Gündem Hanım Köylü 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hanım Köylü 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

16.06.2016 - 10:51 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Hanım Köylü yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan Hanım Köylü 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki son bölümde neler yaşanacak? İşte ilgili detaylar...

Hanım Köylü 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin rol aldığı dizi Hanım Köylü reytingleri alt üst etmeye devam ediyor 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Hanım Köylü'nün yapımcılığını Gold Yapım üstleniyor. Ekranların beğeniyle takip edilen dizisi Hanım Köylü her Cumartesi saat 20:00'de star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜM ÖZETİ

Ferit İlkgün’ün peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan Ferit bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için çeşitli planlar yapar. Öte yandan İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar yaşarlar.

Koptagel’in başı ise gerçekten derttedir. Fikri’nin büyük oğlu yalanı Koptagel’i zor durumda bırakır. Bir yandan Döne’nin kendisine olan aşırı ilgisi bir yandan Reşat’ın Elmas’a olan aşırı ilgisi Koptagel’i iyice çileden çıkarır. pikniğinde bir yolunu bulup Reşat’a unutamayacağı bir ders verir.

Oyuncular

Hanım Köylü 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ali İpin kimdir ?
(d. 21 Aralık 1955, Ankara), Türk tiyatro oyuncusu. 1975 yılında girdiği ankara devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden 1978 yılında mezun olan Ali İpin, 1981'de Devlet Tiyatrosu'ndan ayrılarak İsviçre'nin Cenevre şehrindeki Conservatoire de Genéve'nin drama bölümüne misafir öğrenci olarak eğitim kariyerine devam etti.
1982 yılında Türkiye'ye dönerek tekrar Devlet Tiyatrosu'na giren Ali İpin, 1985 yılında altı ay süre ile Cenevre'ye gönderildi. Bu süre içinde La Cour des Miracles tiyatrosunda reji asistanlığı yapan sanatçı Devlet Tiyatrosu bünyesinde kırkın üzerinde oyunda rol alıp, 6 oyunda da yardımcı yönetmen olarak görev aldı.