Gündem Hayat Şarkısı 10. yeni bölümde neler olacak?

Hayat Şarkısı 10. yeni bölümde neler olacak?

08.04.2016 - 11:52 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ama heyecan ikiye katlandı. Her salı ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisine gün geçtikçe ilgide büyüyor. Yayınlanan Hayat Şarkısı 10. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Meraklandıran Hayat Şarkısı 10. yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti haberin detayında.

Hayat Şarkısı 10. yeni bölümde neler olacak

Kanal D'de yayınlanan Drama dizisi olan Hayat Şarkısı'nın Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır. Bu hafta yayınlanan Hayat Şarkısı 10. yeni bölüm fragmanında Mehmet kayboluyor. Diğer yandan öpüşme sahnesinin yankıları hala sürüyor. Hayat Şarkısı her salı Kanal D ekranlarında saat 20:00 da ekrana gelmektedir.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ VE YENİ BÖLÜMDEN KARELER

Hüseyin, çok zor bir karar vermek zorunda kalıyor. Zeynep’in intiharı yüzünden, Bayram ve Müfit karşı karşıya gelir. Hüseyin, evine ve ailesine dönmezse, Müfit’in aileye karşı kullanacağı kozları vardır. Hüseyin bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Hayat Şarkısı 10. yeni bölümde neler olacak

Hülya ile Kerim, gün geçtikçe yakınlaşmakta, birlikte daha fazla zaman geçirmektedir. Mehmet’i geri almayı takıntı haline getiren Filiz, her şeyi göze almıştır. Yıllar sonra karşılaştığı Cem’in, Hülya’nın hayatından kolayca çıkmaya hiç niyeti yoktur.

Hayat Şarkısı 10. yeni bölümde neler olacak

HAYAT ŞARKISI 10. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

Haberin Devamı

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz

Haberin Devamı


Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

DİZİDE SERAY GÖZLER FARKI

Hayat Şarkısı 10. yeni bölümde neler olacak

Seray Gözler Gerçek adı Seray Gözler Yeniay'dir. 27 Eylül 1961 yılında, Adana'da dogmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Süper Baba'da oynadığı Şule ,Yabancı Damat'ta oynadığı Hayriye ve Zoraki Kocadaki Sevim Abla rolleriyle tanınır.Sanatçı 2002 yılında Kaktüs Çiçeğindeki rolü ile Afife Jale tiyatro ödülünü (en iyi komedi kadın sanatçısı)ve 2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro ödülünü (En iyi kadın sanatçı) kazanmıştır.

Haberin Devamı

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Devlet tiyatrosu sanatçısı Saydam Yeniay ile evli olup Ege isminde bir erkek çocuk sahibidir.