Gündem Hangimiz Sevmedik 11. son bölüm ekrana kilitledi!

Hangimiz Sevmedik 11. son bölüm ekrana kilitledi!

24.10.2016 - 11:08 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 11. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen Hangimiz Sevmedik son bölümde Tarık ve Itır arasında beklenen buluşma gerçekleşti. Adile'nin rahatsızlanması bütün mahalleyi ayağa kaldırırken Münir'in kalp atışlarının hızlanmasına neden oldu. Hangimiz Sevmedik her Pazartesi TRT 1 ekranında...

Hangimiz Sevmedik 11. son bölüm ekrana kilitledi

Dizide, Adile'nin aniden fenalaşması herkesi paniğe neden oldu. Yapımcılığını BSK yapım'ın üstlendiği Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt yer alıyor.
Hangimiz Sevmedik 11. bölüm sizlerle.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİMİZ SEVMEDİK 11. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık’ın İzmir’e gitmesine Adile’nin yorgun kalbi dayanamaz ve fenalaşır. Mahalleli onu hastaneye kaldırır. Tarık’ın bindiği otobüste sürpriz bir yolcu daha vardır. Tarık’la konuşur ve İzmir’e gitmemesi için ikna eder. Tarık soluğu hemen karısının yanında alır. Tarık ve Itır mahalleye geldiklerinde hiç kimse yoktur. Feridun’dan Adile’nin fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrenirler. Diğer yandan çok ünlü bir kahve markası Şener’in mavi kahvesine talip olur. Ancak mavi kahvenin hiç hesaba katılmamış bir özelliği vardır.

HANGİMİZ SEVMEDİK KONUSU

Hangimiz Sevmedik yapımcılığını BSK Yapım (Çağrı Bingüller, Başak Bingüller)'ın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun'nun üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, 15 Temmuz 2016 tarihinde TRT1 kanalında yayınlanmaya başlayan komedi, dram türündeki televizyon dizisidir.

Haberin Devamı

İsmini Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alan dizi; hikayeleri ve karakterleriyle Yeşilçam’a göndermeler yaparak nostaljik mahalle yaşamını; komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu almaktadır.

Yazarlar