Yıkıldı

Yıkıldı

Son dakika yıkıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıkıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıkıldı haber sayfamızda...

Yıkıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.859 yıkıldı haberi bulunmuştur.
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm çağrısı: Engel olmak isteyen kesimlere prim vermeyin
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm çağrısı: Engel olmak isteyen kesimlere prim vermeyin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay’ın Emek Aksaray Mahallesi’nde 2017’de yapmak istedikleri kentsel dönüşüm çalışmalarının engellendiğini hatırlatarak, “Bir önceki Bakanlık dönemimde, Emek Aksaray Mahallesi'ne kentsel dönüşüm yapmak için gittiğimde, belli gruplar kentsel dönüşüme engel oldular; kentsel dönüşümü yaptırmadılar. Maalesef ki 6 Şubat depremlerinde mahallemiz yıkıldı, canlarımızı yitirdik. Vatandaşlarımızdan bir kere daha istirham ediyorum, kentsel dönüşüme engel olmak isteyen belli kesimlere prim vermeyin” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti
Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı. Buna göre kadın öğretmen, kefaletle serbest kaldığı sırada ikinci bir öğrenciyle daha yasak ilişki yaşayarak hamile kaldı...
9.05.2024 Dünya
Uçak kazalarının nedeni ortaya çıktı! 'Eski çalışan 1' her şeyi itiraf etti
Uçak kazalarının nedeni ortaya çıktı! 'Eski çalışan 1' her şeyi itiraf etti Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından Boeing’e gövde parçaları üreten bir fabrikanın eski yetkilisi, birçok parçanın kusurlu şekilde üretimden çıktığını iddia etti.
9.05.2024 Dünya
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü
Estetik ameliyatta masada kaldı! Her yer bir anda kan gölüne döndü, tüyler ürperten görüntü Güney Koreli bir şarkıcıya benzemek için ameliyat masasına yatan genç, masadan kalkamadı. Olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
9.05.2024 Dünya
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Deprem bölgesini yeniden ihya ediyoruz
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Deprem bölgesini yeniden ihya ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TRT ekranlarında deprem bölgelerindeki çalışmalardan bahsetti. Bakan Özhaseki '4 kırmızı çizgimiz var' diyerek madde madde anlattı.
8.05.2024 Gündem
Selden sonra 2 kavanoz altın buldu
Selden sonra 2 kavanoz altın buldu Şırnak'ta Azat Bayar, 4 Mayıs’ta meydana gelen sel sonrası bulduğu 2 kavanoz altını sahibi S.I.’ya teslim etti.
8.05.2024 Gündem
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü
Cam tabutun önünde başını eğdi! Ülkeyi arka plandan yöneten ‘gölge lider’ öldü Demir yumrukla yönetilen Kuzey Kore'nin gizli lideri olarak görülen Kim Ki Nam yaşamını yitirdi, Nam'ın cenazesindeki fotoğraflar ise dünyada ses getirdi.
8.05.2024 Dünya
Dünyanın içerisindeki gizli gezegen! Artık kanıtlandı, şekli bile belli
Dünyanın içerisindeki gizli gezegen! Artık kanıtlandı, şekli bile belli Bilim insanları Dünya'nın içerisinde bulunan bir başka gezegene ait kanıtları bulduklarını duyurdu.
8.05.2024 Dünya
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti Avrupa'nın en çok aranan suçlularından biri olan bilgisayar korsanı Julius Kivimäki terapi notlarını çaldığı 33 bin hastaya şantaj yapmaktan hapse atıldı. Kivimäki'nin hapis cezasına çarptırılması, henüz 13 yaşındayken başladığı 11 yıllık siber suçlar serisinin sonu anlamına geliyor.
8.05.2024 Dünya
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını bankaya götüren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın videosu ortaya çıkınca, yaşananlar dünya basınında ses getirdi. Olayın yankıları sürerken, verdiği röportajla sessizliğini bozan kadın gözyaşlarıyla kendini savundu.
7.05.2024 Dünya
Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular
Gelin erkek çıktı, damat yıkıldı! Düğün iptal, hastaneye koştular Çin devlet medyası ülkede evlilik hazırlığı yapan bir çiftin düğününün neden iptal edildiğini manşete taşıdı, olayın detayları uluslararası basında ses getirdi.
9.05.2024 Dünya
İnanılmaz görüntüler Orta Doğu'da çekildi: Gökten balık yağdı
İnanılmaz görüntüler Orta Doğu'da çekildi: Gökten balık yağdı İran'da çıkan fırtına sonucu gökten balık yağdı, görüntüler dünya medyasında gündem oldu.
6.05.2024 Dünya
Gelin soyundu düğün iptal! Kayınvalidenin sözleri nikahı birbirine kattı
Gelin soyundu düğün iptal! Kayınvalidenin sözleri nikahı birbirine kattı Kayınvalidesinin düğünün ortasında kendisini ve ailesini küçük düşüren sözlerini işiten gelin, derhal nikahı iptal etme kararı aldı. Genç kadın, davetliler şok içindeyken gelinliğini çıkarıp sahneden indi ve mekanı terk etti.
7.05.2024 Dünya
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada büyük şok, müstakbel eşi pedofil çıktı
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada büyük şok, müstakbel eşi pedofil çıktı Düğününe aylar kala öğrencisine attığı iğrenç mesajlar ortaya çıkan sapık öğretmen ABD'de infial yarattı. Damat ise sapık gelinin skandalı karşısında açıklama dahi yapamadı, arkadaşları olayın detaylarını aktardı.
5.05.2024 Dünya
Yıkılmış okulda hüzünlü mezuniyet hatırası! 'Duygu doluyuz'
Yıkılmış okulda hüzünlü mezuniyet hatırası! 'Duygu doluyuz' Hatay’ın Antakya ilçesinde 6 Şubat depremlerinde ağır hasar aldığı için kullanılamaz hale gelen 62 yıllık okulun öğrencileri, mezuniyet fotoğraflarının çekimi için geldikleri, bir kısmı yıkılmış okul binasında duygusal anlar yaşadı.
5.05.2024 Eğitim
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı!
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı! Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletini vuran selde bir nehrin üzerinden geçen köprü yıkıldı. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Felakette can kaybı ise en az 39'a yükseldi.
4.05.2024 Haberler
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı!
Brezilya'daki sel felaketi: Köprü yıkıldı! Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletini vuran selde bir nehrin üzerinden geçen köprü yıkıldı. O anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Felakette can kaybı ise en az 39'a yükseldi.
4.05.2024 Dünya
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama
CHP lideri Özel'den Erdoğan görüşmesiyle ilgili yeni açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret etti. Özel ve Yavaş, görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.
4.05.2024 Gündem
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye, kayıp olarak bildirilenlerin sayısı ise 70’e yükseldi.
3.05.2024 Haberler
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye, kayıp olarak bildirilenlerin sayısı ise 70’e yükseldi.
3.05.2024 Dünya
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Malatya'da İl İstişare Toplantısı'na başkanlık yaptı. Toplantıya; Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.
3.05.2024 Gündem
Avcılarda korku dolu anlar! Balkon çöktü bina tahliye edildi
Avcılarda korku dolu anlar! Balkon çöktü bina tahliye edildi İstanbul Avcılar'da eski bir binanın balkonu büyük bir gürültüyle çöktü. Ekipler incelemelerde bulundu ve binanın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Gündem
BM'den yürek burkan açıklama: Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir
BM'den yürek burkan açıklama: Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yayınlanan raporda, İsrail’in bombardımanları ile yerle bir olan Gazze’de konutların yeniden inşasının 80 yıl sürebileceği kaydedildi.
2.05.2024 Dünya
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında yeni gelişme! 'Karar canımı yakıyor'
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında yeni gelişme! 'Karar canımı yakıyor' Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişiye mezar olan Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili tutuklu sanıklardan 3’ünün tahliye kararı, hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını ikiye katladı.
2.05.2024 Gündem
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yıkıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.