini verdi. Yatırımcılara seslenen Maviş, gram altın için kritik seviyeyi açıkladı.
7.03.2024 Ekonomi
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Kredi faiz oranları daha fazla yükselir mi?
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Kredi faiz oranları daha fazla yükselir mi? Merkez Bankası’ndan tüketici ve ticari kredilerle ilgili dikkat çeken bir adım geldi. Bankalarda tüketici ve ticari kredilerde aylık büyüme sınırı aşağı yönlü revize edildi. Peki karar ne anlama geliyor, artık bankalardan kredi çekmek daha da zorlaşacak mı? Şu anda piyasada konut, tüketici, ticari ve taşıt kredilerinde faiz oranları ne durumda? İşte detaylar...
7.03.2024 Ekonomi
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bakan Tunç da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kırmızı bültenle ilgili süreç başladı. Mısır adli makamlarına bilgi ve belgeler iletilecek. Sanıkların Mısır’dan Türkiye’ye intikalini sağlamak için çalışıyoruz.' dedi.
7.03.2024 Gündem
Öldürdü 20 yıl geçince Türkiye’ye döndü
Öldürdü 20 yıl geçince Türkiye’ye döndü İstanbul’da 2004 yılında Burak Şengöçen’in bıçaklanarak öldürüldüğü Hubble Bubble Kafe cinayetinin bir numaralı zanlısı Serhat Aslan’ın 20 yıllık zaman aşımı süresinin dolmasıyla birlikte Türkiye’ye döndüğü iddia ediliyor.
7.03.2024 Gündem
YKS ve LGS'ye girecek öğrencileri yakından ilgilendiriyor! MEB ve ÖSYM'den yeni adım
YKS ve LGS'ye girecek öğrencileri yakından ilgilendiriyor! MEB ve ÖSYM'den yeni adım Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için oluşturulacak soru havuzu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) müfredatı doğrultusunda hazırlanan ders kitaplarındaki konu, kazanım, etkinlik ve örnekleri kapsayacak. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Adım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.