Bursa HADİSE VE ATHENA’DAN UNUTULMAYACAK GECE

HADİSE VE ATHENA’DAN UNUTULMAYACAK GECE

22.09.2014 - 23:48 | Son Güncellenme:

.

HADİSE VE ATHENA’DAN UNUTULMAYACAK GECE

Hadise ve Athena, 13.Fanta Gençlik Festivali kapsamında, 14.Konserini Bursa’da vererek sevenlerine unutulmayacak bir gece yaşattı.
Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali olan Fanta Gençlik Festivali kapsamında, Hadise ve Athena As Merkez AVM’ de sevenlerine çoşkulu bir konser verdi. Yaptıkları sahne şovlarıyla renkli görüntüler sergileyen Hadise ve Athena, Bursalılar tarafından büyük beğeni kazandi. Yoğun ilginin olduğu konsere yaklaşık 15 bin kişi katıldı, müzikseverler 16:00’da gelmeye başlayarak saatler boyunca Hadise ve Athena’yı bekledi. İlk olarak sahneye çıkan Athena grubu, birbirinden hareketli parçalarını Bursalılar için seslendirdi. Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz sempatik hareketleri ile sevenlerinden büyük beğeni alırken önümüzdeki ay yeni bir albüm çıkartacaklarını söyledi.
Özoğuz, Bursaspor’lu bir taraftar tarafından hediye edilen Bursaspor atkısını boynuna taktı ve hareketleri parçalarına devam etti. Ardından, pop müziğin vazgeçilmez ismi Hadise sahneye çıktı. Hadise, dans şovları ve canlı performansıyla hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı. Güzel sanatçı ’’ Bu gece aşk acısı çekenler, terkedilenler, kavuşamayanlar, tüm acılarınızı bir kenara bırakıp hep beraber unutulmayacak bir gece geçirelim’’ dedi.
Hadise ve Athena, Bursa’dan sonra 24 Eylül tarihinde İzmit Outlet Center’da çoşkulu şarkıları eşliğinde sevenleriyle buluşacak.

Yazarlar