AÇIKLANDI! 2020 KPSS Ortaöğretim sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı! KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama....
AÇIKLANDI! 2020 KPSS Ortaöğretim sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı! KPSS ortaöğretim sonuç sorgulama.... 2020 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı. 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sonuçları ÖSYM tarafından az önce erişime açıldı. Binlerce adayın merak içerisinde beklediği sonuçları adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulayabilecek.
24.12.2020 Gündem
2020 KPSS Ortaöğretim sonuçları için geri sayım sürüyor! KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?
2020 KPSS Ortaöğretim sonuçları için geri sayım sürüyor! KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim sonuçları için geri sayım devam ediyor. Lise mezunu binlerce adayın katılım sağladığı ve 22 Kasım'da gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından duyuruldu. Peki 2020 KPSS Ortaöğretim sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
16.12.2020 Gündem
KPSS sınavı başladı!
KPSS sınavı başladı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca  Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim (2020-KPSS Ortaöğretim) başladı.
22.11.2020 Gündem
KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi sorgulama...
KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri açıklandı! ÖSYM KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi sorgulama... KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. 22 Kasım'da gerçekleştirilecek olan KPSS ortaöğretim sınavına girecek olan adaylar giriş belgelerine ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile sorgulayabilecek.
12.11.2020 Gündem
2020 KPSS Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak? ÖSYM KPSS Ortaöğretim başvuru tarihlerini açıkladı
2020 KPSS Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak? ÖSYM KPSS Ortaöğretim başvuru tarihlerini açıkladı KPSS Ortaöğretim başvuruları ne zaman alınacak sorusu sınava katılım sağlayacak olan adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Lise eğitimini tamamlayan ve devlet kadrolarında yer almak isteyen binlerce aday ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan KPSS Ortaöğretim sınavında ter dökecek. Peki KPSS Ortaöğretim başvuruları ne zaman hangi tarihler arasında alınacak?
3.09.2020 Gündem