Tek kelime ile muhteşem! Yılın golü...
Tek kelime ile muhteşem! Yılın golü... Yılın golü Zimbabwe'den geldi. Aldığı topla önce 5 kişiyi çalımlayan futbolcu daha sonra dar açıdan imkansız bir gole imza attı.
3.04.2015 Futbol
Yılın golüne aday röveşata! İnanılmaz
Yılın golüne aday röveşata! İnanılmaz Brezilya'da Internacional ile Sao Jose'nin 4-4 berabere kaldığı maçta muhteşem bir röveşata golü atan Sao Jose forveti Joao Pedro muhteşem bir rövaşata golüne imza attı.
7.02.2015 Futbol
800 Euro maaşla Yılın Golü'ne aday seçildi
800 Euro maaşla Yılın Golü'ne aday seçildi 25 yaşındaki Stephanie Roche, FIFA Yılın Golü için üç adaydan biri olan ilk kadın sporcu oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Polonya'da yılın golü!
Polonya'da yılın golü! Polonya'da Legia Varşova forması giyen Tomasz Brzyski, Lech Poznan karşısında inanılmaz bir gole imza attı. Bu gol daha şimdiden ligde yılın golü olarak yorumlandı.
30.09.2014 Futbol
Bundesliga'da yılın golü Hakan'ın!
Bundesliga'da yılın golü Hakan'ın! Almanya Bundesliga'da yılın golleri sıralamasında 1. sırada milli yıldız Hakan Çalhanoğlu yer aldı...
15.05.2014 Futbol
Yarışmayı durdurun... Yılın golü belli oldu!
Yarışmayı durdurun... Yılın golü belli oldu! Ürdün'de Al Wehday forması giyen Suriyeli oyuncu Motaz Salhani, Al Ramtha karşısında attığı inanılmaz gol ile tüm dünyayı şaşırttı. İzleyenlerin ağzını açık bırakan gol şimdiden yılın golünün en büyük adayı olarak yorumlanıyor.
17.03.2014 Futbol
Afrika'da Puskas golü!
Afrika'da Puskas golü! Nepal'de oynanan maçta başarılı orta saha oyuncusu Peter Segun orta sahadan attığı harika gol ile yılın golü adayları arasında şimdiden yerini aldı.
9.01.2014 Futbol
Yok böyle gol! Yılın golü olur
Yok böyle gol! Yılın golü olur Hollanda Eredivisie'nin 18. haftasında sahasında NEC'i 5-2 yenen Groningen'de 4. golü kaydeden Michael de Leeuw yaptığı vuruş ile herkesi şaşırttı. de Leeuw'un bu golü şimdiden sezonun golüne aday gösterildi.
23.12.2013 Futbol
Eğer Hamit Altıntop olmasaydı!
Eğer Hamit Altıntop olmasaydı! 2010 yılında Hammarby forması ile attığı gol ile yılın golüne aday olan İsveçli oyuncu Linus Hallenius'un en büyük şansızlığı milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un Kazakistan karşısında attığı mükemmel gol oldu. Eğer Hamir'in o golü olmasaydı Hallenius'un golü birinci seçilecekti.
12.07.2013 Futbol
İngiltere'de yılın golü adayları!
İngiltere'de yılın golü adayları! İngiltere 21 yaş altı futbol liginde bu yıl oynanan maçlarda atılan goller arasında yılın golü oylaması başladı. İşte yılın golüne aday o goller...
12.06.2013 Futbol
Stoch’un golüne itiraz var!
Stoch’un golüne itiraz var! Puskas Yılın Golü yarışmasını yayınlayan Brezilya televizyonunda mutlu sona Stoch'un ulaşması tv yorumcusunu kızdırdı. Vasconcellos, "Ödülü Stoch'un alması haksızlık, Neymar'ın golü çok daha güzeldi" diye dert yandı
30.06.2020 Fenerbahçe
Falcao'nun Stoch isyanı!
Falcao'nun Stoch isyanı! Stoch'un mükemmel golünün yılın golü seçilmesinin ardından adaylar arasında yer alan Falcao büyük hayal kırıklığı yaşadı.
30.06.2020 Fenerbahçe