Gündem Hanım Köylü 13. bölüm ile ekranlara veda etti!

Hanım Köylü 13. bölüm ile ekranlara veda etti!

04.08.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

Hanım Köylü 13. son bölüm ile ekranlara veda etti. Ekrana gelen final bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen Hanım Köylü 13. final bölümü hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. Pazartesi akşamları yayınlanan ege dizisi Hanım Köylü'nün final bölümü hakkında merak edilenler...

Hanım Köylü 13. bölüm ile ekranlara veda etti

Hanım Köylü 13. bölümü ile final yaparak erkanlara veda etti. Yaz sezonu öncesi başlayan Hanım Köylü reytinglere fazla dayanamadı. Peki Hanım Köylü final bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Hanım Köylü, başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Star TV'nin 2016 yapımı aile ve romantik komedi dizisidir. Aşkı yüzünden tüm yaşantısını değiştirip Hanım Köylü olan Ferit adında bir gencin hikayesi. Hanım Köylü dizisi final yaparak seyircisine veda etti. Dün yayınlanan Hanım Köylü dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

HANIM KÖYLÜ FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜM ÖZETİ

Elmas ve Koptagel’in evlilik hazırlıkları!

İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer. Bu sırada İstanbul’dan gelen Fikri babasından kalan kutuyu açınca şok yaşar. Ancak şok yaşayan sadece Fikri değildir. Aynı zamanda Reşat da Koptagel ve Elmas arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir ve bunun bedeli onun için oldukça ağır olur.

Haberin Devamı

Dedenin mirası İlkgün ve Ferit’in de hayatını değiştirmiştir. Ferit için tek bir gerçek vardır. O da İlkgün’e olan aşkı. İlkgün de Ferit’e olan aşkını nihayet herkeslere açıklayabilme cesareti bulur. Ancak hayat, bundan sonra ikisi için de çok farklı olacaktır.


MEHMET ÖZGÜR KİMDİR?

Hanım Köylü 13. bölüm ile ekranlara veda etti

Mehmet Özgür (d. 30 Ağustos 1970, Korkuteli, Antalya), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni.

İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Mehmet Özgür, sanat yaşamına, Antalya'da bir dil kursunda katıldığı tiyatro etkinliğiyle 1988 yılında başladı. Ertesi yıl Antalya Halkevi'nde tiyatro çalışmalarına başladı. Daha sonra 1993 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev alan sanatçı, ilk kez 2004 yılında kamera karşısına geçerek, bir tv dizisinde rol üstlendi. Takoz İrfan rolüyle oynadığı Suskunlar dizisinde büyük ün kazandı daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Filinta gibi önemli dizilerde oynamıştır.

Çeşitli tv dizileri ve sinema filmlerinde oyunculuk yapan Özgür, ayrıca bazı tiyatro oyunlarında yönetmenlik de yapmıştır.