Irina Shayk, sevgilisi Bradley Cooper'ı Lady Gaga'dan kıskanmamalıydı
Irina Shayk, sevgilisi Bradley Cooper'ı Lady Gaga'dan kıskanmamalıydı 2019 Oscar Ödül Töreni hakkında pek çok şey konuşuldu. Ama işin magazin kısmındaki en bomba olay, Bradley Cooper ve Lady Gaga'nın arasındaki yakınlaşmaydı. Konuya Demet Akalın gibi yaklaşmak istemiyorum ama ortada bir sıcaklık olduğu da inkâr edilemeyecek boyutta!
26.02.2019 İlişkiler
2019 Oscar Ödül Töreni ile ilgili bilmeniz gereken her şey
2019 Oscar Ödül Töreni ile ilgili bilmeniz gereken her şey 91. Oscar Ödülleri (Oscar 2019), diğer adıyla 91. Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda kırmızı halı geçidi sonrası Oscar kazananlar açıklandı. İşte Oscar 2019 ödüllerini kazananlar ve gecenin en unutulmaz anları...
25.02.2019 Sanat
Billy Porter, bu kıyafetiyle ne anlatmak istiyor?
Billy Porter, bu kıyafetiyle ne anlatmak istiyor? 2019 Oscar Ödülleri'nde konuşulmaya değer birçok olay yaşandı. Ama en iddialılarından ve en akılda kalanlarından biri, Billy Porter'ın Christian Siriano imzalı yarı smokin-yarı elbise tarzındaki kıyafet tercihiydi. Halbuki bu tip özel gecelerde genellikle kadınların kıyafeti konuşulur; çünkü erkekler standarttır. Billy Porter ise birçok ödül törenine ve özel geceye bu gibi kıyafetlerle gidiyor. Oscar'da da duruşundan ödün vermemesi tüm gözleri ona çevirdi.
26.02.2019 Stil
Oscar 2019 gecesi: Arkadaşlar hazır mıyız?
Oscar 2019 gecesi: Arkadaşlar hazır mıyız? Geçtiğimiz birkaç ayda, son yılların en karmaşık Oscar organizasyonuna tanıklık ettik. Sunucu değişiklikleri, kategori yenilemeleri, hiç olmadık isimlere adaylık verilmesi filan derken, büyük gün geldi çattı! 2019 Oscar Ödülleri, Türkiye saati ile pazarı pazartesiye bağlayan gece, saat 3'te gerçekleşecek. Bunun şerefine, Akademi’nin son duyurularını bir araya getirdik. Ancak unutmayın ki her an her şey olabilir! Organizatörler bu sene hiç olmadığı kadar fikir değiştirdi!
22.02.2019 Sanat