Kanser hastası Shannen Doherty ölüme hazırlanıyor! 'Bu benim için zor olacak'
Kanser hastası Shannen Doherty ölüme hazırlanıyor! 'Bu benim için zor olacak' 2017 yılından bu yana meme kanseriyle mücadele eden ABD'li oyuncu Shannen Doherty, katıldığı bir programda eşyalarını satmaya başladığını açıkladı. Ünlü isim, annesinin ölümünü daha çabuk kabullenmesi ve bu geçiş sürecini daha kolay yaşamasını istediği için bu hamleyi yaptığını belirtti.
2.04.2024 Cadde
Kanserle mücadele eden Shannen Doherty'den kötü haber
Kanserle mücadele eden Shannen Doherty'den kötü haber 2017 yılından bu yana meme kanseriyle mücadele eden ABD'li oyuncu Shannen Doherty, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkındaki kötü haberi duyurdu. Rol aldığı 'Charmed' ve 'Beverly Hills, 90210' gibi dizilerle tanınan 52 yaşındaki ünlü isim, kanserin beynine yayıldığını açıkladı.
8.06.2023 Cadde
Tori Spelling: 'Kurbağa gözlü' dediler
Tori Spelling: 'Kurbağa gözlü' dediler 'Beverly Hills 90210' adlı diziyle yıldızı parlayan Tori Spelling, Instagram paylaşımında, fiziksel görüntüye yönelik acımasız eleştirilerin kişileri nasıl etkilediğini açıkladı. Spelling,"Kurbağa gözlü laflarını duydukça canım çok yandı" dedi.
21.10.2020 Cadde