Gündem Hanım Köylü 13. yeni bölüm ile final yapıyor!

Hanım Köylü 13. yeni bölüm ile final yapıyor!

29.07.2016 - 08:00 | Son Güncellenme:

Star TV' nin sevilen dizisi Hanım Köylü 13. bölümle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali' nin paylaştığı Hanım Köylü dizisinin son bölümünde Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına geleceklerden habersizdi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Hanım Köylü yeni fragman ve detaylar...

Hanım Köylü 13. yeni bölüm ile final yapıyor

Yapımını Gold Yapım'ın, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği Hanım Köylü, 13. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Sevilen dizi Hanım Köylü, 13. final bölüm fragmanını yayınladı. Peki final bölümünde dizide neler oluyor? Hanım Köylü tüm merak edilen detaylarıyla haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Yusuf Çim Gülsim Ali Mehmet Özgür, Ali İpin gibi isimlerin yer aldığı Hanım Köylü, 13. final bölümüyle 1 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:00'de Star'da!

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün’ü değil ürünleri almak istemişlerdir. Ancak Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir.

Ama bilmediği bir şey vardır o da Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir. Bunu ayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel’e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün’de emanet olarak durmaktadır. Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit’e kutuyu açması için baskı yapar. Ancak Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamakta kararlıdır.
Bayramda Marmaris’e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına geleceklerden habersizdir.

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 13. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ HAKKINDA

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanım Köylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.
Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli ve komik hikayesi...