Yoğun Sis

Yoğun Sis

Son dakika yoğun sis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yoğun sis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yoğun sis haber sayfamızda...

Yoğun Sis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.594 yoğun sis haberi bulunmuştur.
Acı haber! Alman dağcılarla kayak yapan Türk rehber kar kütlesi altında kaldı
Acı haber! Alman dağcılarla kayak yapan Türk rehber kar kütlesi altında kaldı Niğde'nin Çamardı ilçesinde 6 Alman dağcı ile birlikte tur kayağı yaparken kar kütlesi altında kalan Türk rehber İsmet İnan (52) hayatını kaybetti. Valilik meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.
10.03.2024 Gündem
Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yeniden açıldı
Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği yeniden açıldı İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle boğazda gemi trafiği çift yönlü askıya alınmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada" İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açıldı" ifadeleri yer aldı.
10.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Sağanak ve kar alarmı
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Sağanak ve kar alarmı Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak ve kar yağışı uyarısı geldi. Öte yandan tüm Türkiye için Salı günü işaret edildi ve 4-5 gün sürecek uyarı geldi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
10.03.2024 Gündem
Çanakkale'de 43 saattir transit gemi geçişleri kapalı
Çanakkale'de 43 saattir transit gemi geçişleri kapalı Çanakkale Boğazı etkili olan sis nedeniyle 43 saattir çift yönlü transit gemi geçişlerine kapalı. Boğaz hattındaki feribot seferlerinde ise bir aksama yaşanmadığı bildirildi.
1.03.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı Çanakkale Boğazı, etkili olan yoğun sis nedeniyle saat 18.15 itibariyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.
29.02.2024 Gündem
Çanakkale'den sis manzaraları
Çanakkale'den sis manzaraları Çanakkale'de dün akşam saatlerinde başlayan sis etkisini sürdürürken, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle boğaz trafiğinin halen çift yönlü olarak kapalı olduğu bildirildi.
29.02.2024 Gündem
İPTAL OLAN VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapurlar iptal mi?
İPTAL OLAN VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapurlar iptal mi? İstanbul vapur seferleri yakından takip ediliyor. İşe ve okula gidecekler günün ilk dakikalarında vapur sefer saatleri ve iptal seferlerini araştırıyor. İşte, 29 Şubat iptal vapur seferleri...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'da gemi ve hava trafiğine sis engeli
İstanbul'da gemi ve hava trafiğine sis engeli İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak durdurulduğu bildirildi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakların iniş yapamaması nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşandı.
29.02.2024 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Haberler
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli!
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli! İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakların iniş yapamaması nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşanıyor.
29.02.2024 Gündem
Marmara denizi resmen kayboldu! Göz gözü görmez oldu
Marmara denizi resmen kayboldu! Göz gözü görmez oldu Yoğun sis Marmara Denizi ve Tekirdağ'da etkili oldu. Resmen göz gözü görmez oldu ve denizin üzeri sisle kaplandı. İşte o kareler...
28.02.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Çanakkale Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) sebebiyle çift yönde geçici olarak askıya alındı.
28.02.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, sağanak ve çığ alarmı
Son dakika... Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, sağanak ve çığ alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. Marmara dahil birçok bölge için uyarı geldi. Kar, sağanak ve çığ uyarıları peş peşe yapıldı. Bir kent 5 dakika içersinde beyaza büründü. Erzincan ve Marmara'da meydana gelen acı olaylar sonrası bölgelerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Peki hava nasıl olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir dahil tüm illeri bekleyen hava durumu detayları…
16.02.2024 Gündem
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira İstanbul yalıları paha biçilmez değerleri, muhteşem manzaralarıyla milyonlarca kişinin kalbinde taht kuruyor. Ancak Boğaz’ın incilerinin mükemmel görüntüsü ve sunduğu manzara, atlattıkları tehlikeleri geri planda bırakıyor. 55 yıl arayla gemi kurbanı olan iki yalının hikaye ise son derece hüzünlü.
16.01.2024 Yaşam
Meteoroloji gün vererek paylaştı! Balkanlar'dan giriş yapacak... Kar yağışı geliyor
Meteoroloji gün vererek paylaştı! Balkanlar'dan giriş yapacak... Kar yağışı geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre sıcaklıklar hızla düşerken, Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası ile beraber kar yağışı İstanbul dahil birçok kentte etkisini gösterecek. İşte detaylar...
5.01.2024 Gündem
Meteoroloji illeri tek tek saydı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji illeri tek tek saydı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumunu yayımladı. Raporda çığ ve kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
3.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri kapatıldı
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri kapatıldı Çanakkale Boğazı etkili olan yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğaz hattında Gelibolu-Lapseki hattındaki feribot seferleri de yoğun sis nedeniyle geçici olarak durduruldu.
3.01.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji duyurdu: Kuvvetli şekilde geliyor
Son dakika: Meteoroloji duyurdu: Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumunu yayımlandı. Buna göre yurt genelinde devam eden yağışlar kuvvetli şekilde etkisini göstermeye devam edecek.
2.01.2024 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri başladı
Çanakkale Boğazı'nda sis: Gemi geçişleri başladı Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu.
1.01.2024 Gündem
Zincirleme kazaya karışan 7 sürücü hakim karşısında
Zincirleme kazaya karışan 7 sürücü hakim karşısında Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde önceki gün meydana gelen ve 10 kişinin öldüğü, 61 kişinin yaralandığı zincirleme kazaya ilişkin 7 sürücü gözaltına alınmıştı.
30.12.2023 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Yeni yılda hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Yeni yılda hava nasıl olacak? Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişim olmayacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceği kaydedildi. Peki yeni yılda hava nasıl olacak? İşte detaylar...
29.12.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda sis
Çanakkale Boğazı'nda sis Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran yoğun sis, deniz ulaşımında aksamalara neden oldu.
29.12.2023 Gündem
Askeri birliklerde telefon tedbirleri yolda
Askeri birliklerde telefon tedbirleri yolda Pençe Kilit Harekat bölgesinde aralarında kuş uçuşu 100 kilometre mesafe bulunan iki üs bölgesine saldırarak 12 askeri şehit eden 25 teröristin tamamı vuruldu.
29.12.2023 Gündem
İstanbul yolunda facia! Sis ve tedbirsizlik faciaya yol açtı
İstanbul yolunda facia! Sis ve tedbirsizlik faciaya yol açtı Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde dün sabaha karşı yedi aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi öldü, sekizi ağır 61 kişi de yaralandı. Ölenler arasında, kazaların ardından araçlardan inenler de yer aldı.
29.12.2023 Gündem
Otoyolda ölüm getiren facianın 3 şifresi! 'Kimse sağ şeridi istemiyor'
Otoyolda ölüm getiren facianın 3 şifresi! 'Kimse sağ şeridi istemiyor' Geçtiğimiz 28 Aralık gecesi saatler 04.30 gösterdiğinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda karanlık dakikalar yaşandı. Aralarında 3 otobüs ve 1 TIR'ın da bulunduğu 7 araç, zincirleme kaza sonucu birbirine girdi. 10 kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın ardındaki 3 şifre ise tüm Türkiye'ye mesaj verir nitelikte.
29.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoğun Sis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.