Gündem Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanında büyük şok! - izle

Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanında büyük şok! - izle

13.04.2016 - 09:48 | Son Güncellenme:

Merakla izlenen Hayat Şarkısı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? sorusunun cevabı da yanıt buldu. Hülya gözünü karartıyor; problemlerini kökünden çözmeye karar veriyor. Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanında büyük şok - izle

Hayat Şarkısı yepyeni bir fragman ile yine ilgiyi topladı. Muhteşem kadrosu ile dün yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan Drama dizisi olan Hayat Şarkısı'nın Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır. Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI'NDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerim'in ilgisi, Hülya'yı şaşırtıyor; ikili git gide yakınlaşıyor. Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verir. Başta Kerim olmak üzere, tüm aile Hülya’dan bir cevap beklemektedir. Bayram, Cem’i hesap sormak için eve çağırır.

Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanında büyük şok - izle

Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.

HAYAT ŞARKISI 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ HAKKINDA

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

Haberin Devamı

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI DİZİSİNDE SERAY GÖZLER FARKI

Seray Gözler Gerçek adı Seray Gözler Yeniay'dir. 27 Eylül 1961 yılında, Adana'da dogmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Süper Baba'da oynadığı Şule ,Yabancı Damat'ta oynadığı Hayriye ve Zoraki Kocadaki Sevim Abla rolleriyle tanınır.Sanatçı 2002 yılında Kaktüs Çiçeğindeki rolü ile Afife Jale tiyatro ödülünü (en iyi komedi kadın sanatçısı)ve 2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro ödülünü (En iyi kadın sanatçı) kazanmıştır.

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Devlet tiyatrosu sanatçısı Saydam Yeniay ile evli olup Ege isminde bir erkek çocuk sahibidir.

Haberin Devamı

İki Çarpı İki : Behiç Ak - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2009
Kaktüs Çiçeği : Pierre Barillet\Jean-Pierre Gredy - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2001
Orkestira (oyun) : Arthur Miller - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1996
Giydirici : Ronald Harwood - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1995
Cadı Kazanı : (Arthur Miller - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1994
Don juan : Moliere - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1993
Uykulu Gözler : Bernard Slade - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1992
Umut Cinayeti : Burak Mikail Uçar - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991
Düdüklüde Kıymalı Bamya : Memet Baydur - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991
Oyunun Oyunu : Michael Frayn - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1988
Cimri : Moliere - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1987
Umut Cinayeti : Burak Mikail Uçar - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991
Lodos (oyun) : Beyazıt Gülercan İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1986
Ah Şu Gençler : Turgut Özakman - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1985
Sevgili Doktor : Neil Simon - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1984