Zorunlu

Zorunlu

Son dakika Zorunlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zorunlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zorunlu haber sayfamızda...

Zorunlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.829 zorunlu haberi bulunmuştur.
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi Aston Villa'dan Galatasaray'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuya Serie A temsilcisinin kanca attığı aktarıldı.
29.03.2024 Galatasaray
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
OY KULLANMAMA CEZASI VAR MI? 31 Mart Seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu, cezası ne kadar?
OY KULLANMAMA CEZASI VAR MI? 31 Mart Seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu, cezası ne kadar? Oy verme işlemi bir vatandaşlık görevidir. Genel ve yerel seçimlerde oy verecek seçmenler, oy kullanma işleminin zorunlu olup olmadığını sorguluyor. Seçimlerde oy kullanmama cezası var mı? Oy kullanmak zorunlu mu?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi Merkez Bankası’nın faiz artışı sonrası bankalarda mevduat faiz oranları güncellendi. Bankalarda halihazırda faizler yüzde 57 seviyesine kadar çıktı. Öte yandan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçiş için bankalar çok daha yüksek faiz oranı sunmaya başladı. Faizlerde yüzde 75’e varan seviye dikkat çekti. Peki 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? Merak edilenler haberin detayında...
28.03.2024 Ekonomi
Nicolo Zaniolo transferinde trajik detay! Vefat etmeden önce teklifte bulunmuş
Nicolo Zaniolo transferinde trajik detay! Vefat etmeden önce teklifte bulunmuş Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için dikkat çeken bir teklif yapıldığı iddia edildi. Serie A temsilcisinde Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer teklifindeki trajik detay ortaya çıktı.
27.03.2024 Galatasaray
Ev sahipleri dikkat: Kira gelir beyanında son gün 1 Nisan
Ev sahipleri dikkat: Kira gelir beyanında son gün 1 Nisan Kira Gelir beyanında son gününü 1 Nisan olduğunu hatırlatan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Mesken kira geliri elde edenler elde ettikleri kira gelirinin 2023 yılı için istisna tutarı olan 21 bin TL’yi aşması halinde beyanname vermeleri gerekiyor. Vergi kesintisine (tevkifata) tabi işyeri kira gelirleri elde edenlerde ise, kira gelirlerinin brüt tutarı 2023 yılı için beyanname verme sınırı olan 150 bin TL’yi aşması halinde beyanname verirler'' dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış! Nedeni belli oldu
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış! Nedeni belli oldu Son dönemde kredi kartlarına ilişkin düzenlemeler kamuoyunun gündeminde oldukça sık yer almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda kredi kartlarında nakit çekimi faizi yükseltilirken, nakit çekime uygulanan taksit sayısı düşürülmüştü. Kredi kartlarına düzenlemenin sıklaştığı dönemde kart kullanımıyla ilgili önemli veri paylaşıldı. Yüzde 152’lik artış dikkat çekti. İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı
'Ailecek kripto para birikimimizi kaybettik' diyerek bankayı suçladı Girişimci Orhun Ensari, 6 Şubat depreminin ardından, yabancı sermayeli bir özel bankanın kiralık kasasında yaşanan su baskınları sonucunda, birikimleri ve dijital veri setinin kaybolduğunu iddia etti.
24.03.2024 Gündem
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi Gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, 3 yıldız futbolcuyu takibe aldığı kaydedildi.
24.03.2024 Beşiktaş
Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı! Rangers'ta büyük üzüntü
Rıdvan Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı! Rangers'ta büyük üzüntü Macaristan maçında sakatlanan Rıdvan Yılmaz, kulübü Rangers'ta endişeye neden oldu. İskoç ekibinin formda isimleri arasında yer alan genç futbolcunun durumu, Celtic derbisi öncesi üzüntü yarattı. Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.
23.03.2024 Dünyadan Futbol
Yemek Sepeti için rekabet soruşturması
Yemek Sepeti için rekabet soruşturması Rekabet Kurumu, Yemek Sepeti’ne kendi kurye hizmetini zorunlu tutması ve üye işletmelerin faaliyetlerini zorlaştırması nedeniyle soruşturma açılmasına karar verdi.
23.03.2024 Ekonomi
Ev sahibi-kiracı arasında dikkat çeken anlaşma: 4 ay kira ödeme, evimden çık
Ev sahibi-kiracı arasında dikkat çeken anlaşma: 4 ay kira ödeme, evimden çık Zorunlu arabuluculuk uygulaması ile birlikte mahkemelerde dava yükü azalırken, ev sahibi ve kiracı uyuşmazlıklarına yönelik birçok sorun çözüme kavuşuyor. Son olarak bir arabuluculuk örneğinde ev sahibi 100 bin TL kira istedi, 80 bin TL’de anlaştılar. Diğer bir örnekte ise taraflar arasında ihtiyaç sebebi ile tahliye davası görüldü.
22.03.2024 Ekonomi
Çevreci işletmelere kolay hibe ve kredi
Çevreci işletmelere kolay hibe ve kredi Türkiye, Avrupa’nın yeşil ekonomi hedeflerine uyum kapsamında, sanayi üretimine yeni düzenlemeler getirecek.
22.03.2024 Ekonomi
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Haberler
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
Finansal Hizmetler Güven Endeksi yükseldi
Finansal Hizmetler Güven Endeksi yükseldi Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE) artışını sürdürdü.
21.03.2024 Uzmanpara
'Zorunlu karşılıkları indirmek için alan var'
'Zorunlu karşılıkları indirmek için alan var' Çin Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Xuan Changneng zorunlu karşılık oranlarını (RRR) indirmek için yeterli alan olduğunu söyledi.
21.03.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir'
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir' Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün futbol takımının ligden çekilmesi dahil alınacak aksiyonları değerlendirilecek. İşte Fenerbahçe'yi olası ligden çekilmesi halinde bekleyen senaryo...
21.03.2024 Fenerbahçe
‘28 ülkede 114 FETÖ’cü yakalandı’
‘28 ülkede 114 FETÖ’cü yakalandı’ Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT), internet sitesinde “FETÖ/PDY ile Mücadelede Teşkilatımızın Rolü” başlığı ile yapılan duyuruda, FETÖ’ye karşı mücadeleye ilişkin önemli bilgiler verildi.
21.03.2024 Gündem
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı Reklam Kurulu’nun 12 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 343 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatıcı, yanıltıcı, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar edici reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi. 
20.03.2024 Ekonomi
Bella Hadid'in güzellik rutini! 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor
Bella Hadid'in güzellik rutini! 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, estetik cerrah Dr. Julian De Silva'nın altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti. Ünlü model yalnızca sabah 14 vitamin alıyor, deniz yosunu içiyor ve adaçayı ile arınıyor.
20.03.2024 Cadde
Emekliler dikkat: Bankalar süreyi uzattı! Yüksek promosyon fırsatı
Emekliler dikkat: Bankalar süreyi uzattı! Yüksek promosyon fırsatı Yeni emekli olan ve halihazırda ek gelir elde etmek isteyen emeklileri ilgilendiren banka promosyonlarında yarış hızlandı. Bankalar kampanyaların süresini uzattı. Peki banka seçimi yaparken neye dikkat edilmeli? En yüksek promosyonu ödeyen banka hangisi? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
20.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zorunlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.