CIA raporları Rusların gizli planını ortaya çıkardı!
CIA raporları Rusların gizli planını ortaya çıkardı! ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) tarafından gizliliği kaldırılan son dosyalarda, Rus istihbaratı hakkında yer alan bilgiler akıllara durgunluk verecek cinsten.
1.04.2022 Dünya
Beynin gizemleri: Bilinçaltı, rüyalar, hafıza, zihin kontrolü, astral sehayat ve fazlası
Beynin gizemleri: Bilinçaltı, rüyalar, hafıza, zihin kontrolü, astral sehayat ve fazlası “Beyniniz Hayatınızı Nasıl Şekillendirir?” kitabı geçtiğimiz hafta raflarda yerini alan Nörolog Doktor Ece Balkuv, PembeNar özel röportajında beynin gizemlerine dair sorularımızı yanıtladı.
17.08.2020 Yaşam
Zihin kontrolü ile aşkı, ilişkileri, hazzı ve acıyı yönetebilir miyiz?
Zihin kontrolü ile aşkı, ilişkileri, hazzı ve acıyı yönetebilir miyiz? Aşkı ve acıları biz mi yaratıyoruz? Birini zihin kontrolü ile aşık etmek veya ikna etmek mümkün mü? Zihin yönetimi ile bir şeyden aldığımız hazzı arttırabilir miyiz? Mentalist Betül Yergök PembeNar Tv için açıkladı.
21.01.2019 Yaşam
Geleceğimizi değiştirebilir miyiz?
Geleceğimizi değiştirebilir miyiz? Geleceğimizi zihnimizde yaratarak değiştirebilir miyiz? Çevresel faktörleri şekillendirebilir miyiz? Herkes her şeyi yapabilir mi? Mentalist Betül Yergök ile zihnimize yolculuk yaptık.
21.01.2019 Yaşam