Yeni Rota

Yeni Rota

Son dakika yeni rota haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni rota gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni rota haber sayfamızda...

Yeni Rota

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.641 yeni rota haberi bulunmuştur.
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
Raylarda yeni rota Diyarbakır
Raylarda yeni rota Diyarbakır Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini dün tamamladı.
23.04.2024 Ekonomi
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı
Turistik tren seferlerine yoğun ilgi! Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak" dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Turizmdeki büyümeye 28 yeni rotayla hazır
Turizmdeki büyümeye 28 yeni rotayla hazır Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 21 artışla 1.8 milyar euro gelir elde ettiğini açıkladı. Doluluk oranını yüzde 85’te tutan SunExpress, 2024 yaz sezonunda 28 yeni rota ekleyerek tarihinin en geniş uçuş ağına ulaşıyor.
14.03.2024 Ekonomi
‘Halı’da yeni rota
‘Halı’da yeni rota TİM Halı Sektör Kurulu Başkan Vekili Zeynal Abidin Kaplan, sektörün 2023’te 180 ülkeye, 2 milyar 752 milyon 497 bin dolarlık ihracat yaptığını söyledi.
19.02.2024 Ekonomi
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Suudi Arabistan'daki Galatasaray - Fenerbahçe finali başlayamadı!
Suudi Arabistan'daki Galatasaray - Fenerbahçe finali başlayamadı! Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, Suudi Arabistan'da yaşanan kriz sonrası planlanan saatte başlayamadı.
29.12.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta yeni rota belli oldu! Dünyaca ünlü teknik direktör gündemde
Beşiktaş'ta yeni rota belli oldu! Dünyaca ünlü teknik direktör gündemde Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların, dünyaca ünlü teknik direktörle masaya oturacağı aktarıldı.
29.12.2023 Beşiktaş
42 bin işletmeye ihracat yolu açtı
42 bin işletmeye ihracat yolu açtı Yurtdışında büyüme stratejisi izleyen e-pazar yeri Trendyol ile Türkiye’den 42 bin satıcı ilk defa ihracat yaptı. Trendyol CEO’su Erdem İnan, “Amacımız 300 bin satıcımızın tamamının ihracatçı, Trendyol’un da Avrupa, Orta Doğu ve Körfez’in lider e-ticaret şirketi olması” dedi.
5.12.2023 Ekonomi
Havacılık sektörü İstanbul'da buluşuyor
Havacılık sektörü İstanbul'da buluşuyor İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile küresel havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen '28. Routes World'e İstanbul'da ev sahipliği yapıyor. Sektörün önde gelen havalimanları ve havayollarından 3 binden fazla üst düzey yöneticinin katıldığı Routes World'de havacılığın küresel bağlamdaki geleceği tartışılacak.
13.10.2023 Ekonomi
12 ay turizm için 15 yeni rota
12 ay turizm için 15 yeni rota Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km Rusya lideri Putin'in 1340 kilometrelik sınırı paylaştığı Finlandiya'nın dibinde giriştiği hamle, uydu görüntüleriyle kanıtlandı. Hareketliliği yorumlayan uzmanlar, Moskova'nın elleri ve kollarının bağlı olduğunu hatırlatıyor.
11.09.2023 Dünya
Yeni rota Bodrum
Yeni rota Bodrum Demet Özdemir, Mikonos tatilinden sonra rotasını Bodrum’a çevirdi.
19.08.2023 Cadde
Tahıl koridoru için yeni rota!
Tahıl koridoru için yeni rota! Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ve Ukraynalı Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Kiev'de gerçekleştirdiği görüşmede, Ukrayna tahılının Hırvatistan'ın Tuna Nehri ve Adriyatik Denizi'ndeki limanları üzerinden dünyaya ihraç edilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.
1.08.2023 Dünya
Tahıl koridorunda yollar ayrılıyor! İşte Rusların yeni rotası
Tahıl koridorunda yollar ayrılıyor! İşte Rusların yeni rotası Ukrayna, tahıl sevkiyatı için yeni rota arayışına girerken, Rusya’nın bir süredir İran üzerinden geçen yeni bir rota için çalışma yürüttüğü öne sürülüyor.
28.07.2023 Dünya
Tadic gerçeğini açıkladı! Ceyhun Kazancı neden istifa kararı aldı? Transferde yeni rota belli oldu
Tadic gerçeğini açıkladı! Ceyhun Kazancı neden istifa kararı aldı? Transferde yeni rota belli oldu Serdar Sarıdağ, transfer gündeminin durgun olmasından dolayı taraftarlar tarafından eleştirilen Beşiktaş'ın gündemini Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi. Sarıdağ ayrıca Dusan Tadic transferi hakkında çarpıcı bilgiler verdi.
25.07.2023 Programlar
Adana Demirspor, Luis Nani'yi kadrosuna dahil etti
Adana Demirspor, Luis Nani'yi kadrosuna dahil etti Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Portekizli futbolcu Luis Nani'yi transfer etti.
13.07.2023 Adana Demirspor
Beşiktaş'ta yeni rota Roberto Pereyra! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'ta yeni rota Roberto Pereyra! Görüşmeler başladı Orta saha kurgusuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine Udinese'den ayrılan Roberto Pereyra'yı dahil ettiği öne sürüldü.
13.07.2023 Beşiktaş
Konut yatırımında yeni rota! İki bölgeye dikkat
Konut yatırımında yeni rota! İki bölgeye dikkat İstanbul, Ankara ve İzmir’de konut fiyatlarındaki yüksek grafiğe rağmen devam eden artışlar konut alıcısının yönünü değiştirdi. Trakya son iki yıldır yatırımın merkezi olurken, Karadeniz’in illeri de sıraya girdi.
29.06.2023 Ekonomi
Kira krizine yüzde 25 sınırı da çare olmadı!
Kira krizine yüzde 25 sınırı da çare olmadı! Fahiş kira artışını önlemek amacıyla getirilen yüzde 25’lik sınır, ev sahibi-kiracı tartışmalarına çare olmadı. Birçok ev sahibi yüzde 25’ten fazla kira artışı yapıyor.
29.06.2023 Gündem
Filenin Sultanları müthiş döndü ama Japonya'yı yıkamadı!
Filenin Sultanları müthiş döndü ama Japonya'yı yıkamadı! Milletler Ligi'nin 3. ayağı için Tayland'a gelen Filenin Sultanları, Japonya ile karşı karşıya geldi. Setlerde 2-0 geriye düşen Türkiye müthiş bir geri dönüşe imza atarak skoru 2-2 yaptı. Karar setinde ise Sultanlar, Japonya'yı deviremedi ve 3-2 sahadan mağlup ayrıldı.
28.06.2023 Voleybol
Beşiktaş'ta yeni rota Amartey! Anlaşma sağlanırsa İstanbul'a gelecek
Beşiktaş'ta yeni rota Amartey! Anlaşma sağlanırsa İstanbul'a gelecek Stoper transferini kısa süre içinde bitirmek isteyen Beşiktaş, Tormena ve Lyanco’nun yüksek maliyetleri nedeniyle Amartey’e odaklandı. Ganalı futbolcu maddi konularda anlaşma sağlanması halinde resmi sözleşme imzalaması için İstanbul’a davet edilecek.
28.06.2023 Beşiktaş
‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ oldu
‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ oldu Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, havacılık sektörünün Oscar’ı olarak bilinen Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde “Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu” ödülüne layık görüldü.
24.06.2023 Ekonomi
Adnan Menderes Havalimanı’ndan iki yeni rota
Adnan Menderes Havalimanı’ndan iki yeni rota İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Barselona ve Venedik’ten gerçekleşen uçuşları törenle karşıladı.
5.06.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Rota ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.