Yumurtalık

Yumurtalık

Son dakika yumurtalık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yumurtalık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yumurtalık haber sayfamızda...

Yumurtalık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.328 yumurtalık haberi bulunmuştur.
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar Doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftler için tüp bebek uygulamaları günümüzde tercih ediliyor. Tüp bebek tedavisi konusunda kulaktan dolma bilgiler ise çiftleri olumsuz etkiliyor.
9.03.2024 Pazar
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kamp alanında ölü bulunan iç mimar Bartu Can (32) cinayeti, 178 gün sonra jandarmanın titiz çalışmasıyla çözüldü. Can’ın, kamp alanında otomobiline bindiği Kenan Alagöz (59) tarafından vurulduğu belirlendi. Gözaltına alınan, Alagöz’ün ifadesi ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Acılı anneden korkunç iddialar! 5 kişi tarafından işkence gördü, aç susuz bırakılıp öldürüldü
Acılı anneden korkunç iddialar! 5 kişi tarafından işkence gördü, aç susuz bırakılıp öldürüldü Adana’da öldürüldükten sonra portakal bahçesinde gömülen genç kızın acılı annesi, kızının 5 kişi tarafından işkenceye uğrayıp, aç susuz bırakıldıktan sonra öldürüldüğünü öne sürdü.
4.03.2024 Gündem
Çocuk istemi tedavi sürecinde cerrahi işlemler
Çocuk istemi tedavi sürecinde cerrahi işlemler Jinekolojik cerrahi, kadın üreme organlarındaki problemlerin çözüme kavuşması için uygulanan cerrahi işlemlerdir. Çocuk istemi sürecinde bazen kadınların bu operasyonları olması gerekir...
2.03.2024 Pazar
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı Adana'da bir kişi sevgililer gününde, kız arkadaşını öldürüp cesedini sulama kuyusuna gömdü.Adli Tıp Kurumuna gelen genç kızın annesi, oyuncak ayı ile feryat etti. Acılı anne, "Benim kızımın sevgilisi yoktu, 4-5 gündür kızımı öldürmüşlerdi" dedi.
15.02.2024 Gündem
Endometriozis (Çikolata Kisti)
Endometriozis (Çikolata Kisti) İsmi ile tatlıyı çağrıştıran, gel gelelim ki hiç de öyle olmayan, dünyada yaklaşık 190 milyon kadında, ülkemizde her 10 kadından 1’inde de gözlemlenen çikolata kistleri hakkında konuşalım…
10.02.2024 Pazar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefet partilerinden birinin, 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na haddini bildireceğiz' dediğini belirterek, "Bak biz Adana'dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız" dedi.
8.02.2024 Gündem
MHP'den açıklama: 3 ilçe başkanlığı kapatıldı
MHP'den açıklama: 3 ilçe başkanlığı kapatıldı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar nedeniyle alınan kararları açıkladı.
1.02.2024 Gündem
Her şey 1961 yılında yaşandı! Belediyeye icra şoku
Her şey 1961 yılında yaşandı! Belediyeye icra şoku Adana’nın Yumurtalık ilçe belediyesine 63 yıllık borçtan dolayı icra geldi. Belediyeye ait bazı araziler ise yarın satışa çıkacak.
29.01.2024 Gündem
Adana’da 1589 deprem konutu hak sahiplerine teslim ediliyor
Adana’da 1589 deprem konutu hak sahiplerine teslim ediliyor Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat depremleri sonrası kentte TOKİ tarafından yapımına başlanan afet konutlarının bin 589’unun şubat ayı sonunda tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.
29.01.2024 Ekonomi
Menopozu süresiz ertelemek mümkün
Menopozu süresiz ertelemek mümkün ABD’de görev yapan Prof. Dr. Kutluk Oktay’ın menopozun süresiz ertelenerek geç anneliğin kapısının aralanabileceği açıklaması, tıp dünyasında büyük yankı yarattı.
25.01.2024 Gündem
Erken menopoz çocuğa engel değil!
Erken menopoz çocuğa engel değil! Yapılan araştırmalara göre dünya genelinde kadınların yüzde 1’i erken menopoza giriyor. Ancak korkmayın; erken menopoz anne olmanıza engel olmuyor! Çeşitli tedavilerle bekar kadınlar bile ilerleyen süreçte anneliği tadabiliyor.
13.01.2024 Pazar
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak mesajı
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak mesajı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile yerel seçime yönelik ittifak görüşmelerine ilişkin konuştu.
4.01.2024 Gündem
PCOS’lu bir kadında gebe kalma süreci
PCOS’lu bir kadında gebe kalma süreci Kadın doğum uzmanlarına belki de en sık başvuran hastalar, polikistik over sendromlular. Polikistik overli kadınlarda yumurta sayısı mı, kalitesi mi önemli? Bu hafta bunları konuşalım…
2.12.2023 Pazar
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
BOTAŞ GM’i Gürkan Can açıkladı! Altyapı çalışmaları devam ediyor
BOTAŞ GM’i Gürkan Can açıkladı! Altyapı çalışmaları devam ediyor Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin köklü kulüplerinden Botaş, Türk basketboluna oyuncu kazandırma konusunda yaptığı atılımları, Adana’dan 2017’de taşındığı Ankara’da da devam ettiriyor.
30.11.2023 Basketbol
BOTTARGA NEDİR, Nasıl Yenir? Kefal Havyarı (Bottarga) Nasıl Kullanılır?
BOTTARGA NEDİR, Nasıl Yenir? Kefal Havyarı (Bottarga) Nasıl Kullanılır? Bottorga, dişi kefal balığının yumurtalarının temizlenerek kurutulduktan sonra balmumu ile kaplanıp üretilen geleneksel bir balık ürünüdür. Aynı zamanda yüksek bir besin değeri içerir. Uzun bir süre boyunca saklanabilen bottarga, gelbalder ya da butarka olarak da bilinir. Bottarga nedir, nasıl yenir sizler için derledik.
26.11.2023 Sözlük
Hamileliğe Akdeniz usulü hazırlanın
Hamileliğe Akdeniz usulü hazırlanın Doğal gebelik elde etmek için çiftlerin beslenmelerine dikkat etmeleri önemli. Öyleyse hamilelik öncesi ve sonrasında anne ve baba adayları nasıl beslenmeli konuşalım…
25.11.2023 Pazar
Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı Berge Torre isimli kuru yük gemisinde 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu.
14.11.2023 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı Berge Torre isimli kuru yük gemisinde 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem
Adana'daki termik santralde inceleme: 'Stratejik bir yatırım'
Adana'daki termik santralde inceleme: 'Stratejik bir yatırım' TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknolojileri Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile komisyon üyeleri, Adana'daki Emba Hunutlu Termik Santrali'ni ziyaret etti. Varank, "Bu yatırım, gelişen bir ülke olan, sürekli enerji ihtiyacı olan Türkiye'nin ihtiyacını karşılaması açısından stratejik bir yatırım" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
Limon otu mucizesi! Faydaları saymakla bitmiyor
Limon otu mucizesi! Faydaları saymakla bitmiyor Havaların soğuması ile birlikte hastalıklara karşı önlem almak isteyen bir kişi çareyi doğal çözümlerde arıyor. Bu çözümlerden birinin de limon otu olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi.
24.10.2023 Alternatif Tıp
‘PFAS’lar insanın soyunu tüketebilir
‘PFAS’lar insanın soyunu tüketebilir “Sonsuz kimyasallar” denilen ve çok sayıda üründe kullanılan PFAS’lar ile gıda katkı maddelerinin erkek ve kadın cinsel sağlığı üzerinde yıkıcı etkisi olduğu ortaya çıktı.
24.10.2023 Dünya
Rahim varisleri: Pelvik ven konjesyon sendromu
Rahim varisleri: Pelvik ven konjesyon sendromu Nedeni açıklanamayan, şiddetli ve kronik karın ağrılarından şikayetçiyseniz; rahim varisiniz olabilir. Her 10 kadından birinde görülebilen pelvik konjesyon sendromu, özellikle 20-45 yaş arasındaki kadınların hayatını kabusa çevirebiliyor.
21.10.2023 Pazar
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ (15 EKİM) En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD son depremler listesi...
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ (15 EKİM) En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD son depremler listesi... Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar günlük deprem listesini inceleyerek nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebilirler. İşte 15 Ekim 2023 son dakika depremler.
15.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yumurtalık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.