Bu kebap tüm kebaplardan farklı! Çatal ve bıçaksız yeniliyor
Bu kebap tüm kebaplardan farklı! Çatal ve bıçaksız yeniliyor Geleneksel yöntemlerle taş fırınlarda pişirilip çatal ve bıçaksız servis edilen Denizli kebabı, kentin en önemli lezzetlerinin başında yer alıyor.
6.07.2021 Yöresel Tarifler
Tadanların vazgeçemediği asırlık lezzet: Denizli kebabı
Tadanların vazgeçemediği asırlık lezzet: Denizli kebabı Denizli'de, kuzu etinden yapılan, tandır ateşinde pişirilen Denizli kebabı, yöre halkının yanı sıra kente gelen ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Denizli'ye gelenler, geleneksel yöntemlerle servis edilen, çatal ve bıçak kullanılmadan tüketilen bu yöresel lezzetin tadına bakmadan kentten ayrılmıyor.
6.07.2021 Yöresel Tarifler
Sakız ateşinde pişen lezzet: Denizli kebabı
Sakız ateşinde pişen lezzet: Denizli kebabı Denizli'de kuzu etinden yapılan, tandır ateşinde pişirilen Denizli kebabı, yöre halkının yanı sıra gelen yerli ve yabancı turistler tarafından tercih ediliyor. Denizli'ye gelenler, geleneksel yöntemlerle servis edilen, çatal ve bıçak kullanılmadan tüketilen bu yöresel lezzetin tadına bakmadan kentten ayrılmıyor.
6.07.2021 Et Yemekleri
Şehre gelen tadına bakmadan gitmiyor
Şehre gelen tadına bakmadan gitmiyor Denizli'de 1920'li yıllardan bu yana geleneksel yöntemlerle hazırlanan Denizli kebabı, kente gelen ziyaretçilerin yemek tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kentteki Kaleiçi Çarşısı ve Bayramyeri Meydanı arasında bulunan alanda onlarca kebapçı, asırlık lezzeti müşterilerinin beğenisine sunuyor.
11.09.2019 Haberler