Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyatları'na kota aldı! Dünya üçüncüsü oldu
Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyatları'na kota aldı! Dünya üçüncüsü oldu Milli güreşçi Taha Akgül, Dünya Güreş Şampiyonası'nda 125 kiloda dünya üçüncüsü oldu. Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyatları'na kota alan ilk Türk sporcu oldu.
17.09.2023 Güreş
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: 2024 Paris Olimpiyatları'nda madalyalar ve rekorlar gelecektir
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: 2024 Paris Olimpiyatları'nda madalyalar ve rekorlar gelecektir Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye futboluyla, basketboluyla, okçuluğuyla, boksuyla, güreşiyle, halteriyle, yüzmesiyle ve yelkeniyle branş ülke olduğunu belirtip, "Türkiye bu branşlarda geçtiğimiz yıl 6 binden fazla madalya aldı. Yine bu yıl aynı büyümeyle başarı grafiğimizi sürdürüyoruz. İnanıyorum ki 2024 Paris Olimpiyatları'nda tıpkı Tokyo Olimpiyatları'nda olduğu gibi madalyalar ve rekorlar gelecektir" diye konuştu.
28.05.2023 Futbol
'Boks ve halter olimpiyatlardan çıkarılacak' iddiası tartışma yarattı!
'Boks ve halter olimpiyatlardan çıkarılacak' iddiası tartışma yarattı! Türkiye’nin en çok madalya kazandığı spor branşları olan boks ve halter, olimpiyat programından çıkarılıyor mu? Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin son açıklamasının ardından başlayan tartışmayı, Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile konuştuk.
17.12.2021 Gündem
Milli halterci Yusuf Fehmi Genç'in hedefi olimpiyat altın madalyası
Milli halterci Yusuf Fehmi Genç'in hedefi olimpiyat altın madalyası Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli halterci Yusuf Fehmi Genç, 2024 Paris Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmayı hedefliyor.
9.10.2021 Diğer