Yıldırım Çarpması

Yıldırım Çarpması

Son dakika yıldırım çarpması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıldırım çarpması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıldırım çarpması haber sayfamızda...

Yıldırım Çarpması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 399 yıldırım çarpması haberi bulunmuştur.
Önce sıcak sonra yağmur
Önce sıcak sonra yağmur Hava sıcaklığı bazı illerde 30 derecenin üstüne çıktı. Bakan Özhaseki, yaşlı ve hastalara “Dikkatli olun” çağrısı yaptı. Sıcaktan sonra yağmur bekleniyor
17.04.2024 Gündem
YASİN SURESİ OKU, Yasin Suresi Tamamı Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Arapça Yazılışı!
YASİN SURESİ OKU, Yasin Suresi Tamamı Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Arapça Yazılışı! Müslüman alemi için en önemli surelerden birisi de Yasin Suresi'dir. Mekke döneminden inen Yasin Suresini okumak faydaları ve fazileti oldukça çoktur. Yasin Suresi adını ilk ayette geçen “Ya-Sin” harflerinden almaktadır. Yasin, başlıca insanın sorumlulukları, vahiy, Hz. Muhammed, Allah’ın birliğini ve kudretini gösteren deliller, öldükten sonra dirilme, kıyamet, hesap ve ceza konusu edilmektedir. İslam aleminde vefat eden kişinin arkasından okunur. Yasini Şerif Türkçe tefsiri, Arapça yazılışı, fazileti, diyanet meali için "Yasin Suresi Okunuşu Ve Anlamı" içeriğimize göz atabilirsiniz.
10.01.2024 Bilgi Rehberi
Bir anda bastıran kış Türkiye'yi vurdu: Ölümcül hava!
Bir anda bastıran kış Türkiye'yi vurdu: Ölümcül hava! Zonguldak’ta fırtına nedeniyle batan geminin 12 mürettebatından birinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Batman’da dört, Zonguldak’ta üç, Diyarbakır’da bir kişi sel nedeniyle hayatını kaybetti. Diyarbakır’da bir kişi de yıldırım çarpması sonucu öldü.
21.11.2023 Gündem
Meksika, İtalya, ABD... Şimdi de Mardin! Gökyüzündeki 'siyah halka' neyin işareti?
Meksika, İtalya, ABD... Şimdi de Mardin! Gökyüzündeki 'siyah halka' neyin işareti? Mardin semalarında 2 gün önce görülen 'siyah halka'nın ne olduğu çok merak edilmişti. Sosyal medyada da sıkça paylaşılan bu görüntüler aslında bir ilk değil. Öyle ki daha önce Meksika, İtalya, ABD'de görülen ve son olarak da Mardin'de ortaya çıkan bu şeklin dünya çapında bir anlamı var. Prof. Dr. Orhan Şen'e sorduk.
31.08.2023 Gündem
ABD’nin doğusunu vuran şiddetli fırtınalar can aldı
ABD’nin doğusunu vuran şiddetli fırtınalar can aldı ABD’nin doğu şehirleri dün şiddetli fırtınalarla sarsıldı. Fırtınalarda en az iki kişi öldü.
8.08.2023 Dünya
Slovenya’da sel felaketi: 3 ölü
Slovenya’da sel felaketi: 3 ölü Slovenya’nın kuzeyinde sel ve yıldırım çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Slovenya hükümet yetkilileri vatandaşlara 'evde kalın' uyarısında bulundu.
4.08.2023 Dünya
Orman yangınları nasıl başlar, nasıl söndürülür, iklim kriziyle bağlantısı ne?
Orman yangınları nasıl başlar, nasıl söndürülür, iklim kriziyle bağlantısı ne? Akdeniz, Kuzey Amerika ve Asya'yı çevreleyen bölgelerde yaşanan şiddetli sıcak hava dalgaları birçok noktada sıcaklık rekorlarının kırılmasına ve orman yangınlarının çıkmasına neden oluyor.
26.07.2023 Dünya
Oturduğu yerde alev alıp küle döndü! Geriye tek kalan yanmamış bacak, sırrı çözülemiyor
Oturduğu yerde alev alıp küle döndü! Geriye tek kalan yanmamış bacak, sırrı çözülemiyor Sallanan sandalyesinde rahat şekilde uyumak istiyordu. Kullandığı ilaçlardan iki tane aldı ve uykuya daldı. Sabah olduğunda geriye kalanlar küle dönmüş kemikler, kahve fincanı kadar küçülmüş kafatası ve yanmamış bir bacaktı. Yaşlı kadının oturduğu sandalye dışında evin her yeri ise sapasağlamdı. Ancak ne yazık ki FBI bile olayın sırrını çözemedi.
1.07.2023 Dünya
Eline tavayı alınca yıldırım çarptı, hayatı değişti! Ne olacağını tahmin ediyor
Eline tavayı alınca yıldırım çarptı, hayatı değişti! Ne olacağını tahmin ediyor Sıradan bir gündü, kahvaltı sonrası mutfağında temizlik yapıyordu. İşte ne olduysa eline kirli tavayı aldığında oldu. 6 çocuğu önünde yıldırım çarpması yaşayan Kimberly Krone, bu olaydan sonra birtakım psişik güçler kazandığını söylüyor, anlattıkları ise hayrete düşürecek cinsten.
13.06.2023 Dünya
Yıldırım isabet eden 2 çobanın sağlık durumları iyi
Yıldırım isabet eden 2 çobanın sağlık durumları iyi Van’ın Başkale ilçesinde hayvan otlatırken yıldırım isabet eden çobanlar Selahattin İsaoğlu (24) ve Tacettin Deli’nin (20) sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
22.05.2023 Gündem
ABD'de bir aile aynı rakamlarla üç kez piyango kazandı
ABD'de bir aile aynı rakamlarla üç kez piyango kazandı 22 Mart çekilişini bilen Johnson ailesinde, 10 Nisan çekilişi için ise anne ve oğul birbirinden habersiz aynı rakamları oynadı.
19.04.2023 Dünya
Sam Adekugbe deprem gecesini anlattı: Christian Atsu benim evimdeydi!
Sam Adekugbe deprem gecesini anlattı: Christian Atsu benim evimdeydi! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da forma giyen Sam Adekugbe, deprem gecesinde yaşananları anlattı. Christian Atsu ile aynı evde olduklarını belirten Kanadalı sol bek yaşadığı korku dolu anlardan bahsetti.
10.02.2023 Hatayspor
Evinde oyun oynarken yıldırım çarptı
Evinde oyun oynarken yıldırım çarptı Birleşik Krallık'ta evinde oturup video oyunu oynayan kişiye yıldırım çarptı. Hastaneye kaldırılan Aidan Rowan, kazayı ucuz atlattı.
15.09.2022 Dünya
Bir ay geçti ama köyde zehir kâbusu sürüyor
Bir ay geçti ama köyde zehir kâbusu sürüyor Bolu’nun Çaydurt Yuva Köyü’nde yaşanan zehirlenme vakalarının üzerinden 1 ay geçti ancak bazı hastaların tedavileri hâlâ sürüyor.
19.08.2022 Gündem
Soygunun böylesi! 22 yıllık kiracısına güvendi, gözlerine inanamadı
Soygunun böylesi! 22 yıllık kiracısına güvendi, gözlerine inanamadı İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Seyhan K., 22 yıl evinde oturduğu Suat Kara'nın yatak odasındaki çelik kasasını akılalmaz bir yöntemle soydu.
18.08.2022 Gündem
Masaj salonu tartışması kanlı bitti! Oğuldan babaya 5 kurşun
Masaj salonu tartışması kanlı bitti! Oğuldan babaya 5 kurşun İstanbul Ataşehir’de genç polis memuru, tartışma yaşadığı babasına kurşun yağdırdı. Oğlunun silahından çıkan 5 kurşunun hedefi olan baba, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken olayın detayları da şoke etti.
18.08.2022 Gündem
Yıldırım çarpması hayatını değiştirdi! Birkaç saat önceden ne olacağını biliyor
Yıldırım çarpması hayatını değiştirdi! Birkaç saat önceden ne olacağını biliyor Fırtınalı ve yağmurlu bir günün sabahında kızını hastaneye götürmek için yola çıkan Kristoffer Green'in hayatı tamaman değişti. Yaşadığı olaydan sonra birtakım psişik güçler kazandığını söyleyen genç adamın anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.
18.08.2022 Dünya
Yıldırım çarpması hayatını değiştirdi! Birkaç saat önceden ne olacağını biliyor
Yıldırım çarpması hayatını değiştirdi! Birkaç saat önceden ne olacağını biliyor Fırtınalı ve yağmurlu bir günün sabahında kızını hastaneye götürmek için yola çıkan Kristoffer Green'in hayatı tamamen değişti. Yaşadığı olaydan sonra birtakım psişik güçler kazandığını söyleyen genç adamın anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.
17.08.2022 Haberler
İstanbul yolları nehir oldu aktı!
İstanbul yolları nehir oldu aktı! Dün sabah İstanbul’u etkisi altına alan yağışlar bir anda sokakları göle çevirdi. Yollar çöktü, araçlar mahsur kaldı, iş yerlerini su bastı, vatandaşlar uyarılara rağmen yağmura hazırlıksız yakalandı.
16.08.2022 Gündem
Çanakkale’de yıldırım düştü! 18 yaşındaki genç öldü
Çanakkale’de yıldırım düştü! 18 yaşındaki genç öldü Çanakkale’nin Yenice ilçesinde yıldırım düşmesi sonucunda Muhammet Duman (18) hayatını kaybetti.
15.08.2022 Gündem
Japonya’da şiddetli yağış 310 bin haneyi elektriksiz bıraktı
Japonya’da şiddetli yağış 310 bin haneyi elektriksiz bıraktı Japonya'da etkili olan şiddetli yağışlar yaklaşık 310 bin haneyi elektriksiz bıraktı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), sel baskınlarına karşı halka dikkatli olma çağrısı yaptı.
28.07.2022 Haberler
Japonya’da şiddetli yağış 310 bin haneyi elektriksiz bıraktı
Japonya’da şiddetli yağış 310 bin haneyi elektriksiz bıraktı Japonya'da etkili olan şiddetli yağışlar yaklaşık 310 bin haneyi elektriksiz bıraktı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), sel baskınlarına karşı halka dikkatli olma çağrısı yaptı.
28.07.2022 Dünya
Japonya'da şiddetli yağış alarmı
Japonya'da şiddetli yağış alarmı Japonya’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bazı bölgelerde sel baskınları yaşanırken, 470 bin kişi için tahliye emri verildi.
19.07.2022 Dünya
Bevin Prince'ın eşi William Friend yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirdi
Bevin Prince'ın eşi William Friend yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirdi 2003-2012 yılları arasında yayınlanan 'One Tree Hill' adlı diziyle tanınan ABD’li oyuncu Bevin Prince'in eşi William Friend (33), arkadaşlarıyla tekneyle açıldıkları sırada yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.
8.07.2022 Cadde
Fransa’yı fırtına vurdu: 1 ölü, 35 yaralı
Fransa’yı fırtına vurdu: 1 ölü, 35 yaralı Fransa’da dün meydana gelen şiddetli fırtına ve sel nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin ise yaralandığı açıklandı.
5.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım Çarpması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.