Yılbaşı Eğlencesi

Yılbaşı Eğlencesi

Son dakika yılbaşı eğlencesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yılbaşı eğlencesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yılbaşı eğlencesi haber sayfamızda...

Yılbaşı Eğlencesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 239 yılbaşı eğlencesi haberi bulunmuştur.
İbrahim Tatlıses'i duygulandıran sürpriz! Gözyaşlarına hakim olamadı
İbrahim Tatlıses'i duygulandıran sürpriz! Gözyaşlarına hakim olamadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve popçu Serdar Ortaç, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. 2024'e sahnede 'merhaba' diyen sanatçılar, yeni yıl coşkusunu ikiye katlarken, geceye özel hazırladıkları repertuvarlarıyla müzik ziyafeti sundular.
2.01.2024 Cadde
Kanal D’de yılbaşı eğlencesi perşembe gününden başlıyor
Kanal D’de yılbaşı eğlencesi perşembe gününden başlıyor Kanal D, her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşına özel eğlenceli yapımlarını izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
22.12.2023 Cadde
Müzede sergilenen patlamamış bomba paniğe neden oldu
Müzede sergilenen patlamamış bomba paniğe neden oldu Artvin’in Arhavi ilçesi Dikyamaç köyünde bulunan müzede patlamamış bir top mermisinin sergilendiği ortaya çıktı. İlçe jandarma karakol komutanın tesadüfen fark ettiği top mermisi bomba imha uzman ekiplerince etkisiz hale getirildi.
16.01.2023 Gündem
Güldür Güldür Show Yılbaşı özel konukları kimler? Güldür Güldür 2022 Yılbaşı özel konukları arasında kimler var?
Güldür Güldür Show Yılbaşı özel konukları kimler? Güldür Güldür 2022 Yılbaşı özel konukları arasında kimler var? SHOW TV'nin büyük ilgiyle takip edildiği programı Güldür Güldür Show Yılbaşı özel bölümüyle doyasıya eğlence yaşatacak. Güldür Güldür Show Yılbaşı programına birbirinden ünlü isimler gelecek. İzleyiciler ise 2022 Güldür Güldür Yılbaşı eğlencesi hakkında bilgi almak için araştırmaya başladı. Peki Güldür Güldür Show Yılbaşı konukları kimler?
1.01.2022 Cadde
Yılbaşı eğlencesi ölümle bitti! En acı fotoğraf
Yılbaşı eğlencesi ölümle bitti! En acı fotoğraf Aksaray'da, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı, 7 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Otomobil sürücüsü gurbetçi Nuri Bal’ın (60), 2,43 promil alkollü olduğu tespit edilirken, 6 kişilik Ergün ailesinin de yeni yıl kutlamasından döndükleri belirtildi. Aileden geriye bir arada çektirdikleri fotoğraflar kaldı. Öte yandan Kars'ta, kontrolden çıkıp, bahçe duvarına çarparak hurdaya dönen otomobilde 4 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk da ağır yaralandı.
1.01.2022 Haberler
Yılbaşı eğlencesi ölümle bitti! En acı fotoğraf
Yılbaşı eğlencesi ölümle bitti! En acı fotoğraf Aksaray'da, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı, 7 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Otomobil sürücüsü gurbetçi Nuri Bal’ın (60), 2,43 promil alkollü olduğu tespit edilirken, 6 kişilik Ergün ailesinin de yeni yıl kutlamasından döndükleri belirtildi. Aileden geriye bir arada çektirdikleri fotoğraflar kaldı. Öte yandan Kars'ta, kontrolden çıkıp, bahçe duvarına çarparak hurdaya dönen otomobilde 4 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk da ağır yaralandı.
1.01.2022 Gündem
Metaverse hızla AVM’ye dönüşüyor
Metaverse hızla AVM’ye dönüşüyor Yeni teknoloji metaverse markaların yeni yatırım alanı oldu. Dünyada yeni trend olarak ünlü markalar bu sanal dünyadaki mağazalarını duyuruyor. Türk firmalarından da hazırlık yapanlar var. 2022’de bu alan daha fazla gündeme gelecek.
31.12.2021 Ekonomi
'Beyaz cennet'te yılbaşında yer kalmadı
'Beyaz cennet'te yılbaşında yer kalmadı Kış turizminin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'daki oteller, yılbaşı öncesi doldu. Yılbaşında kişi başı konaklama ücretinin 3 bin 500 liraya kadar çıktığı Uludağ'daki bazı oteller, boş oda olmadığı için müşteri kabul etmiyor.
30.12.2021 Ekonomi
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor 'Şarkılar Bizi Söyler', Yılbaşı Özel Bölümü ile Kanal D'de ekranlara geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Cadde
Uludağ'da yılbaşı eğlencesi 3 bin liradan başlıyor
Uludağ'da yılbaşı eğlencesi 3 bin liradan başlıyor Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da sezon açıldı. Yeni sezondan umutlu olan otel işletmecileri, yılbaşında yüzde 100 doluluk beklediklerini söyledi. Yılbaşını Uludağ’da geçirmenin kişi başı maliyeti ise 3 bin liradan başlıyor.
15.12.2021 Ekonomi
İranlılar akın etti! Otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı
İranlılar akın etti! Otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı Van'daki oteller, yılbaşı için İranlı turistlerin yaptığı 3 günlük rezervasyonla tamamen doldu. Van Otelciler ve Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yüksel, İranlı turistlerin gelişiyle birlikte kentte ciddi bir hareketlilik yaşandığını, bunun esnafa da yansıdığını söyledi.
14.12.2021 Ekonomi
Yılbaşı eğlencesi kabusa döndü! Gözünü saplandı
Yılbaşı eğlencesi kabusa döndü! Gözünü saplandı Hatay’da yılbaşında eğlence amaçlı kullanılan havai fişek ve maytap gibi maddeler dolayısı ile bir kişinin gözüne yaklaşık 58 milimetrelik demir parçası saplandı. Son olarak Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı havai fişek nedeniyle yaralanmıştı.
6.01.2021 Haberler
Yılbaşı eğlencesi kabusa döndü! Gözüne saplandı
Yılbaşı eğlencesi kabusa döndü! Gözüne saplandı Yılbaşında eğlence amacıyla kullanılan havi fişek, kız kaçıran ve maytap gibi ürünler, yaralanmalara ve kalıcı hasarlara neden olabiliyor. 20 yıllık mesleği boyunca yaralanmalar nedeniyle yılbaşı günü hastanede mesai yaptığını kaydeden Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hamit Özen, bu sene bir hastanın gözünden 57.9 milimetre çapında metal parça çıkardıklarını söyledi.
6.01.2021 Gündem
Mersin'de 18 kişi inşaatta basıldı
Mersin'de 18 kişi inşaatta basıldı Mersin'de pandemi tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen inşaat halindeki bir binayı ışıklandırarak yılbaşı eğlencesi düzenledikleri belirlenen 18 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.
1.01.2021 Haberler
Mersin'de 18 kişi inşaatta basıldı
Mersin'de 18 kişi inşaatta basıldı Mersin'de pandemi tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen inşaat halindeki bir binayı ışıklandırarak yılbaşı eğlencesi düzenledikleri belirlenen 18 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.
1.01.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda yılbaşı eğlencesine polis baskını
İstanbul Boğazı'nda yılbaşı eğlencesine polis baskını Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm yurt genelinde yılbaşı kutlamaları yasaklandı. Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından İstanbul Boğazı'nda yapılan denetimlerde yılbaşı eğlencesi yaptığı tespit edilen 14 kişiye ceza kesildi.
31.12.2020 Haberler
Yasak olmasına rağmen... Teknede yılbaşı partisi
Yasak olmasına rağmen... Teknede yılbaşı partisi Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm yurt genelinde yılbaşı kutlamaları yasaklandı. Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından İstanbul Boğazı'nda yapılan denetimlerde yılbaşı eğlencesi yaptığı tespit edilen 14 kişiye ceza kesildi.
31.12.2020 Gündem
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor
Milli Piyango yılbaşı çekilişi ekranlara 'çok güzel şov' ile geri dönüyor Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Bu yılki 31 Aralık gecesinin en önemli sürprizlerinden biri de geleneksel yılbaşı eğlence programının Milli Piyango sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması.
29.12.2020 Gündem
Son dakika: Bakanlık yasaklamıştı! Rezervasyon almaya devam ediyorlar
Son dakika: Bakanlık yasaklamıştı! Rezervasyon almaya devam ediyorlar Koronavirüs önlemleri kapsamında otellerde yılbaşı kutlamaları yasaklanmıştı. Koronavirüs önlemlerine rağmen, bazı otel ve apartlar, odalarında yeni yıl eğlencesine izin vereceklerini belirterek rezervasyon almaya devam ediyor. Geceliği kişi başı minimum 650 liradan başlayan odalarda, tek şart 'alçak ses' ile eğlence. DHA'nın ulaştığı bir otel yetkilisi ise, "Sabah, öğle, akşam yemeği, 5 çayı, gece çorbası, yılbaşı günü odaya pasta servisi ve 2 kadeh yerli alkol var. 2 apart için 8 kişilik fiyatımız 15 bin lira" bilgisini verdi. 
24.12.2020 Ekonomi
Yılbaşı gecesi otellerde eğlence yasak!
Yılbaşı gecesi otellerde eğlence yasak! Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, yaklaşan yeni yıl öncesi bazı otel ve konaklama tesislerinde yemekli ve müzikli eğlence programı reklam ve afiş hazırlığı üzerine olağanüstü toplandı. Bu kapsamda otel ve konaklama tesislerinde kesinlikle kayıt müziğe dahi müsaade edilmeyeceği kararı alındı.
22.12.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ından yılbaşı genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ından yılbaşı genelgesi İçişleri Bakanlığı'nca 81 ile gönderilen genelgeye göre; yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarında otel ve konaklama tesislerinin yılbaşı kutlama programı icra etmesine, eğlence ve balo düzenlenmesine izin verilmeyecek.
21.12.2020 Televizyon
Bu yılbaşı evdeyiz
Bu yılbaşı evdeyiz 2020’de her şey gibi yılbaşı kutlaması da ‘eve sığacak’. Önceki yıllara göre süsleme ürünlerine talep artarken, yılbaşı klasikleri arasındaki hindi ve tombala da alışveriş listelerinde yer alıyor
15.12.2020 Ekonomi
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak
Kayak merkezleri yılbaşında dolacak Kar yağışının başlamasıyla Türkiye'de 50'yi aşkın kayak merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Koronavirüs nedeniyle kayak merkezi otelleri de Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verebilecek. 3 günlük yılbaşı tatili için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış, gibi kayak merkezlerine talep patlaması yaşanıyor. Kayak merkezleri, bu yıl Rusya ve Ukrayna'dan da ciddi talep gördüğü için tur operatörleri iki ülkeye yönelik charter seferler hazırladı.
3.12.2020 Ekonomi
Diş hekimi Betül, alkolle birlikte enerji içeceği de içmiş
Diş hekimi Betül, alkolle birlikte enerji içeceği de içmiş Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yılbaşı gecesi aşırı alkol nedeniyle komaya girip, hayatını kaybettiği öne sürülen diş hekimi Betül Karaayvaz (26), yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Görev yaptığı Honaz F Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki infaz korma memurlarının son yolculuğunda yalnız bırakmadığı Karaayvaz'ın geceyi birlikte geçirdiği arkadaşları polise, alkollün yanında enerji içeceği içtiklerini söyledi.
2.01.2020 Gündem
Merkezefendi’de en güzel kutlama
Merkezefendi’de en güzel kutlama Merkezefendi Belediyesi, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.
31.12.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Eğlencesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.