SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 49 ZAM! Asgari ücret zammı sonrasında 2024 asgari ücreti ne kadar oldu? İşte yeni asgari ücret tutarı ve işverene maliyeti
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 49 ZAM! Asgari ücret zammı sonrasında 2024 asgari ücreti ne kadar oldu? İşte yeni asgari ücret tutarı ve işverene maliyeti Asgari ücret zammı bugün belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret zammıyla ilgili temsilcilerle görüştü. Görüşmenin ardından Bakan Vedat Işıkhan, yeni asgari ücret tutarını açıkladı. Çalışanların gözler yeni asgari ücret tutarına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yeni asgari ücret hakkında paylaşım yaptı. Peki 2024 asgari ücreti ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
YENİ ASGARİ ÜCRET ZAM tahminleri: 2024 Asgari ücreti ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için toplantılar ne zaman? Yeni asgari ücret kaç TL'ye çıkacak?
YENİ ASGARİ ÜCRET ZAM tahminleri: 2024 Asgari ücreti ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için toplantılar ne zaman? Yeni asgari ücret kaç TL'ye çıkacak? Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri çalışanların gündeminde bulunuyor. Ekim enflasyon rakamları açıklandı. Yıl sonuna doğru yaklaşırken asgari ücret zammı merak konusu oldu. Yeni asgari ücretin çıkacağı tutar ve asgari ücret toplantı tarihleri merak ediliyor. Peki 2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak, yeni asgari ücret kaç TL'ye çıkacak?
4.11.2023 Bilgi Rehberi